Leuke webadresjes

webadresjesVandaag ga ik weer wat leuke boekensites met jullie delen.

De laatste tijd kom ik weer vaak op Ezzulia het is een overzichtelijke site met recensies, boekennieuws, interviews etc. Maar Ezzulia is ook bekend vanwege hun forum. Het is forum met leuke extraatjes zoals: een leesclub en Nederlandse en Vlaamse auteurs die meekletsen. Het is een heel groot forum, in het begin is het zeker even zoeken en meelezen om het forum te leren kennen. De meeste leden zien het als een soort buurthuis voor boekenliefhebbers, andere komen af en toe kijken. Ik zelf heb periodes dat ik er heel vaak kom en dan weer weken niet.

Een site die ik nog steeds dagelijks bezoek is Vrouwenthrillers en deze site was eigenlijk de eerste site die een link plaatste van mijn blog! Een vriendin van mij doet daar veel achter de schermen. Het is een informatieve én oprechte site over vrouwenthrillers. Interessante recensies, korte thrillerverhalen, leuke acties en ook hele leuke interviews met thrillerauteurs. Wat ik bij hun heel handig vind zijn de overzichten met de boeken die verwacht worden en de boeken die pas verschenen zijn.

Een tijdje geleden ontdekte ik een andere leuke boekblogger: Joke van Boekhappen en zij schrijft interessante en oprechte leeservaringen over boeken. En we vonden elkaar n.a.v. het boek van Nina Sankovitch.

Gisteren schreef ik over Alles is Carmen van schrijfster en kunstenares Alma Mathijsen. En haar site is erg leuk en bijzonder om eens te bezoeken: Alma Mathijsen

Wie graag meedoet aan boekenprijsvragen zou eens een bezoekje moeten brengen aan Prijsvragen.nl. Hier worden alle Boekenprijsvragen bij elkaar gezet met een link naar de betreffende pagina.


1 reactie

Reageer op: Leuke webadresjes

Geef hier je reactie


Credits

Met dank aan:

In de eerste plaats mijn lezers, welke ik wil bedanken voor hun trouwe bezoeken, complimenten en leuke reacties.

Uitgeverijen en auteurs voor het vertrouwen en het regelmatig beschikbaar stellen van leesexemplaren, zonder boeken was er geen leesdame.nl


En voor het technische deel:

Design, hosting en onderhoud aangeboden door: RS-Internet

Blogging platform: Wordpress

Search Engine Optimization plugin: Yoast

Web Performance Optimization plugin: W3 total cache

Credits sluiten

Disclaimer

Alle boeken zijn door mij zelf gekocht, tenzij ze door een uitgever of auteur voor recensie beschikbaar zijn gesteld wat op geen enkele manier mijn mening over het boek beïnvloed.

Indien een boek als een recensie-exemplaar verkregen is, zal dit altijd worden vermeld. Wanneer enige inhoud wordt gesponsord door een bedrijf, zal dit ook altijd duidelijk worden aangegeven.

Ik ben altijd helemaal eerlijk, ongeacht of het boek wat ik bespreek beschikbaar gesteld is of zelf gekocht. Mijn blog is gebaseerd op verstrekken van eerlijke beoordelingen. Alle meningen zijn van mij persoonlijk. Hou daarbij rekening dat wat voor mij een fijne leeservaring is dat niet voor iedereen hoeft te gelden. Het is niet mijn doel anderen op welke wijze dan ook te overtuigen of beïnvloeden. Ik deel uitsluitend mijn persoonlijke ervaring met boeken en wil daarmee lezers voorzien van de kans om hun eigen geïnformeerde beslissingen te nemen.

Ik besteed veel zorg aan de creatie van deze website, maar kan de correctheid van de informatie niet garanderen. De gebruiker moet zich er van bewust zijn dat de informatie kan veranderen zonder dat hij daarvan vooraf op de hoogte wordt gebracht. Leesdame.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van de site of voor het gebruik dat hiervan wordt gemaakt.

Alle in mijn blog gebruikte afbeeldingen zijn eigendom van mijzelf of hun respectievelijke eigenaars. Mocht u bezwaar willen maken tegen de publicatie van een afbeelding of de inhoud op dit blog, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen via het contactformulier.

De volledig website is het exclusieve eigendom van Leesdame.nl. Onbevoegd kopiëren, reproduceren, opnieuw publiceren, posten of dupliceren van het materiaal op mijn blog is verboden zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van mijzelf. Het is niet toegestaan enig deel van dit blog te reproduceren, verkopen of te wijzigen. Het staat U vrij te linken naar dit blog en om de inhoud ervan op een respectvolle manier te bespreken. Wanneer u een citaat uit mijn blog gebruikt, vermeld dan aub de naam van, en een link naar, mijn blog. Bent u geïnteresseerd in het verkrijgen van toestemming om gedeelten van de blog te kopiëren, neem dan contact met mij op via het contactformulier.

Ik ben niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en/ of websites waarnaar wordt verwezen.

Helaas kan ik niet fulltime aan mijn blog werken, het leven heeft meer verplichtingen. Ondanks dat ik erg blij ben met leesverzoeken en bijdrages van PR agentschappen, uitgevers en auteurs vraag ik ook om begrip dat deze soms iets langer duren dan verwacht. Ik ben U niet vergeten, ik verwerk het zo snel mogelijk.

Ik wil U bij voorbaat bedanken voor uw samenwerking en begrip :)

Leesdame
Disclaimer sluiten