Een nog-te-dragen-rekje

de ntl stapelIk heb een grote nog-te-lezen-stapel en dus hou ik me regelmatig in als ik in een boekhandel sta. En ik ken veel mensen die deze term vaak gebruiken. Maar als ik nadenk, dan gebruik ik alleen bij boeken dit excuus.

Want bij een boetiek zal ik nooit zeggen “Laat maar, ik heb thuis een nog-te-dragen-rekje…”

Of in de drogisterij/parfumerie “ik koop even niks, zit nog met een nog-te-gebruiken-stapeltje”

Waarom zeggen we dit dan wel in de boekhandel?


4 reacties

 • 26 augustus, 2011 om 17:57
  mij zegt:

  Is zeker iets om over na te denken…

  Ikhartje(0) deze reactie

  mij Beantwoorden

 • 27 augustus, 2011 om 13:08
  Chinouk zegt:

  Inderdaad! Eindelijk heel vreemd: ik heb nog een ‘paar’ boeken liggen. Hier kan ik wel wat mee! :)

  Ikhartje(0) deze reactie

  Chinouk Beantwoorden

 • 6 september, 2011 om 16:14
  mevrouwkinderboek zegt:

  O, dat zeg ik wel hoor, als ik nog tien flessen doucheschuim heb, koop ik geen nieuwe. En ik kan je verzekeren dat er meer dan tien boeken op mijn te-lezen-stapel liggen. ;-)

  Ikhartje(0) deze reactie

  mevrouwkinderboek Beantwoorden

 • 6 september, 2011 om 22:58
  Leesdame zegt:

  Soms zie ik een boek en dan voel ik aan alles dat ik dat boek gewoon wil hebben… Maar dan kan het best nog weken/maanden duren voordat ik het ga lezen…

  Ikhartje(0) deze reactie

  Leesdame Beantwoorden

Reageer op: Een nog-te-dragen-rekje

Geef hier je reactie


Credits

Met dank aan:

In de eerste plaats mijn lezers, welke ik wil bedanken voor hun trouwe bezoeken, complimenten en leuke reacties.

Uitgeverijen en auteurs voor het vertrouwen en het regelmatig beschikbaar stellen van leesexemplaren, zonder boeken was er geen leesdame.nl


En voor het technische deel:

Design, hosting en onderhoud aangeboden door: RS-Internet

Blogging platform: Wordpress

Search Engine Optimization plugin: Yoast

Web Performance Optimization plugin: W3 total cache

Credits sluiten

Disclaimer

Alle boeken zijn door mij zelf gekocht, tenzij ze door een uitgever of auteur voor recensie beschikbaar zijn gesteld wat op geen enkele manier mijn mening over het boek beïnvloed.

Indien een boek als een recensie-exemplaar verkregen is, zal dit altijd worden vermeld. Wanneer enige inhoud wordt gesponsord door een bedrijf, zal dit ook altijd duidelijk worden aangegeven.

Ik ben altijd helemaal eerlijk, ongeacht of het boek wat ik bespreek beschikbaar gesteld is of zelf gekocht. Mijn blog is gebaseerd op verstrekken van eerlijke beoordelingen. Alle meningen zijn van mij persoonlijk. Hou daarbij rekening dat wat voor mij een fijne leeservaring is dat niet voor iedereen hoeft te gelden. Het is niet mijn doel anderen op welke wijze dan ook te overtuigen of beïnvloeden. Ik deel uitsluitend mijn persoonlijke ervaring met boeken en wil daarmee lezers voorzien van de kans om hun eigen geïnformeerde beslissingen te nemen.

Ik besteed veel zorg aan de creatie van deze website, maar kan de correctheid van de informatie niet garanderen. De gebruiker moet zich er van bewust zijn dat de informatie kan veranderen zonder dat hij daarvan vooraf op de hoogte wordt gebracht. Leesdame.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van de site of voor het gebruik dat hiervan wordt gemaakt.

Alle in mijn blog gebruikte afbeeldingen zijn eigendom van mijzelf of hun respectievelijke eigenaars. Mocht u bezwaar willen maken tegen de publicatie van een afbeelding of de inhoud op dit blog, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen via het contactformulier.

De volledig website is het exclusieve eigendom van Leesdame.nl. Onbevoegd kopiëren, reproduceren, opnieuw publiceren, posten of dupliceren van het materiaal op mijn blog is verboden zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van mijzelf. Het is niet toegestaan enig deel van dit blog te reproduceren, verkopen of te wijzigen. Het staat U vrij te linken naar dit blog en om de inhoud ervan op een respectvolle manier te bespreken. Wanneer u een citaat uit mijn blog gebruikt, vermeld dan aub de naam van, en een link naar, mijn blog. Bent u geïnteresseerd in het verkrijgen van toestemming om gedeelten van de blog te kopiëren, neem dan contact met mij op via het contactformulier.

Ik ben niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en/ of websites waarnaar wordt verwezen.

Helaas kan ik niet fulltime aan mijn blog werken, het leven heeft meer verplichtingen. Ondanks dat ik erg blij ben met leesverzoeken en bijdrages van PR agentschappen, uitgevers en auteurs vraag ik ook om begrip dat deze soms iets langer duren dan verwacht. Ik ben U niet vergeten, ik verwerk het zo snel mogelijk.

Ik wil U bij voorbaat bedanken voor uw samenwerking en begrip :)

Leesdame
Disclaimer sluiten