Nieuw op Leesdame.nl

Een handig overzicht van recente reacties en postings op mijn blog.


Recente reacties

Reactie op Never have I ever… Book Tag door Leesdame
Geplaatst op: 25 - 03 - 2017

Dank je wel! Neem gerust over als je de tag zo leuk vindt! :)


Reactie op Never have I ever… Book Tag door Leesdame
Geplaatst op: 25 - 03 - 2017

Graag gegeven! Neem je tijd :)


Reactie op Never have I ever… Book Tag door zwartraafje
Geplaatst op: 25 - 03 - 2017

Dankjewel voor de tag Luna. Ik denk dat ik deze nog niet heb ingevuld dus ik sla hem alvast op. Het kan wel nog even duren vooraleer ik er aan toekom. Ik vind de antwoorden bij deze tag ook heel herkenbaar.


Reactie op Never have I ever… Book Tag door Rachel Kromdijk
Geplaatst op: 25 - 03 - 2017

wat een super leuk tag!


Reactie op Never have I ever… Book Tag door Leesdame
Geplaatst op: 24 - 03 - 2017

Zelfs een pen heb ik wel eens tussen de bladzijdes gestopt. Tja en daar krijg je wel vreemde knikken van in je boek. Graag gegeven, benieuwd naar je antwoorden!


Reactie op Never have I ever… Book Tag door nerdygeekyfanboy
Geplaatst op: 24 - 03 - 2017

Ik kan me in de meeste antwoorden wel vinden, ook ik heb bonnetjes gebruikt als boekenleggers haha! Bedankt voor het taggen, ik ga binnenkort hem even invullen :)


Reactie op Zo worden wij niet van Caroline van Keeken door Leesdame
Geplaatst op: 23 - 03 - 2017

Ja het is zeker wel iets voor jou! Ik wou het op Goodreads al aanraden bij jou, maar zag dat jij het ook al op je lijst had staan :)


Reactie op Of hoe waarom van Hanna Bervoets door melanie
Geplaatst op: 23 - 03 - 2017

wat is het motto van het boek?


Reactie op Zo worden wij niet van Caroline van Keeken door Lalagè
Geplaatst op: 23 - 03 - 2017

Dit boek had ik al op mijn lijstje gezet :) Erg leuk om te lezen hoe enthousiast jij erover bent!


Reactie op Iene miene mutte van M.J. Arlidge door Leesdame
Geplaatst op: 14 - 03 - 2017

Koop jij elke maand een bookazine? Ik ben er sinds januari mee begonnen, omdat ik me graag wil laten verrassen en af en toe buiten mijn comfortzone wil lezen. Beetje leesclub-gevoel, maar dan zonder verplichtingen :)


Reactie op Iene miene mutte van M.J. Arlidge door Anneke van Dijken
Geplaatst op: 13 - 03 - 2017

Iene miene mutte heb ik inderdaad ook als bookazine gekocht, maar duurt nog wel even voor ik eraan toe ben. Piep zei de muis won ik onlangs bij Vriendin, die moet ik ook nog lezen. Het lijken me spannende boeken.


Reactie op Ik als blogger – tag door Leesdame
Geplaatst op: 13 - 03 - 2017

Dank je wel! Voel je vrij om de tag over te nemen als je de vragen leuk vindt :)


Reactie op Ik als blogger – tag door zwartraafje
Geplaatst op: 12 - 03 - 2017

Je hebt twee superleuke bloggers getagged. Ik vond het trouwens erg leuk om jouw antwoorden te lezen.


Reactie op Dagboekkrabbel #7 over planningen en gruwelijkheden… door Leesdame
Geplaatst op: 10 - 03 - 2017

Leuk :) Hoor er veel goede verhalen over!


Reactie op Dagboekkrabbel #7 over planningen en gruwelijkheden… door Leonie"
Geplaatst op: 10 - 03 - 2017

Ik volg "The 100"Credits

Met dank aan:

In de eerste plaats mijn lezers, welke ik wil bedanken voor hun trouwe bezoeken, complimenten en leuke reacties.

Uitgeverijen en auteurs voor het vertrouwen en het regelmatig beschikbaar stellen van leesexemplaren, zonder boeken was er geen leesdame.nl


En voor het technische deel:

Design, hosting en onderhoud aangeboden door: RS-Internet

Blogging platform: Wordpress

Search Engine Optimization plugin: Yoast

Web Performance Optimization plugin: W3 total cache

Credits sluiten

Disclaimer

Alle boeken zijn door mij zelf gekocht, tenzij ze door een uitgever of auteur voor recensie beschikbaar zijn gesteld wat op geen enkele manier mijn mening over het boek beïnvloed.

Indien een boek als een recensie-exemplaar verkregen is, zal dit altijd worden vermeld. Wanneer enige inhoud wordt gesponsord door een bedrijf, zal dit ook altijd duidelijk worden aangegeven.

Ik ben altijd helemaal eerlijk, ongeacht of het boek wat ik bespreek beschikbaar gesteld is of zelf gekocht. Mijn blog is gebaseerd op verstrekken van eerlijke beoordelingen. Alle meningen zijn van mij persoonlijk. Hou daarbij rekening dat wat voor mij een fijne leeservaring is dat niet voor iedereen hoeft te gelden. Het is niet mijn doel anderen op welke wijze dan ook te overtuigen of beïnvloeden. Ik deel uitsluitend mijn persoonlijke ervaring met boeken en wil daarmee lezers voorzien van de kans om hun eigen geïnformeerde beslissingen te nemen.

Ik besteed veel zorg aan de creatie van deze website, maar kan de correctheid van de informatie niet garanderen. De gebruiker moet zich er van bewust zijn dat de informatie kan veranderen zonder dat hij daarvan vooraf op de hoogte wordt gebracht. Leesdame.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van de site of voor het gebruik dat hiervan wordt gemaakt.

Alle in mijn blog gebruikte afbeeldingen zijn eigendom van mijzelf of hun respectievelijke eigenaars. Mocht u bezwaar willen maken tegen de publicatie van een afbeelding of de inhoud op dit blog, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen via het contactformulier.

De volledig website is het exclusieve eigendom van Leesdame.nl. Onbevoegd kopiëren, reproduceren, opnieuw publiceren, posten of dupliceren van het materiaal op mijn blog is verboden zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van mijzelf. Het is niet toegestaan enig deel van dit blog te reproduceren, verkopen of te wijzigen. Het staat U vrij te linken naar dit blog en om de inhoud ervan op een respectvolle manier te bespreken. Wanneer u een citaat uit mijn blog gebruikt, vermeld dan aub de naam van, en een link naar, mijn blog. Bent u geïnteresseerd in het verkrijgen van toestemming om gedeelten van de blog te kopiëren, neem dan contact met mij op via het contactformulier.

Ik ben niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en/ of websites waarnaar wordt verwezen.

Helaas kan ik niet fulltime aan mijn blog werken, het leven heeft meer verplichtingen. Ondanks dat ik erg blij ben met leesverzoeken en bijdrages van PR agentschappen, uitgevers en auteurs vraag ik ook om begrip dat deze soms iets langer duren dan verwacht. Ik ben U niet vergeten, ik verwerk het zo snel mogelijk.

Ik wil U bij voorbaat bedanken voor uw samenwerking en begrip :)

Leesdame
Disclaimer sluiten