Bladertijd: Lis

lisJa, die was lang geleden, deze rubriek. Maar vandaag bespreek ik weer een tijdschrift. En dat is Lis… Kort en krachtige naam voor een tijdschrift! Op de kaft staan een aantal beloftes: “Het meest zinvolle tijdschrift” en “Voor een geïnspireerd leven”… Het maakte in ieder geval indruk, want Lis trok mijn aandacht en ging dus met mij mee naar huis.

Lis is een lees-tijdschrift, met mooie artikelen en interviews. Deze Lis stond in het teken van talentenkracht. Er staat een mooi artikel in over een Nederlands stel wat in Andalusië een guesthouse is begonnen (met mooie foto’s) en een oprecht interview met Barbara Barend.

Ik vond zelf de columns het leukst om te lezen, zoals die van Mylou Frenken. Plus zat er een extra bijlage bij, over mooie plekjes om naartoe te reizen. Die extra bijlage kon je vinden door Lis om te draaien.

Het is een feelgood-tijdschrift en dus vooral gericht op je leven zinvol maken en ‘puur leven’… Met gezonde recepten, yoga-oefeningen en leuke spulletjes. Het is absoluut géén zweverig tijdschrift, of “onzinnig” zoals Flow. Nou is met “onzinnig” op zijn tijd niet veel mis, maar bij Flow heb ik vaak de indruk dat ik veel betaal voor “niets”.. Bij Lis heb ik dat geen moment gedacht.

Koop ik Lis opnieuw: ja én ik heb zelfs aandachtig de pagina voor toekomstige abonnee’s gelezen.
Waar voor je geld: € 4.95 en dat was voor mij persoonlijk waar voor mijn geld, want ik ben met Lis een tijdje zoet geweest.


5 reacties

Reageer op: Bladertijd: Lis

Geef hier je reactie


Credits

Met dank aan:

In de eerste plaats mijn lezers, welke ik wil bedanken voor hun trouwe bezoeken, complimenten en leuke reacties.

Uitgeverijen en auteurs voor het vertrouwen en het regelmatig beschikbaar stellen van leesexemplaren, zonder boeken was er geen leesdame.nl


En voor het technische deel:

Design, hosting en onderhoud aangeboden door: RS-Internet

Blogging platform: Wordpress

Search Engine Optimization plugin: Yoast

Web Performance Optimization plugin: W3 total cache

Credits sluiten

Disclaimer

Alle boeken zijn door mij zelf gekocht, tenzij ze door een uitgever of auteur voor recensie beschikbaar zijn gesteld wat op geen enkele manier mijn mening over het boek beïnvloed.

Indien een boek als een recensie-exemplaar verkregen is, zal dit altijd worden vermeld. Wanneer enige inhoud wordt gesponsord door een bedrijf, zal dit ook altijd duidelijk worden aangegeven.

Ik ben altijd helemaal eerlijk, ongeacht of het boek wat ik bespreek beschikbaar gesteld is of zelf gekocht. Mijn blog is gebaseerd op verstrekken van eerlijke beoordelingen. Alle meningen zijn van mij persoonlijk. Hou daarbij rekening dat wat voor mij een fijne leeservaring is dat niet voor iedereen hoeft te gelden. Het is niet mijn doel anderen op welke wijze dan ook te overtuigen of beïnvloeden. Ik deel uitsluitend mijn persoonlijke ervaring met boeken en wil daarmee lezers voorzien van de kans om hun eigen geïnformeerde beslissingen te nemen.

Ik besteed veel zorg aan de creatie van deze website, maar kan de correctheid van de informatie niet garanderen. De gebruiker moet zich er van bewust zijn dat de informatie kan veranderen zonder dat hij daarvan vooraf op de hoogte wordt gebracht. Leesdame.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van de site of voor het gebruik dat hiervan wordt gemaakt.

Alle in mijn blog gebruikte afbeeldingen zijn eigendom van mijzelf of hun respectievelijke eigenaars. Mocht u bezwaar willen maken tegen de publicatie van een afbeelding of de inhoud op dit blog, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen via het contactformulier.

De volledig website is het exclusieve eigendom van Leesdame.nl. Onbevoegd kopiëren, reproduceren, opnieuw publiceren, posten of dupliceren van het materiaal op mijn blog is verboden zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van mijzelf. Het is niet toegestaan enig deel van dit blog te reproduceren, verkopen of te wijzigen. Het staat U vrij te linken naar dit blog en om de inhoud ervan op een respectvolle manier te bespreken. Wanneer u een citaat uit mijn blog gebruikt, vermeld dan aub de naam van, en een link naar, mijn blog. Bent u geïnteresseerd in het verkrijgen van toestemming om gedeelten van de blog te kopiëren, neem dan contact met mij op via het contactformulier.

Ik ben niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en/ of websites waarnaar wordt verwezen.

Helaas kan ik niet fulltime aan mijn blog werken, het leven heeft meer verplichtingen. Ondanks dat ik erg blij ben met leesverzoeken en bijdrages van PR agentschappen, uitgevers en auteurs vraag ik ook om begrip dat deze soms iets langer duren dan verwacht. Ik ben U niet vergeten, ik verwerk het zo snel mogelijk.

Ik wil U bij voorbaat bedanken voor uw samenwerking en begrip :)

Leesdame
Disclaimer sluiten