Nieuw op Leesdame.nl

Een handig overzicht van recente reacties en postings op mijn blog.


Recente reacties

Reactie op #50books vraag 29 door Leesdame
Geplaatst op: 18 - 07 - 2017

Ik ben altijd zo bang dat het tegenvalt... en dan zit je nog honderden pagina's met een verhaal wat niet opschiet... Of het is natuurlijk geweldig goed, dat kan natuurlijk ook.


Reactie op #50books vraag 29 door Leesdame
Geplaatst op: 18 - 07 - 2017

Bedoel je 'De smaak van venijn'? Ja, die heb ik wel gelezen :) Maar voor mijn blog-tijdperk op Leesdame. Ging over een meisje, Flavia en die was nogal dol op het mengen van gifmengseltjes. Niet superspannend, wel onderhoudend en leuk geschreven.


Reactie op De Mascha Planner door Leesdame
Geplaatst op: 18 - 07 - 2017

Thanks ;) De weekplanner is nu al een kliederboel haha.


Reactie op De Mascha Planner door joanydvv
Geplaatst op: 18 - 07 - 2017

Ik vind dat je de kaft vet leuk hebt gepimpt!


Reactie op #50books vraag 29 door joanydvv
Geplaatst op: 18 - 07 - 2017

Ik heb dat ook maar dan met Skippy tussen de sterren. Dat heb ik ook een keer gewonnen en de samenvatting spreekt me enorm aan... maar dat boek is zo dik dat het geregistreerd zou moeten worden als potentieel wapen! In de tijd die ik nodig heb om dat boek te lezen kan ik vier andere boeken lezen :')


Reactie op #50books vraag 29 door Lalagè
Geplaatst op: 18 - 07 - 2017

Het schijnt wel een mooi boek te zijn en het staat op mijn lijst, maar ik heb het ook niet gelezen... Dat bovenste boek heeft toch zo'n mooie voorkant? Mijn oog viel er ooit op in de boekhandel. Heb je die wel gelezen?


Reactie op Heksenhoeve van An Janssens door Leesdame
Geplaatst op: 08 - 07 - 2017

Ik ben blij dat ik je nieuwsgierig heb gemaakt :) Ik heb overigens vaker boeken gelezen met een personage met teldwang, maar daar werd het ook meer in gedoseerd.


Reactie op Heksenhoeve van An Janssens door christine
Geplaatst op: 08 - 07 - 2017

Ik ben benieuwd naar dit boek. Bij mij zit er ook een personage in dat telt en ik ben benieuwd hoe iemand anders het aangepakt heeft want het is niet zo eenvoudig.Je krijgt er wel grappige situaties door of handige met dat tellen. Ik heb sommige lezers waar het het lievelingspersonage van is. Maar ik vermoed dat ik goed gedoseerd heb waardoor ik een ander effect krijg dan ik hierboven lees. Ik denk dat ik dit boek maar eens bovenaan op de leesstapel ga leggen want nu ben ik echt wel nieuwsgierig geworden :).


Reactie op 300 alledaagse mysteries van Eppo König en Juliette Vasterman door Leesdame
Geplaatst op: 07 - 07 - 2017

Vooral de insteek van de auteurs vind ik goed gekozen: beeldend en met de nodige humor brengen. Daardoor blijft de informatie ook weer langer hangen bij mensen.


Reactie op 300 alledaagse mysteries van Eppo König en Juliette Vasterman door Annelies
Geplaatst op: 07 - 07 - 2017

Dit lijkt me ook heel interessant.


Reactie op Zes jaar Leesdame… extra verrassing door Leesdame
Geplaatst op: 06 - 07 - 2017

Dank je wel :)


Reactie op Zes jaar Leesdame… extra verrassing door turtlebookwurm
Geplaatst op: 06 - 07 - 2017

Nog gefeliciteerd met je 6 jaar!


Reactie op De winnaars van de winacties door Leesdame
Geplaatst op: 05 - 07 - 2017

Ik ben blij dat je er blij mee bent! Ik zal het ook doorgeven aan Bertina :) Veel leesplezier alvast!


Reactie op De winnaars van de winacties door Maaike tH
Geplaatst op: 05 - 07 - 2017

Bedankt! Ik heb het boek ontvangen en ik ben er heel blij mee!


Reactie op De winnaars van de winacties door zwartraafje
Geplaatst op: 03 - 07 - 2017

Proficiat Maaike en Emmy!Credits

Met dank aan:

In de eerste plaats mijn lezers, welke ik wil bedanken voor hun trouwe bezoeken, complimenten en leuke reacties.

Uitgeverijen en auteurs voor het vertrouwen en het regelmatig beschikbaar stellen van leesexemplaren, zonder boeken was er geen leesdame.nl


En voor het technische deel:

Design, hosting en onderhoud aangeboden door: RS-Internet

Blogging platform: Wordpress

Search Engine Optimization plugin: Yoast

Web Performance Optimization plugin: W3 total cache

Credits sluiten

Disclaimer

Alle boeken zijn door mij zelf gekocht, tenzij ze door een uitgever of auteur voor recensie beschikbaar zijn gesteld wat op geen enkele manier mijn mening over het boek beïnvloed.

Indien een boek als een recensie-exemplaar verkregen is, zal dit altijd worden vermeld. Wanneer enige inhoud wordt gesponsord door een bedrijf, zal dit ook altijd duidelijk worden aangegeven.

Ik ben altijd helemaal eerlijk, ongeacht of het boek wat ik bespreek beschikbaar gesteld is of zelf gekocht. Mijn blog is gebaseerd op verstrekken van eerlijke beoordelingen. Alle meningen zijn van mij persoonlijk. Hou daarbij rekening dat wat voor mij een fijne leeservaring is dat niet voor iedereen hoeft te gelden. Het is niet mijn doel anderen op welke wijze dan ook te overtuigen of beïnvloeden. Ik deel uitsluitend mijn persoonlijke ervaring met boeken en wil daarmee lezers voorzien van de kans om hun eigen geïnformeerde beslissingen te nemen.

Ik besteed veel zorg aan de creatie van deze website, maar kan de correctheid van de informatie niet garanderen. De gebruiker moet zich er van bewust zijn dat de informatie kan veranderen zonder dat hij daarvan vooraf op de hoogte wordt gebracht. Leesdame.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van de site of voor het gebruik dat hiervan wordt gemaakt.

Alle in mijn blog gebruikte afbeeldingen zijn eigendom van mijzelf of hun respectievelijke eigenaars. Mocht u bezwaar willen maken tegen de publicatie van een afbeelding of de inhoud op dit blog, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen via het contactformulier.

De volledig website is het exclusieve eigendom van Leesdame.nl. Onbevoegd kopiëren, reproduceren, opnieuw publiceren, posten of dupliceren van het materiaal op mijn blog is verboden zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van mijzelf. Het is niet toegestaan enig deel van dit blog te reproduceren, verkopen of te wijzigen. Het staat U vrij te linken naar dit blog en om de inhoud ervan op een respectvolle manier te bespreken. Wanneer u een citaat uit mijn blog gebruikt, vermeld dan aub de naam van, en een link naar, mijn blog. Bent u geïnteresseerd in het verkrijgen van toestemming om gedeelten van de blog te kopiëren, neem dan contact met mij op via het contactformulier.

Ik ben niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en/ of websites waarnaar wordt verwezen.

Helaas kan ik niet fulltime aan mijn blog werken, het leven heeft meer verplichtingen. Ondanks dat ik erg blij ben met leesverzoeken en bijdrages van PR agentschappen, uitgevers en auteurs vraag ik ook om begrip dat deze soms iets langer duren dan verwacht. Ik ben U niet vergeten, ik verwerk het zo snel mogelijk.

Ik wil U bij voorbaat bedanken voor uw samenwerking en begrip :)

Leesdame
Disclaimer sluiten