Nieuw op Leesdame.nl

Een handig overzicht van recente reacties en postings op mijn blog.


Recente reacties

Reactie op De Mascha Planner door Leesdame
Geplaatst op: 19 - 08 - 2017

Mij bevalt een bullet journal weer niet haha. Hou van kant en klare overzichten, waar ik alleen nog maar hoef in te vullen.


Reactie op #50books deel 33: wat lees je nu en bevalt het? door Niek
Geplaatst op: 19 - 08 - 2017

Heel lang las ik ook alle letters die maar voor mijn ogen kwamen. Maar helaas krijg ik het nu zonder leesbril niet meer gelijk scherp en dan is het blijkbaar me toch te veel moeite om een bril op te zetten voor de alledaagse letters.


Reactie op De Mascha Planner door Vivian van Leeuwen
Geplaatst op: 19 - 08 - 2017

Hmm, als ik dit zo zie denk ik dat dit niet echt iets voor mij is: ik hou wel van plannen, maar doe dit toch liever in mijn bullet journal zodat ik alles lekker zelf kan inrichten en bepalen!


Reactie op #50books deel 33: wat lees je nu en bevalt het? door Leesdame
Geplaatst op: 19 - 08 - 2017

Op het pak hagelslag van Venz staan vaak leuke teksten geschreven haha. Maar soms is het fijn om niet normaal te zijn, want dat is bijna iedereen al ;)


Reactie op #50books deel 33: wat lees je nu en bevalt het? door Lalagè
Geplaatst op: 19 - 08 - 2017

Als kind viel ik op omdat ik de teksten op potten broodbeleg hardop voorlas, dus dat is inderdaad herkenbaar. Maar anderen vonden dat best vreemd, dus ik denk dat het toch niet helemaal normaal is ;)


Reactie op Ginevra van Simone van der Vlugt door Leesdame
Geplaatst op: 18 - 08 - 2017

Leuk Marcelle :)


Reactie op Ginevra van Simone van der Vlugt door Marcelle
Geplaatst op: 18 - 08 - 2017

Ik ben hier wel benieuwd naar, ik ga het lezen.


Reactie op #50books deel 33: wat lees je nu en bevalt het? door Leesdame
Geplaatst op: 16 - 08 - 2017

Ik ook, ook op verjaardagskaarten, ik lees eerst wat er staat en dan pas kijk ik naar de afbeeldingen.


Reactie op OhMyBookathon 2017 door Leesdame
Geplaatst op: 16 - 08 - 2017

Het uitstellen van de huishoudelijke klusjes heb ik mezelf niet aangedaan, want dat had ik ineens alles op één dag moeten doen, dat is ook weer zo veel werk ;) Dus heb ik wel tussendoor gestofzuigd, gestoft, opgeruimd etc. Ik ben eindelijk weer helemaal bij met mijn Goodreads-challenge, dus was echt een geslaagde challenge.


Reactie op OhMyBookathon 2017 door zwartraafje
Geplaatst op: 16 - 08 - 2017

Ik heb er zelf weer van genoten. De laatste maanden lukt het me minder goed om me te focussen bij het lezen maar voor deze uitdaging had ik me echt voorgenomen om mijn blogfeed te negeren en niet alles te willen bijhouden van Social Media. Hierdoor had ik plots veel meer leestijd (sommige huishoudelijke klusjes heb ik ook wat uitgesteld). Ik vond het echt leuk om nu weer meer aan lezen toe te komen. Natuurlijk lukt dat me niet de hele maand door maar die zes dagen waren alleszins al super tof.


Reactie op #50books deel 33: wat lees je nu en bevalt het? door Chantal - Hoofdstuk 12
Geplaatst op: 16 - 08 - 2017

Ik lees ook altijd alles wat tekst is. Ook op straat. Waar bij de meeste mensen foto's opvallen op reclameborden, zie ik altijd eerst de tekst.


Reactie op Achter gesloten deuren van B.A. Paris door Sophie
Geplaatst op: 16 - 08 - 2017

Dit is een boek dat van mij ook 5 sterren zou krijgen! Je wordt er echt in opgeslokt en voelt de beklemmende benauwdheid. Ik wilde ook niet stoppen met lezen, maar had soms ook moeite om door te lezen door dit gevoel. Het einde is bijna iets te simpel, maar doordat de rest zo goed was, is dat minder erg. Het nieuwe boek van deze auteur, Gebroken, is ook een aanrader, maar kan niet tippen aan dit boek!


Reactie op Achter gesloten deuren van B.A. Paris door Leesdame
Geplaatst op: 15 - 08 - 2017

En toch, als je het boek uit hebt en je kijkt terug naar het verhaal in zijn geheel, dan vind ik Grace niet naïef. Althans ik voelde dat zo. Ik denk dat angst veel met een mens kan doen. Ze zeggen niet voor niks dat angst de slechtste raadgever is. In het begin speelde liefde nog een grote rol en liet Grace zich leiden door verliefdheid, alles leek ook perfect. Op het moment dat ze niet meer terug kon had Jack het scenario al uitgestippeld, inclusief onverwachte wendingen. Toen ik het boek uit had, begreep ik de eerste hoofdstukken (over het etentje) een stuk beter en de opmerkingen van Grace vond ik ineens een stuk doordachter. Maar goed, meningen kunnen verschillen en als jij het anders leest is dat natuurlijk alleen maar mooi en interessant. Dat maakt het lezen van een boek juist zo uniek :)


Reactie op Achter gesloten deuren van B.A. Paris door Sue
Geplaatst op: 15 - 08 - 2017

Ik ben vandaag begonnen in het luisterboek en vind het al erg spannend! Toch vind ik Grace wel een tikkeltje naïef en afhankelijk, vooral als ze vertelt hoe ze bij elkaar zijn gekomen.


Reactie op Achter gesloten deuren van B.A. Paris door Leesdame
Geplaatst op: 15 - 08 - 2017

Wat leuk!Credits

Met dank aan:

In de eerste plaats mijn lezers, welke ik wil bedanken voor hun trouwe bezoeken, complimenten en leuke reacties.

Uitgeverijen en auteurs voor het vertrouwen en het regelmatig beschikbaar stellen van leesexemplaren, zonder boeken was er geen leesdame.nl


En voor het technische deel:

Design, hosting en onderhoud aangeboden door: RS-Internet

Blogging platform: Wordpress

Search Engine Optimization plugin: Yoast

Web Performance Optimization plugin: W3 total cache

Credits sluiten

Disclaimer

Alle boeken zijn door mij zelf gekocht, tenzij ze door een uitgever of auteur voor recensie beschikbaar zijn gesteld wat op geen enkele manier mijn mening over het boek beïnvloed.

Indien een boek als een recensie-exemplaar verkregen is, zal dit altijd worden vermeld. Wanneer enige inhoud wordt gesponsord door een bedrijf, zal dit ook altijd duidelijk worden aangegeven.

Ik ben altijd helemaal eerlijk, ongeacht of het boek wat ik bespreek beschikbaar gesteld is of zelf gekocht. Mijn blog is gebaseerd op verstrekken van eerlijke beoordelingen. Alle meningen zijn van mij persoonlijk. Hou daarbij rekening dat wat voor mij een fijne leeservaring is dat niet voor iedereen hoeft te gelden. Het is niet mijn doel anderen op welke wijze dan ook te overtuigen of beïnvloeden. Ik deel uitsluitend mijn persoonlijke ervaring met boeken en wil daarmee lezers voorzien van de kans om hun eigen geïnformeerde beslissingen te nemen.

Ik besteed veel zorg aan de creatie van deze website, maar kan de correctheid van de informatie niet garanderen. De gebruiker moet zich er van bewust zijn dat de informatie kan veranderen zonder dat hij daarvan vooraf op de hoogte wordt gebracht. Leesdame.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van de site of voor het gebruik dat hiervan wordt gemaakt.

Alle in mijn blog gebruikte afbeeldingen zijn eigendom van mijzelf of hun respectievelijke eigenaars. Mocht u bezwaar willen maken tegen de publicatie van een afbeelding of de inhoud op dit blog, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen via het contactformulier.

De volledig website is het exclusieve eigendom van Leesdame.nl. Onbevoegd kopiëren, reproduceren, opnieuw publiceren, posten of dupliceren van het materiaal op mijn blog is verboden zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van mijzelf. Het is niet toegestaan enig deel van dit blog te reproduceren, verkopen of te wijzigen. Het staat U vrij te linken naar dit blog en om de inhoud ervan op een respectvolle manier te bespreken. Wanneer u een citaat uit mijn blog gebruikt, vermeld dan aub de naam van, en een link naar, mijn blog. Bent u geïnteresseerd in het verkrijgen van toestemming om gedeelten van de blog te kopiëren, neem dan contact met mij op via het contactformulier.

Ik ben niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en/ of websites waarnaar wordt verwezen.

Helaas kan ik niet fulltime aan mijn blog werken, het leven heeft meer verplichtingen. Ondanks dat ik erg blij ben met leesverzoeken en bijdrages van PR agentschappen, uitgevers en auteurs vraag ik ook om begrip dat deze soms iets langer duren dan verwacht. Ik ben U niet vergeten, ik verwerk het zo snel mogelijk.

Ik wil U bij voorbaat bedanken voor uw samenwerking en begrip :)

Leesdame
Disclaimer sluiten