Leesdame viert feest! (winactie)

vier-jaarDeze week bestaat Leesdame vier jaar! Dat is een hele lange tijd, maar zo voelt het niet. De tijd is echt omgevlogen. Het was een bijzonder jaar mag ik wel zeggen en nu ik even het woord heb, wil ik graag twee lieve mensen (R&S) bedanken die er altijd voor mij zijn. Achter de schermen, technisch, of gewoon een (on)gevraagd advies als ik ergens over twijfel. Thanks! :)

Voor we gaan klimmen naar die magische vijf jaar… gaan we eerst het vierde jaar van Leesdame vieren! Ik trakteer op een boek naar een keuze! Alhoewel, binnen bepaalde grenzen natuurlijk ;)

Vandaag zijn jullie dus aan de beurt! Om kans te maken hoef je alleen maar een reactie achter te laten. Als Leesdame ben ik in mijn leeservaringen heel persoonlijk, dat verwacht ik dan ook bij jullie reacties… Vind ik namelijk leuker dan “ja ik wil winnen, doei”… Waarom zou jij een boek naar keuze willen winnen? Kom je vaker op mijn blog? Laat het mij weten!

Op 1 juli trek ik één winnaar en zal ik hem of haar mailen, hij of zij mag een boek naar keuze kiezen. Twee punten, die héél belangrijk zijn: het boek mag niet meer dan € 20,00 kosten én het boek moet algemeen verkrijgbaar zijn in de Nederlandse boekhandel.

Voordat ik jullie veel succes ga wensen met deze winactie, wil ik jullie ook allemaal even bedanken! Lieve lezer van mijn blog, jij weet soms met een reactie, tweet of welk berichtje dan ook, mijn dag mooi te maken! Of misschien ben je een lezer die mij volgt in stilte, ook dan ben ik heel blij met jouw bezoek aan mijn blog. Dank je wel! xxx

De winactie is gesloten!

 


28 reacties

 • 21 juni, 2015 om 10:25
  Tanneke Burggraaff zegt:

  Beste Leesdame,
  vier jaar al weer. Ik volg je nog maar een paar jaar. Maar geniet er heel erg van. Door het volgen van boekbloggers kom je op leuke ideeën voor boeken. En ja, het stimuleert zeker het lezen. En dat is weer leuk voor de boekhandel. Want papieren boeken lezen blijft toch altijd het fijnst. De geur en het voelen van een boek. Iedere dag weer genieten. Je zult inmiddels wel begrepen hebben dat ik ook zo´n leesfanaat ben en graag mee doe aan je winactie.
  Ik hoop dat je nog heel veel jaren plezier zult hebben aan het bloggen, dan genieten je volgers mee.
  Gr. Tanneke

  Ikhartje(1) deze reactie

  Tanneke Burggraaff Beantwoorden

 • 21 juni, 2015 om 13:29
  Mieke zegt:

  Hoi Luna,

  Allereerst van harte gefeliciteerd met 4 jaar blog ! ;)
  Wat vliegt de tijd alweer 4 jaar een blog. Ik volg je op FB en ontvang al een hele tijd een paar keer per week een nieuwsbrief van Bloglovin. Dus ja, ik kom vaker op deze site en lees graag je voortreffelijk recensies. Vaker koop ik n.a.v. jouw recensie een boek….een echt papieren boek wel te verstaan…heerlijk om het boek vast te houden, te ruiken en voelen. Bladzijde voor bladzijde omslaan….genieten van de cover, en als het boek uit is kijken naar mijn boekenkast….is steeds weer genieten van al mijn boeken. Ik zeg altijd: een huis zonder boeken is geen thuis. Ik lees veel ter ontspanning, maar ook om mezelf te blijven ontplooien, het gevoel te hebben op vakantie te zijn…..kom in landen waar ik nog nooit ben geweest, ontmoet daar mensen die ik nog niet ken, maar hoe verder ik in het boek vorder hoe beter ik deze mensen leer kennen…..empathie voel of juist haat. Ik maak me ook een voorstelling hoe de personen in het boek er uitzien. Ook intrigeert het mij waarom sommige mensen een moord plegen….de mens achter de dader…wat is zijn achtergrond en hoe kwam hij tot zijn daad. Hoe gaan de slachtoffers hier mee om ? Psychologische thriller/romans hebben dan ook mijn voorkeur, maar ook alles wat daar in de buurt van komt of een gezellige roman. Als ik mocht winnen dan zou ik heel graag: Wanneer wordt het eindelijk weer zoals het nooit is geweest van Joachim Meyerhoff ontvangen, omdat ik heel nieuwsgierig ben hoe het voor een kind moet zijn om op deze manier op te groeien en of hij er op latere leeftijd nog last van heeft of juist voordeel aan beleeft.

  Heel veel succes met alles wat je doet of gaat doen en op naar de 5 jaar blog ;)

  Lieve groetjes,

  Mieke

  Ikhartje(1) deze reactie

  Mieke Beantwoorden

 • 21 juni, 2015 om 22:02
  fany zegt:

  Hoi Luna’
  Wauw al vier jaar… geweldig zeg! Ik volg jouw blogspot met veel plezier en hoop nog lang van jou te genieten.Een dikke proficiat en welk boek ik wil…? Jij mag voor dit leesbeest een boek kiezen… Het mag elk genre zijn alleen moet het een boek zijn dat ik wil verslinden want veel te hard aan het werken de laatste tijd… En een goed verhaal doet me tijd maken dus go for it! Heel veel groetjes fany

  Ikhartje(1) deze reactie

  fany Beantwoorden

 • 23 juni, 2015 om 13:19
  Jyoti Baldew zegt:

  Gefeliciteerd! Ik volg jouw blog niet zo heel erg lang, ik heb dan ook niet altijd een reactie achter gelaten;) Ik lees met veel plezier jouw blog! En ik hoop dat het zo goed blijft doorgaan :) Ik zou wel goed moeten nadenken om een boek naar keuze te kiezen..mijn lijstje is namelijk erg lang ;) Het zou super zijn als ik zou winnen!

  Ikhartje(0) deze reactie

  Jyoti Baldew Beantwoorden

 • 27 juni, 2015 om 19:09
  zoe zegt:

  Ik doe mee!
  Ik wil heel graag mijn pretty little liars collectie uitbreiden en de volgende twee delen aan mijn collectie toevoegen :)!

  Ikhartje(0) deze reactie

  zoe Beantwoorden

 • 28 juni, 2015 om 21:54
  Sylvia zegt:

  Allereerst gefeliciteerd met je vierde blogverjaardag! Ik kijk uit naar alle blogs die nog gaan komen. Ik reageer zelden maar volg je denk ik nu zo’n 1,5 jaar. Altijd leuk om je recensies en andere (boek gerelateerde) blogs te lezen! Een boek naar keuze winnen zou echt heel speciaal zijn, waarschijnlijk kies ik dan voor een boek uit een serie (die ik nog niet compleet heb) of een oude favoriet die nog niet in mijn kast staat, maar waar ik graag een eigen exemplaar van zou hebben. Twee vraagjes. Omdat ik het altijd bijzonder vind als er een leuk stukje tekst of een opdracht in het boek geschreven staat. Maakt het nog specialer als je het van iemand krijgt. Zou het super zijn als je er iets in zou willen schrijven, mocht ik de gelukkige zijn die een boek mag uitzoeken. Als je uit principe niet in boeken schrijft of een andere rede, dan natuurlijk niet. Tweede vraag, is het ook de bedoeling dat het boek door de brievenbus past?
  Groetjes Sylvia

  Ikhartje(1) deze reactie

  Sylvia Beantwoorden

  • 1 juli, 2015 om 00:23
   Leesdame zegt:

   Bij winacties als deze, bestel ik het gekozen boek meteen online, en geef ik het adres van de winnaar op als bezorgadres. Ik zelf krijg het boek dan niet in handen, dus kan er helaas ook niks voor je in schrijven. Maar volgens mij is het wel mogelijk dat ik bij het bestelproces van het boek een briefje kan maken, met een persoonlijke tekst. Het boek hoeft niet per se door de brievenbus te passen, zolang het maar niet meer dan 20 euro kost, vind ik alles best. O ja, ook fijn, geen uitverkocht boek, of een boek wat pas over een half jaar uitkomt, ik kan immers niet toveren :)

   Ikhartje(1) deze reactie

   Leesdame Beantwoorden

Reageer op: Leesdame viert feest! (winactie)

Geef hier je reactie


1 2 3

Credits

Met dank aan:

In de eerste plaats mijn lezers, welke ik wil bedanken voor hun trouwe bezoeken, complimenten en leuke reacties.

Uitgeverijen en auteurs voor het vertrouwen en het regelmatig beschikbaar stellen van leesexemplaren, zonder boeken was er geen leesdame.nl


En voor het technische deel:

Design, hosting en onderhoud aangeboden door: RS-Internet

Blogging platform: Wordpress

Search Engine Optimization plugin: Yoast

Web Performance Optimization plugin: W3 total cache

Credits sluiten

Disclaimer

Alle boeken zijn door mij zelf gekocht, tenzij ze door een uitgever of auteur voor recensie beschikbaar zijn gesteld wat op geen enkele manier mijn mening over het boek beïnvloed.

Indien een boek als een recensie-exemplaar verkregen is, zal dit altijd worden vermeld. Wanneer enige inhoud wordt gesponsord door een bedrijf, zal dit ook altijd duidelijk worden aangegeven.

Ik ben altijd helemaal eerlijk, ongeacht of het boek wat ik bespreek beschikbaar gesteld is of zelf gekocht. Mijn blog is gebaseerd op verstrekken van eerlijke beoordelingen. Alle meningen zijn van mij persoonlijk. Hou daarbij rekening dat wat voor mij een fijne leeservaring is dat niet voor iedereen hoeft te gelden. Het is niet mijn doel anderen op welke wijze dan ook te overtuigen of beïnvloeden. Ik deel uitsluitend mijn persoonlijke ervaring met boeken en wil daarmee lezers voorzien van de kans om hun eigen geïnformeerde beslissingen te nemen.

Ik besteed veel zorg aan de creatie van deze website, maar kan de correctheid van de informatie niet garanderen. De gebruiker moet zich er van bewust zijn dat de informatie kan veranderen zonder dat hij daarvan vooraf op de hoogte wordt gebracht. Leesdame.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van de site of voor het gebruik dat hiervan wordt gemaakt.

Alle in mijn blog gebruikte afbeeldingen zijn eigendom van mijzelf of hun respectievelijke eigenaars. Mocht u bezwaar willen maken tegen de publicatie van een afbeelding of de inhoud op dit blog, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen via het contactformulier.

De volledig website is het exclusieve eigendom van Leesdame.nl. Onbevoegd kopiëren, reproduceren, opnieuw publiceren, posten of dupliceren van het materiaal op mijn blog is verboden zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van mijzelf. Het is niet toegestaan enig deel van dit blog te reproduceren, verkopen of te wijzigen. Het staat U vrij te linken naar dit blog en om de inhoud ervan op een respectvolle manier te bespreken. Wanneer u een citaat uit mijn blog gebruikt, vermeld dan aub de naam van, en een link naar, mijn blog. Bent u geïnteresseerd in het verkrijgen van toestemming om gedeelten van de blog te kopiëren, neem dan contact met mij op via het contactformulier.

Ik ben niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en/ of websites waarnaar wordt verwezen.

Helaas kan ik niet fulltime aan mijn blog werken, het leven heeft meer verplichtingen. Ondanks dat ik erg blij ben met leesverzoeken en bijdrages van PR agentschappen, uitgevers en auteurs vraag ik ook om begrip dat deze soms iets langer duren dan verwacht. Ik ben U niet vergeten, ik verwerk het zo snel mogelijk.

Ik wil U bij voorbaat bedanken voor uw samenwerking en begrip :)

Leesdame
Disclaimer sluiten