Nieuw op Leesdame.nl

Een handig overzicht van recente reacties en postings op mijn blog.


Recente reacties

Reactie op In onschuld van Melissa Skaye door Michel
Geplaatst op: 24 - 04 - 2017

Klopt geheel met mijn lees ervaring.


Reactie op Op het Wad door Leesdame
Geplaatst op: 23 - 04 - 2017

Nee, maar net heb ik even gekeken waar het over gaat, spreekt mij wel aan, dus dank je wel Sita :)


Reactie op Op het Wad door Sita Kamp
Geplaatst op: 23 - 04 - 2017

Heb je het Nonnetje als gelezen???


Reactie op De zee kwam door de brievenbus van Selma Noort door Leesdame
Geplaatst op: 22 - 04 - 2017

Jij zat toch op Booqees? Daar staat die op :)


Reactie op De zee kwam door de brievenbus van Selma Noort door Annelies
Geplaatst op: 22 - 04 - 2017

Deze wil ik ook nog graag lezen.


Reactie op Dagboekkrabbel #9 kon ik maar extra leestijd kopen door Leesdame
Geplaatst op: 16 - 04 - 2017

Ik kan me erg goed vinden in wat je schrijft. Nu je ook over knutseltijd begint, dat is ook iets wat ik graag doe: kleuren. Ik word er rustig van, bijna meditatief voor mij. O ja... mindfulness, meditatie-apps haha. Zelfs voor het slapengaan heb ik nog een to do list voor ik mijn ogen kan sluiten haha. Misschien zit daar ook wel de kern van het 'probleem', we willen teveel, maar er lukt te weinig op een dag. Misschien moeten we niet meer zoveel willen, dan past het allemaal precies in ons ritme :)


Reactie op Dagboekkrabbel #9 kon ik maar extra leestijd kopen door zwartraafje
Geplaatst op: 16 - 04 - 2017

Wat een herkenbaar probleem. Eigenlijk heb ik in theorie 'veel' tijd in vergelijking met mensen die wel kunnen gaan werken. De realiteit is echter dat ik alle huishoudelijke klusjes moet spreiden vermits ik gewoon niet alles in één keer gedaan krijg. TV kijken doe ik maar zelden (eigenlijk vrijwel nooit) maar internet is wel een immense afleiding. Snel even Social Media nakijken (ondertussen durf ik op FB zelfs geen groepen meer bezoeken want dan vliegt de tijd nog sneller voorbij), mails lezen/beantwoorden en een beetje bloggen en dan is een dag alweer zo voorbij gevlogen. Zelfs mijn knutseltijd is vrijwel volledig overgeheveld in leestijd maar dan nog lukt het me niet om evenveel te lezen dan ik zou willen. Ach ja, gelukkig staat er op boeken geen vervaldatum.


Reactie op Krijgen we de jeugd aan de lees met Booqees? door Leesdame
Geplaatst op: 10 - 04 - 2017

Dank je wel!


Reactie op Krijgen we de jeugd aan de lees met Booqees? door Mathilde (@ikvindlezenleuk)
Geplaatst op: 10 - 04 - 2017

Mooi verslag!


Reactie op Een zelfdenkende e-reader, ik mocht het uittesten! door Leesdame
Geplaatst op: 01 - 04 - 2017

Ik ook :P En het fijne van een Kobo e-reader is dat hij ook voor een dagje door kan gaan als Frog E-reader :P


Reactie op Een zelfdenkende e-reader, ik mocht het uittesten! door Leesdame
Geplaatst op: 01 - 04 - 2017

Nee... je zit erg warm in de buurt ;)


Reactie op Een zelfdenkende e-reader, ik mocht het uittesten! door Leesdame
Geplaatst op: 01 - 04 - 2017

€401,- mag op 1 april toch best? ;)


Reactie op Een zelfdenkende e-reader, ik mocht het uittesten! door Leesdame
Geplaatst op: 01 - 04 - 2017

Het lijkt me ook een geweldige e-reader ;) Maar een e-reader van Frog (Engels voor kikker) en dan op 1 april? ;)


Reactie op Een zelfdenkende e-reader, ik mocht het uittesten! door Esmee
Geplaatst op: 01 - 04 - 2017

Ik houd het wel gewoon bij mijn Kobo :P


Reactie op Een zelfdenkende e-reader, ik mocht het uittesten! door veroootje
Geplaatst op: 01 - 04 - 2017

Uhm het klinkt erg leuk, maar dit lijkt me toch echt nog toekomstmuziek en meer een 1 april bericht. Of zit ik er nu erg naast.Credits

Met dank aan:

In de eerste plaats mijn lezers, welke ik wil bedanken voor hun trouwe bezoeken, complimenten en leuke reacties.

Uitgeverijen en auteurs voor het vertrouwen en het regelmatig beschikbaar stellen van leesexemplaren, zonder boeken was er geen leesdame.nl


En voor het technische deel:

Design, hosting en onderhoud aangeboden door: RS-Internet

Blogging platform: Wordpress

Search Engine Optimization plugin: Yoast

Web Performance Optimization plugin: W3 total cache

Credits sluiten

Disclaimer

Alle boeken zijn door mij zelf gekocht, tenzij ze door een uitgever of auteur voor recensie beschikbaar zijn gesteld wat op geen enkele manier mijn mening over het boek beïnvloed.

Indien een boek als een recensie-exemplaar verkregen is, zal dit altijd worden vermeld. Wanneer enige inhoud wordt gesponsord door een bedrijf, zal dit ook altijd duidelijk worden aangegeven.

Ik ben altijd helemaal eerlijk, ongeacht of het boek wat ik bespreek beschikbaar gesteld is of zelf gekocht. Mijn blog is gebaseerd op verstrekken van eerlijke beoordelingen. Alle meningen zijn van mij persoonlijk. Hou daarbij rekening dat wat voor mij een fijne leeservaring is dat niet voor iedereen hoeft te gelden. Het is niet mijn doel anderen op welke wijze dan ook te overtuigen of beïnvloeden. Ik deel uitsluitend mijn persoonlijke ervaring met boeken en wil daarmee lezers voorzien van de kans om hun eigen geïnformeerde beslissingen te nemen.

Ik besteed veel zorg aan de creatie van deze website, maar kan de correctheid van de informatie niet garanderen. De gebruiker moet zich er van bewust zijn dat de informatie kan veranderen zonder dat hij daarvan vooraf op de hoogte wordt gebracht. Leesdame.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van de site of voor het gebruik dat hiervan wordt gemaakt.

Alle in mijn blog gebruikte afbeeldingen zijn eigendom van mijzelf of hun respectievelijke eigenaars. Mocht u bezwaar willen maken tegen de publicatie van een afbeelding of de inhoud op dit blog, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen via het contactformulier.

De volledig website is het exclusieve eigendom van Leesdame.nl. Onbevoegd kopiëren, reproduceren, opnieuw publiceren, posten of dupliceren van het materiaal op mijn blog is verboden zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van mijzelf. Het is niet toegestaan enig deel van dit blog te reproduceren, verkopen of te wijzigen. Het staat U vrij te linken naar dit blog en om de inhoud ervan op een respectvolle manier te bespreken. Wanneer u een citaat uit mijn blog gebruikt, vermeld dan aub de naam van, en een link naar, mijn blog. Bent u geïnteresseerd in het verkrijgen van toestemming om gedeelten van de blog te kopiëren, neem dan contact met mij op via het contactformulier.

Ik ben niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en/ of websites waarnaar wordt verwezen.

Helaas kan ik niet fulltime aan mijn blog werken, het leven heeft meer verplichtingen. Ondanks dat ik erg blij ben met leesverzoeken en bijdrages van PR agentschappen, uitgevers en auteurs vraag ik ook om begrip dat deze soms iets langer duren dan verwacht. Ik ben U niet vergeten, ik verwerk het zo snel mogelijk.

Ik wil U bij voorbaat bedanken voor uw samenwerking en begrip :)

Leesdame
Disclaimer sluiten