De 7 zonden van Leesdame

De 7 zonden van LeesdameOp beautyblogs is het de laatste tijd een trend om de zogenaamde “7 deadly sins of beauty” te bespreken. Dat kan natuurlijk ook op mijn boekenblog!
Laten we gauw beginnen met de eerste…

Hebzucht
Ja dat klopt wel. Ik hou van boeken, ik heb ze graag om mij heen. Ik wil graag mooie boeken voor mezelf hebben, niet lenen bij een bibliotheek. Ik word hebberig van boeken. Mooie kaften, mooie verhalen: ik wil ze!

Woede
Boos kan ik woorden als lezers geen respect voor elkaar hebben.

Gulzigheid
Als ik een mooi boek lees, dan slok ik alle woorden gulzig op. Blijf ik lezen tot ik niet meer kan, tot mijn ogen dichtvallen, tot ik honger krijg… Tot ik duizelig ben van alle letters. Maar het boek moet dan uit!

Luiheid
Soms laat ik mijn blog een paar dagen voor wat het is. En soms lees ik dagen niet, hang ik elke avond voor de tv. Best lekker om soms een beetje lui te zijn en dat heb ik soms nodig ook. In bijna alle gevallen heb ik na een paar luie dagen weer voldoende energie opgebouwd!

Trots
Op mijn blog Leesdame natuurlijk! Maar ook op mijn leesproject “Een boek per dag”. Verder ben ik trots op alle leesopdrachten die ik krijg. Dat ik goed ben in netwerken. Dat ik leuke contacten heb opgedaan. Ja, daar ben ik allemaal erg trots op!

Lust
Ooit schreef ik een blog over “literair klaarkomen”… De euforie die je voelt na het lezen van een steengoede literaire roman. Dat heerlijke gevoel dat je de diepere lagen van een roman kunt raken, dat iets mij geraakt heeft. Dat je denkt: zo’n boek lees ik nooit meer! Dat is een literaire lust en ik verlang altijd naar meer van zulke momenten. En gelukkig bestaan er nog genoeg boeken!

Jaloezie
Nee, ik ben nooit jaloers op andere boekbloggers. Iedereen is bij het begin begonnen. Ik ook. Sommige bloggers zijn al een stuk verder dan ik. Sommige bloggers zijn net begonnen. Ik heb voor ieder van hun evenveel respect. Ik heb mijn eigen blog, mijn eigen lezers, is prima zo :)

Dat waren mijn 7 zonden. Voel je vrij om mee te doen!


3 reacties

Reageer op: De 7 zonden van Leesdame

Geef hier je reactie


Credits

Met dank aan:

In de eerste plaats mijn lezers, welke ik wil bedanken voor hun trouwe bezoeken, complimenten en leuke reacties.

Uitgeverijen en auteurs voor het vertrouwen en het regelmatig beschikbaar stellen van leesexemplaren, zonder boeken was er geen leesdame.nl


En voor het technische deel:

Design, hosting en onderhoud aangeboden door: RS-Internet

Blogging platform: Wordpress

Search Engine Optimization plugin: Yoast

Web Performance Optimization plugin: W3 total cache

Credits sluiten

Disclaimer

Alle boeken zijn door mij zelf gekocht, tenzij ze door een uitgever of auteur voor recensie beschikbaar zijn gesteld wat op geen enkele manier mijn mening over het boek beïnvloed.

Indien een boek als een recensie-exemplaar verkregen is, zal dit altijd worden vermeld. Wanneer enige inhoud wordt gesponsord door een bedrijf, zal dit ook altijd duidelijk worden aangegeven.

Ik ben altijd helemaal eerlijk, ongeacht of het boek wat ik bespreek beschikbaar gesteld is of zelf gekocht. Mijn blog is gebaseerd op verstrekken van eerlijke beoordelingen. Alle meningen zijn van mij persoonlijk. Hou daarbij rekening dat wat voor mij een fijne leeservaring is dat niet voor iedereen hoeft te gelden. Het is niet mijn doel anderen op welke wijze dan ook te overtuigen of beïnvloeden. Ik deel uitsluitend mijn persoonlijke ervaring met boeken en wil daarmee lezers voorzien van de kans om hun eigen geïnformeerde beslissingen te nemen.

Ik besteed veel zorg aan de creatie van deze website, maar kan de correctheid van de informatie niet garanderen. De gebruiker moet zich er van bewust zijn dat de informatie kan veranderen zonder dat hij daarvan vooraf op de hoogte wordt gebracht. Leesdame.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van de site of voor het gebruik dat hiervan wordt gemaakt.

Alle in mijn blog gebruikte afbeeldingen zijn eigendom van mijzelf of hun respectievelijke eigenaars. Mocht u bezwaar willen maken tegen de publicatie van een afbeelding of de inhoud op dit blog, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen via het contactformulier.

De volledig website is het exclusieve eigendom van Leesdame.nl. Onbevoegd kopiëren, reproduceren, opnieuw publiceren, posten of dupliceren van het materiaal op mijn blog is verboden zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van mijzelf. Het is niet toegestaan enig deel van dit blog te reproduceren, verkopen of te wijzigen. Het staat U vrij te linken naar dit blog en om de inhoud ervan op een respectvolle manier te bespreken. Wanneer u een citaat uit mijn blog gebruikt, vermeld dan aub de naam van, en een link naar, mijn blog. Bent u geïnteresseerd in het verkrijgen van toestemming om gedeelten van de blog te kopiëren, neem dan contact met mij op via het contactformulier.

Ik ben niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en/ of websites waarnaar wordt verwezen.

Helaas kan ik niet fulltime aan mijn blog werken, het leven heeft meer verplichtingen. Ondanks dat ik erg blij ben met leesverzoeken en bijdrages van PR agentschappen, uitgevers en auteurs vraag ik ook om begrip dat deze soms iets langer duren dan verwacht. Ik ben U niet vergeten, ik verwerk het zo snel mogelijk.

Ik wil U bij voorbaat bedanken voor uw samenwerking en begrip :)

Leesdame
Disclaimer sluiten