Nieuw op Leesdame.nl

Een handig overzicht van recente reacties en postings op mijn blog.


Recente reacties

Reactie op Zeven jaar Leesdame door Leesdame
Geplaatst op: 20 - 06 - 2018

Dank je wel :)


Reactie op Zeven jaar Leesdame door zwartraafje
Geplaatst op: 20 - 06 - 2018

Bijna een week te laat maar ik wens je toch nog graag proficiat!


Reactie op Pijn van Mel Wallis de Vries door Leesdame
Geplaatst op: 18 - 06 - 2018

Ik heb het boek nu niet bij de hand, dus kan ik nu even niet goed zeggen hoeveel hoofdstukken het waren. Maar ik kan je wel andere info geven! Het boek heeft zo'n 232 pagina's. De hoofdstukken zijn vrij kort en tussendoor staan korte chatgesprekjes van de personages. Het was een boek waar ik heel snel doorheen vloog. Maar waarom ga je niet zelf naar een boekhandel of bieb om dit boek te bekijken? Dan kan je eventueel ook de eerste pagina's lezen, weet je ook of het jou aanspreekt of niet.


Reactie op Pijn van Mel Wallis de Vries door lola
Geplaatst op: 18 - 06 - 2018

hoeveel hoofdstukken heeft het boek?


Reactie op Zeven jaar Leesdame door Jenn
Geplaatst op: 15 - 06 - 2018

Gefeliciteerd!!


Reactie op Zeven jaar Leesdame door Marieke
Geplaatst op: 15 - 06 - 2018

Wauw, 7 jaar alweer! Gefeliciteerd! :D


Reactie op Zeven jaar Leesdame door Annemieke
Geplaatst op: 15 - 06 - 2018

Gefeliciteerd!


Reactie op Zeven jaar Leesdame door Judith
Geplaatst op: 14 - 06 - 2018

Zeven jaar alweer! De tijd vliegt als je lekker zit te lezen. :-) Van harte!


Reactie op Zeven jaar Leesdame door Joanydvv
Geplaatst op: 14 - 06 - 2018

Hele fijne blogaversary voor you!!!


Reactie op Zeven jaar Leesdame door Annelies
Geplaatst op: 14 - 06 - 2018

Gefeliciteerd!!


Reactie op Haat van Mel Wallis de Vries door Leesdame
Geplaatst op: 06 - 06 - 2018

Als je dit boek gaat lezen, dan kom ook achter het antwoord op je vraag :) Iedereen leest namelijk anders, het mooiste en het meest leerzame (saai woord, I know ;) ) is dan ook om voor jezelf deze titel te verklaren en daarin je eigen persoonlijke mening verweven. Leer je veel van en daarnaast is het ook een erg spannend boek! Voordat je gaat beginnen zou je jezelf deze vragen kunnen stellen: wat betekent voor jouw haat? Wat voel je daarbij? Kom je deze gevoelens ook tegen in dit boek? Succes!


Reactie op Haat van Mel Wallis de Vries door evi Van Drent
Geplaatst op: 06 - 06 - 2018

wat is de titel verklaring van het boek haat?


Reactie op De kick van Helen Vreeswijk door Marc
Geplaatst op: 13 - 05 - 2018

Ja zeker zeker het proberen waard!!


Reactie op Eerste hulp bij e-reader problemen door Leesdame
Geplaatst op: 30 - 04 - 2018

Ze downloaden op je Kobo ereader zodra je synchroniseert. Daarvoor moet je verbonden zijn met wifi. Ze komen dan op je ereader tevoorschijn.


Reactie op Eerste hulp bij e-reader problemen door Betsy
Geplaatst op: 29 - 04 - 2018

de boeken die ik geselecteerd heb in de Kobo plus lijst, blijven op "uitstaand" staan en downloaden niet. Zijn dus niet te openen. Wat doe ik fout?Credits

Met dank aan:

In de eerste plaats mijn lezers, welke ik wil bedanken voor hun trouwe bezoeken, complimenten en leuke reacties.

Uitgeverijen en auteurs voor het vertrouwen en het regelmatig beschikbaar stellen van leesexemplaren, zonder boeken was er geen leesdame.nl


En voor het technische deel:

Design, hosting en onderhoud aangeboden door: RS-Internet

Blogging platform: Wordpress

Search Engine Optimization plugin: Yoast

Web Performance Optimization plugin: W3 total cache

Credits sluiten

Disclaimer

Alle boeken zijn door mij zelf gekocht, tenzij ze door een uitgever of auteur voor recensie beschikbaar zijn gesteld wat op geen enkele manier mijn mening over het boek beïnvloed.

Indien een boek als een recensie-exemplaar verkregen is, zal dit altijd worden vermeld. Wanneer enige inhoud wordt gesponsord door een bedrijf, zal dit ook altijd duidelijk worden aangegeven.

Ik ben altijd helemaal eerlijk, ongeacht of het boek wat ik bespreek beschikbaar gesteld is of zelf gekocht. Mijn blog is gebaseerd op verstrekken van eerlijke beoordelingen. Alle meningen zijn van mij persoonlijk. Hou daarbij rekening dat wat voor mij een fijne leeservaring is dat niet voor iedereen hoeft te gelden. Het is niet mijn doel anderen op welke wijze dan ook te overtuigen of beïnvloeden. Ik deel uitsluitend mijn persoonlijke ervaring met boeken en wil daarmee lezers voorzien van de kans om hun eigen geïnformeerde beslissingen te nemen.

Ik besteed veel zorg aan de creatie van deze website, maar kan de correctheid van de informatie niet garanderen. De gebruiker moet zich er van bewust zijn dat de informatie kan veranderen zonder dat hij daarvan vooraf op de hoogte wordt gebracht. Leesdame.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van de site of voor het gebruik dat hiervan wordt gemaakt.

Alle in mijn blog gebruikte afbeeldingen zijn eigendom van mijzelf of hun respectievelijke eigenaars. Mocht u bezwaar willen maken tegen de publicatie van een afbeelding of de inhoud op dit blog, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen via het contactformulier.

De volledig website is het exclusieve eigendom van Leesdame.nl. Onbevoegd kopiëren, reproduceren, opnieuw publiceren, posten of dupliceren van het materiaal op mijn blog is verboden zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van mijzelf. Het is niet toegestaan enig deel van dit blog te reproduceren, verkopen of te wijzigen. Het staat U vrij te linken naar dit blog en om de inhoud ervan op een respectvolle manier te bespreken. Wanneer u een citaat uit mijn blog gebruikt, vermeld dan aub de naam van, en een link naar, mijn blog. Bent u geïnteresseerd in het verkrijgen van toestemming om gedeelten van de blog te kopiëren, neem dan contact met mij op via het contactformulier.

Ik ben niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en/ of websites waarnaar wordt verwezen.

Helaas kan ik niet fulltime aan mijn blog werken, het leven heeft meer verplichtingen. Ondanks dat ik erg blij ben met leesverzoeken en bijdrages van PR agentschappen, uitgevers en auteurs vraag ik ook om begrip dat deze soms iets langer duren dan verwacht. Ik ben U niet vergeten, ik verwerk het zo snel mogelijk.

Ik wil U bij voorbaat bedanken voor uw samenwerking en begrip :)

Leesdame
Disclaimer sluiten