Nieuw op Leesdame.nl

Een handig overzicht van recente reacties en postings op mijn blog.


Recente reacties

Reactie op Winactie: Wisselwerking van Bertina Mulder! door Dino Neutel
Geplaatst op: 24 - 06 - 2017

Geweldig boek lijkt mij. Maak mij blij :)


Reactie op Zes jaar Leesdame… extra verrassing door De Boekentrommel
Geplaatst op: 23 - 06 - 2017

Ik doe graag mee. Ik volg je op facebook met mijn priveaccount.


Reactie op Mijn ervaring met Bliyoo in 2017 door Leesdame
Geplaatst op: 18 - 06 - 2017

Ja en ik vind het assortiment momenteel ook erg goed en veelzijdig qua titels.


Reactie op Mijn ervaring met Bliyoo in 2017 door Esmee
Geplaatst op: 18 - 06 - 2017

Ik heb een drie maanden abonnement genomen, speciaal voor de zomer. Dat is 14,95 voor drie maanden, tot halverwege september. Ideaal zilke prijzen!


Reactie op Winactie: Wisselwerking van Bertina Mulder! door Anneliese de Waal
Geplaatst op: 17 - 06 - 2017

Ik doe graag mee. Ik hou erg van lezen, lees altijd 's avond in bed en in de vakantie neem ik ook altijd een stapel boeken mee !!. Groetjes Anneliese


Reactie op Winactie: Wisselwerking van Bertina Mulder! door sannekje68
Geplaatst op: 17 - 06 - 2017

Leukkkk, dit leesmonster doet ook heel graag mee :-)


Reactie op Zes jaar Leesdame… extra verrassing door Tanneke Burggraaff
Geplaatst op: 17 - 06 - 2017

6 jaar! Wat een enorme energie zit daar in. Zoveel respect voor alle tijd die er door alle bloggers van boeken in gestoken wordt. Soms denk ik wel eens....zou ik ook wel willen doen, maar echt de tijd....ja, die ontbreekt helaas. Daarom vind ik het des te knapper dat jij het al 6 jaar doet. Met volgens mij toch echt wel veel volgers. Ik geniet iedere keer weer van al die leuke recensies en tips. Werkt verslavend kan ik wel zeggen. Op naar de volgende 6 zou ik zeggen.


Reactie op Winactie: Wisselwerking van Bertina Mulder! door anja
Geplaatst op: 16 - 06 - 2017

ik lees graag dus doe graag mee


Reactie op Zes jaar Leesdame… extra verrassing door zwartraafje
Geplaatst op: 16 - 06 - 2017

Ik heb ook een kans gewaagd én zo meteen ontdekt dat ik je op Facebook enkel persoonlijk volgde maar nog niet je blogpagina. Goed gezien om die wedstrijdforums op deze manier te omzeilen.


Reactie op Zes jaar Leesdame… extra verrassing door Mathilde (@ikvindlezenleuk)
Geplaatst op: 16 - 06 - 2017

Leuke winactie!


Reactie op Winactie: Wisselwerking van Bertina Mulder! door Esther Potters
Geplaatst op: 16 - 06 - 2017

'Wisselwerking' lijkt me een goed boek vol contrasten en daar hou ik wel van! Ik volg Leesdame.nl al een aantal jaren omdat ik er veel kan vinden qua tips en nieuwe boeken, ik heb al eens een winactie gewonnen maar dat weerhoud me er niet van om (weer) mee te doen! Ik volg je ook op Twitter @es2511


Reactie op Winactie: Wisselwerking van Bertina Mulder! door kelly
Geplaatst op: 16 - 06 - 2017

Ik doe graag mee! Lezen doe ik graag en nu de zomer er aan komt helemaal! Heerlijk in de tuin met een goed boek.


Reactie op Winactie: Wisselwerking van Bertina Mulder! door Bertina Mulder
Geplaatst op: 16 - 06 - 2017

Hoi Tanneke, ik ben nu bezig met een psychologische thriller die zich afspeelt tegen de achtergrond van de eerste bemande missie naar Mars (die nu wordt voorbereid door o.a. NASA en SpaceX). Ik hoop het verhaal dit jaar te voltooien, dus misschien in voorjaar 2018 al verkrijgbaar.


Reactie op Zes jaar Leesdame… extra verrassing door zonenmaan11
Geplaatst op: 16 - 06 - 2017

Ha wat slim! Ik ga meedoen. Even zoeken. :)


Reactie op Winactie: Wisselwerking van Bertina Mulder! door Nancy
Geplaatst op: 15 - 06 - 2017

Er gaat niets boven het lezen van een goed boek dus ik doe graag mee :)Credits

Met dank aan:

In de eerste plaats mijn lezers, welke ik wil bedanken voor hun trouwe bezoeken, complimenten en leuke reacties.

Uitgeverijen en auteurs voor het vertrouwen en het regelmatig beschikbaar stellen van leesexemplaren, zonder boeken was er geen leesdame.nl


En voor het technische deel:

Design, hosting en onderhoud aangeboden door: RS-Internet

Blogging platform: Wordpress

Search Engine Optimization plugin: Yoast

Web Performance Optimization plugin: W3 total cache

Credits sluiten

Disclaimer

Alle boeken zijn door mij zelf gekocht, tenzij ze door een uitgever of auteur voor recensie beschikbaar zijn gesteld wat op geen enkele manier mijn mening over het boek beïnvloed.

Indien een boek als een recensie-exemplaar verkregen is, zal dit altijd worden vermeld. Wanneer enige inhoud wordt gesponsord door een bedrijf, zal dit ook altijd duidelijk worden aangegeven.

Ik ben altijd helemaal eerlijk, ongeacht of het boek wat ik bespreek beschikbaar gesteld is of zelf gekocht. Mijn blog is gebaseerd op verstrekken van eerlijke beoordelingen. Alle meningen zijn van mij persoonlijk. Hou daarbij rekening dat wat voor mij een fijne leeservaring is dat niet voor iedereen hoeft te gelden. Het is niet mijn doel anderen op welke wijze dan ook te overtuigen of beïnvloeden. Ik deel uitsluitend mijn persoonlijke ervaring met boeken en wil daarmee lezers voorzien van de kans om hun eigen geïnformeerde beslissingen te nemen.

Ik besteed veel zorg aan de creatie van deze website, maar kan de correctheid van de informatie niet garanderen. De gebruiker moet zich er van bewust zijn dat de informatie kan veranderen zonder dat hij daarvan vooraf op de hoogte wordt gebracht. Leesdame.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van de site of voor het gebruik dat hiervan wordt gemaakt.

Alle in mijn blog gebruikte afbeeldingen zijn eigendom van mijzelf of hun respectievelijke eigenaars. Mocht u bezwaar willen maken tegen de publicatie van een afbeelding of de inhoud op dit blog, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen via het contactformulier.

De volledig website is het exclusieve eigendom van Leesdame.nl. Onbevoegd kopiëren, reproduceren, opnieuw publiceren, posten of dupliceren van het materiaal op mijn blog is verboden zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van mijzelf. Het is niet toegestaan enig deel van dit blog te reproduceren, verkopen of te wijzigen. Het staat U vrij te linken naar dit blog en om de inhoud ervan op een respectvolle manier te bespreken. Wanneer u een citaat uit mijn blog gebruikt, vermeld dan aub de naam van, en een link naar, mijn blog. Bent u geïnteresseerd in het verkrijgen van toestemming om gedeelten van de blog te kopiëren, neem dan contact met mij op via het contactformulier.

Ik ben niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en/ of websites waarnaar wordt verwezen.

Helaas kan ik niet fulltime aan mijn blog werken, het leven heeft meer verplichtingen. Ondanks dat ik erg blij ben met leesverzoeken en bijdrages van PR agentschappen, uitgevers en auteurs vraag ik ook om begrip dat deze soms iets langer duren dan verwacht. Ik ben U niet vergeten, ik verwerk het zo snel mogelijk.

Ik wil U bij voorbaat bedanken voor uw samenwerking en begrip :)

Leesdame
Disclaimer sluiten