Leesdame’s wall

Wil je iets kwijt over mijn blog, een leuke quote plaatsen, of iets anders delen? Grijp je kans en laat een krabbel voor me achter op deze wall !

Reageer ook


27 reacties

 • 12 december, 2013 om 00:01
  theonlymrsjo zegt:

  Je mag met recht trots zijn! Gefeliciteerd!

  Ikhartje(5) deze reactie

  theonlymrsjo Beantwoorden

 • 12 december, 2013 om 15:34
  Renee van Amstel zegt:

  Heel toegankelijk en mooi blog met leuke details. Handig dat je zowel op trefwoord als op genres kunt zoeken. De zoekfunctie werkt goed: had niet eerder gelezen dat je een beetje op Floor lijkt ;) Veel succes ermee.

  Ikhartje(3) deze reactie

  Renee van Amstel Beantwoorden

 • 15 december, 2013 om 18:19
  Naema Domina zegt:

  Ik wil je van harte feliciteren met deze mooie site.
  De kleuren zijn erg mooi en het geheel is overzichtelijk ingedeeld zodat zoeken heel makkelijk is.
  Ik ben je meteen gaan volgen op facebook en twitter.
  Liefs van Naema

  Ikhartje(5) deze reactie

  Naema Domina Beantwoorden

 • 17 december, 2013 om 22:38
  deugje zegt:

  Nondeju wat is je site mooi geworden, de kleuren..hmm en zo overzichtelijk ook! Proficiat meis en een dikke pluim voor de lieve makers XXX

  Ikhartje(6) deze reactie

  deugje Beantwoorden

 • 19 december, 2013 om 13:12
  Linn zegt:

  Wat leuk! Het sneeuwt op Leesdame!

  Ikhartje(4) deze reactie

  Linn Beantwoorden

 • 20 december, 2013 om 17:28
  Rik Spreen zegt:

  PostNL je 1000ste volger op twitter … nu snap ik die vertragingen bij pakket bezorging, ze hebben het blijkbaar te druk met jouw blog volgen ;-)

  Ikhartje(11) deze reactie

  Rik Spreen Beantwoorden

 • 1 januari, 2014 om 21:17
  claar zegt:

  Wens je een mooi nieuwjaar met veel licht&lief met boeken die je inspireren of waarmee je kan lachen of huilen, van kan leren, naast je neer leggen, vergeten, ergeren, blij van wordt&nog veel meer, volg je, lieve groet Claar

  Ikhartje(1) deze reactie

  claar Beantwoorden

  • 1 januari, 2014 om 22:19
   Leesdame zegt:

   Dank je wel lieve Claar. Ik wens jou veel gezondheid, inspiratie, geluk en heel veel mooie boeken toe.

   Ikhartje(0) deze reactie

   Leesdame Beantwoorden

 • 27 april, 2014 om 22:35
  claar zegt:

  ik vroeg mij al af wanneer je Vreemden in de nacht van Judith Visser zou lezen, meestal behoor je tot de eerste lezers, benieuwd naar je leeservaringx

  Ikhartje(1) deze reactie

  claar Beantwoorden

 • 11 juli, 2014 om 23:35
  Bastiaan De Haan zegt:

  Mooi prettig en overzichtelijk Blog. Krijg zin in lezen als ik hier een tijdje ben…

  Ikhartje(2) deze reactie

  Bastiaan De Haan Beantwoorden

Reageer op: Leesdame’s wall

Geef hier je reactie


1 2

Credits

Met dank aan:

In de eerste plaats mijn lezers, welke ik wil bedanken voor hun trouwe bezoeken, complimenten en leuke reacties.

Uitgeverijen en auteurs voor het vertrouwen en het regelmatig beschikbaar stellen van leesexemplaren, zonder boeken was er geen leesdame.nl


En voor het technische deel:

Design, hosting en onderhoud aangeboden door: RS-Internet

Blogging platform: Wordpress

Search Engine Optimization plugin: Yoast

Web Performance Optimization plugin: W3 total cache

Credits sluiten

Disclaimer

Alle boeken zijn door mij zelf gekocht, tenzij ze door een uitgever of auteur voor recensie beschikbaar zijn gesteld wat op geen enkele manier mijn mening over het boek beïnvloed.

Indien een boek als een recensie-exemplaar verkregen is, zal dit altijd worden vermeld. Wanneer enige inhoud wordt gesponsord door een bedrijf, zal dit ook altijd duidelijk worden aangegeven.

Ik ben altijd helemaal eerlijk, ongeacht of het boek wat ik bespreek beschikbaar gesteld is of zelf gekocht. Mijn blog is gebaseerd op verstrekken van eerlijke beoordelingen. Alle meningen zijn van mij persoonlijk. Hou daarbij rekening dat wat voor mij een fijne leeservaring is dat niet voor iedereen hoeft te gelden. Het is niet mijn doel anderen op welke wijze dan ook te overtuigen of beïnvloeden. Ik deel uitsluitend mijn persoonlijke ervaring met boeken en wil daarmee lezers voorzien van de kans om hun eigen geïnformeerde beslissingen te nemen.

Ik besteed veel zorg aan de creatie van deze website, maar kan de correctheid van de informatie niet garanderen. De gebruiker moet zich er van bewust zijn dat de informatie kan veranderen zonder dat hij daarvan vooraf op de hoogte wordt gebracht. Leesdame.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van de site of voor het gebruik dat hiervan wordt gemaakt.

Alle in mijn blog gebruikte afbeeldingen zijn eigendom van mijzelf of hun respectievelijke eigenaars. Mocht u bezwaar willen maken tegen de publicatie van een afbeelding of de inhoud op dit blog, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen via het contactformulier.

De volledig website is het exclusieve eigendom van Leesdame.nl. Onbevoegd kopiëren, reproduceren, opnieuw publiceren, posten of dupliceren van het materiaal op mijn blog is verboden zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van mijzelf. Het is niet toegestaan enig deel van dit blog te reproduceren, verkopen of te wijzigen. Het staat U vrij te linken naar dit blog en om de inhoud ervan op een respectvolle manier te bespreken. Wanneer u een citaat uit mijn blog gebruikt, vermeld dan aub de naam van, en een link naar, mijn blog. Bent u geïnteresseerd in het verkrijgen van toestemming om gedeelten van de blog te kopiëren, neem dan contact met mij op via het contactformulier.

Ik ben niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en/ of websites waarnaar wordt verwezen.

Helaas kan ik niet fulltime aan mijn blog werken, het leven heeft meer verplichtingen. Ondanks dat ik erg blij ben met leesverzoeken en bijdrages van PR agentschappen, uitgevers en auteurs vraag ik ook om begrip dat deze soms iets langer duren dan verwacht. Ik ben U niet vergeten, ik verwerk het zo snel mogelijk.

Ik wil U bij voorbaat bedanken voor uw samenwerking en begrip :)

Leesdame
Disclaimer sluiten