De Leesmarathon is begonnen! + Winactie!

leesmarathonHoi allemaal! :) Zoals jullie weten is de Leesmarathon nu officieel van start gegaan! Ik doe ook mee en ik weet dat er veel van mijn volgers ook meedoen! Daarom organiseer ik ook een winactie! Speciaal vanwege deze Leesmarathon en exclusief voor de deelnemers van deze marathon.

Je kan het boek: Een boek per dag winnen van Nina Sankovitch als het jou ook lukt om ‘een boek per dag’ te lezen. Mij is dit ook gelukt, zelfs 20 dagen achter elkaar. Dus ik weet dat het mogelijk is. En bij de Leesmarathon kan je dit zien als extra challenge voor jezelf.

Hoe kan je winnen: 

Door dus één boek in één dag te lezen en mij daarvan te laten weten dat het ook gelukt is.
Dat doe je in een reactie hieronder, met de titel van het boek én het aantal pagina’s van het boek! En natuurlijk ook je naam waarmee je staat in geschreven!
Niet verplicht maar wel fijn: een link erbij naar je verslagje waarin je schrijft dat je een boek in een dag gehaald heb.
Vervolgens stuur je mij óók een mail met jouw gegevens én je naam waarmee je staat ingeschreven bij de Leesmarathon ! Op deze manier weet ik wie je bent en kan ik je ook bereiken als je hebt gewonnen. Mijn e-mail kan je vinden op de contactpagina.

Je mag de gehele week meedoen… tot het einde van de marathon. Dus als je pas vrijdag een boek per dag haalt, dan doe je vrijdag mee.

Let op: 
Deze actie is alleen voor deelnemers van de Leesmarathon die officieel zijn ingeschreven op de betreffende pagina. Maar omdat ik dat sneu vind voor alle andere volgers van mijn blog, zal ik binnenkort nog een winactie organiseren, die voor iedereen is.

Update 22.31u 29-7-2013:
Ik heb de vraag gekregen of je elk boek wat je in één dag haalt hier moet achterlaten. Ja, dat mag, maar dat maakt voor je winkans niks uit! Iemand die het maar 1x lukt, maakt net zoveel kans als iemand die hier 10x wat achterlaat. Maar… het blijft natuurlijk heel leuk om te lezen bij wie het allemaal vaker lukt en met welke boeken. Dus gewoon achterlaten, dat is ook motivatie voor anderen. 

Veel succes!
En ik wens alle deelnemers natuurlijk een hele fijne leesweek toe!


33 reacties

 • 4 augustus, 2013 om 20:04
  theonlymrsJo zegt:

  Het stelt niet veel voor wat ik tijdens de leesmarathon heb gepresteerd, maar toch dan maar even mijn melding dat ik op dinsdag in 1 dag Afgunst heb gelezen van Saskia Noort. Natuurlijk een enorme prestatie, want dit boekje telt maar liefst 97 pagina’s :). En zaterdag heb ik Eerst een huis van Cathelijn Schilder gelezen, dat zijn (volgens goodreads, want ik las het via de app vakantiebieb.nl op mijn telefoon) 175 pagina’s. Ik ga er nog over bloggen in mijn onregelmatige, simpele boekenblog van dobbinga.wordpress.com, maar wanner dat precies gaat gebeuren, weet ik nog niet.

  Ikhartje(0) deze reactie

  theonlymrsJo Beantwoorden

 • 5 augustus, 2013 om 20:20
  westmus zegt:

  Hallo,

  Even om te laten weten dat het mij gelukt is om Zeven boeken te lezen op evenveel dagen. Had geen doel voor ogen maar na een paar dagen had ik door dat het toch een mooi doel was dus ben ik maar doorgegaan.
  Dag 1 Tijdrovers Tanja de Jonge paperback 160 pagina’s

  Dag 2 De teruggekeerden Jason Mott paperback 383 pagina’s

  Dag 3 De extase van Floor Renee van Amstel e-book 182 pagina’s (pb 256)

  Dag 4 Paaseitjes zoeken in het AMC Anne Tel e-book 167 pagina’s (pb 235)

  Dag 5 Dodenweg van Olga Hoekstra e-book 285 pagina’s (pb 354)

  Dag 6 Zomernacht van Kristin Hannah e-book 322 pagina’s (pb 432)

  Dag 7 Dan maak je maar zin in van Barbara Stock paperback 128 pagina’s
  Mijn avonturen zijn na te lezen op http://houvanboeken.blogspot.be/

  Ikhartje(0) deze reactie

  westmus Beantwoorden

Reageer op: De Leesmarathon is begonnen! + Winactie!

Geef hier je reactie


1 2 3 4

Credits

Met dank aan:

In de eerste plaats mijn lezers, welke ik wil bedanken voor hun trouwe bezoeken, complimenten en leuke reacties.

Uitgeverijen en auteurs voor het vertrouwen en het regelmatig beschikbaar stellen van leesexemplaren, zonder boeken was er geen leesdame.nl


En voor het technische deel:

Design, hosting en onderhoud aangeboden door: RS-Internet

Blogging platform: Wordpress

Search Engine Optimization plugin: Yoast

Web Performance Optimization plugin: W3 total cache

Credits sluiten

Disclaimer

Alle boeken zijn door mij zelf gekocht, tenzij ze door een uitgever of auteur voor recensie beschikbaar zijn gesteld wat op geen enkele manier mijn mening over het boek beïnvloed.

Indien een boek als een recensie-exemplaar verkregen is, zal dit altijd worden vermeld. Wanneer enige inhoud wordt gesponsord door een bedrijf, zal dit ook altijd duidelijk worden aangegeven.

Ik ben altijd helemaal eerlijk, ongeacht of het boek wat ik bespreek beschikbaar gesteld is of zelf gekocht. Mijn blog is gebaseerd op verstrekken van eerlijke beoordelingen. Alle meningen zijn van mij persoonlijk. Hou daarbij rekening dat wat voor mij een fijne leeservaring is dat niet voor iedereen hoeft te gelden. Het is niet mijn doel anderen op welke wijze dan ook te overtuigen of beïnvloeden. Ik deel uitsluitend mijn persoonlijke ervaring met boeken en wil daarmee lezers voorzien van de kans om hun eigen geïnformeerde beslissingen te nemen.

Ik besteed veel zorg aan de creatie van deze website, maar kan de correctheid van de informatie niet garanderen. De gebruiker moet zich er van bewust zijn dat de informatie kan veranderen zonder dat hij daarvan vooraf op de hoogte wordt gebracht. Leesdame.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van de site of voor het gebruik dat hiervan wordt gemaakt.

Alle in mijn blog gebruikte afbeeldingen zijn eigendom van mijzelf of hun respectievelijke eigenaars. Mocht u bezwaar willen maken tegen de publicatie van een afbeelding of de inhoud op dit blog, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen via het contactformulier.

De volledig website is het exclusieve eigendom van Leesdame.nl. Onbevoegd kopiëren, reproduceren, opnieuw publiceren, posten of dupliceren van het materiaal op mijn blog is verboden zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van mijzelf. Het is niet toegestaan enig deel van dit blog te reproduceren, verkopen of te wijzigen. Het staat U vrij te linken naar dit blog en om de inhoud ervan op een respectvolle manier te bespreken. Wanneer u een citaat uit mijn blog gebruikt, vermeld dan aub de naam van, en een link naar, mijn blog. Bent u geïnteresseerd in het verkrijgen van toestemming om gedeelten van de blog te kopiëren, neem dan contact met mij op via het contactformulier.

Ik ben niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en/ of websites waarnaar wordt verwezen.

Helaas kan ik niet fulltime aan mijn blog werken, het leven heeft meer verplichtingen. Ondanks dat ik erg blij ben met leesverzoeken en bijdrages van PR agentschappen, uitgevers en auteurs vraag ik ook om begrip dat deze soms iets langer duren dan verwacht. Ik ben U niet vergeten, ik verwerk het zo snel mogelijk.

Ik wil U bij voorbaat bedanken voor uw samenwerking en begrip :)

Leesdame
Disclaimer sluiten