Nieuw op Leesdame.nl

Een handig overzicht van recente reacties en postings op mijn blog.


Recente reacties

Reactie op Hoe gaat het met mijn leeschallenge? door Leesdame
Geplaatst op: 22 - 05 - 2017

Ik las laatst een boek waarin de hoofdpersoon een paar bladzijdes in Noord-Brabant was, maar dat telt voor mij ook niet. Nee, ik wil tijdens het lezen van het gehele boek het gevoel hebben dat ik echt in een provincie/streek ben. Dus echt in Limburg bijvoorbeeld, dat je de heuvels voor je ziet en je via Google Maps kunt volgen waar de hoofdpersoon zit. Wat betreft landen maak ik het mezelf makkelijker, zo las ik laatst een Nederlandse thriller, die zich gedeeltelijk ook afspeelt in Roemenië. Die zet ik dan ook achter Roemenië.


Reactie op Hoe gaat het met mijn leeschallenge? door Lalagè
Geplaatst op: 22 - 05 - 2017

Wat leuk dat jij ook door de provincies reist! Ik worstel ook nog een beetje met de definitie, net als bij de landen trouwens.... Ik lees nu een boek over de watersnoodramp, maar de hoofdpersonen wonen in Amsterdam en de schrijfster is er ook niet geboren. Nouja, ik kan 'm voorlopig erop zetten en later nog vervangen door een écht Zeeuws boek. In elk geval mooi dat ik bij jou inspiratie kan opdoen. Mijn teller staat nu op twee Nederlandse provincies en één Vlaamse.


Reactie op Dagboekkrabbel #12 laptop-gedoe, Netflix en nauwelijks gelezen :S door Leesdame
Geplaatst op: 21 - 05 - 2017

Wat leuk, Anne with an E zie ik steeds bovenaan staan bij aanbevelingen. Ja, echt wel, ik had geen rust voordat het weer normaal werkte. Ik kon maar niet de vinger op het probleem leggen, dat was het meest frustrerend!


Reactie op Dagboekkrabbel #12 laptop-gedoe, Netflix en nauwelijks gelezen :S door Irene
Geplaatst op: 21 - 05 - 2017

Ik begrijp het gevoel, als je laptop het niet doet helemaal, ik ben ook z'n iemand die zich daar dan in vast bijt en dan net zo lang ga prutsen tot hij het weer doet. Ik kijk momenteel Elementary (S4) en Anne with an E. Groetjes, Irene


Reactie op Dagboekkrabbel #11 zon en een blogtour door Leesdame
Geplaatst op: 18 - 05 - 2017

Mijn vraag: wat zijn volgens jou de grootste verschillen tussen een Vlaamse en een Nederlandse blogger?


Reactie op Dagboekkrabbel #11 zon en een blogtour door Leesdame
Geplaatst op: 18 - 05 - 2017

Ik zal deze leuke vragen bewaren voor de betreffende blogpost ;)


Reactie op Dagboekkrabbel #11 zon en een blogtour door zwartraafje
Geplaatst op: 14 - 05 - 2017

Ik was gisteren blij dat ik aftersun in huis had. Al snap ik nog steeds niet goed hoe mijn huid is kunnen verbranden vermits ik amper buiten ben geweest. Goh, een vraag. Onlangs heb ik zelf ook zo'n Vragen staat vrij gepost maar ik merk dat ik het zelf wel eens moeilijk vind om een vraag te bedenken. Weet je nog wat je allereerste recensieboek was? Ga je net als ik heel georganiseerd te werk of liever wat impulsiever? P.S.: Mocht jij ook een vraag voor me hebben (over boeken, bloggen, persoonlijk, ...) dan kan je ze nog steeds stellen. ;)


Reactie op Sterker door strijd van Julie van Mol door Leesdame
Geplaatst op: 10 - 05 - 2017

Leuk :) Ben gisteren nog bij jou langs geweest!


Reactie op Sterker door strijd van Julie van Mol door Sherry
Geplaatst op: 10 - 05 - 2017

Leuke recensie. Die van mij kwam gisteren online.


Reactie op De dagen van Anita Larkens door Anneke van Dijken
Geplaatst op: 03 - 05 - 2017

Het is inderdaad een goed boek.


Reactie op Op het Wad door Leesdame
Geplaatst op: 30 - 04 - 2017

Wat leuk, weer een tip! Dank je wel Sita :)


Reactie op Dewey’s readathon, the day after (april 2017) door Leesdame
Geplaatst op: 30 - 04 - 2017

In oktober is 'ie er weer, dus dan heb je een nieuwe kans. Maar over een week is er een weekmarathon van Bout of Books, die begint op 8 mei en duurt tot 14 mei. In het verleden heb ik er een paar keer aan meegedaan. http://boutofbooks.blogspot.nl/


Reactie op Dewey’s readathon, the day after (april 2017) door Michelle
Geplaatst op: 30 - 04 - 2017

Ik vond het jammer da ik pas doorheen de dag te weten kwam dat het weer readathon was... Had anders graag meegedaan!


Reactie op Op het Wad door Sita Kamp
Geplaatst op: 30 - 04 - 2017

En Liefde op Texel van Roos Verlinden. Als zij beschrijft dat ze over het eiland rijdt en je bent bekend op het eiland kan je haar zo volgen waar ze is.


Reactie op In onschuld van Melissa Skaye door Michel
Geplaatst op: 24 - 04 - 2017

Klopt geheel met mijn lees ervaring.Credits

Met dank aan:

In de eerste plaats mijn lezers, welke ik wil bedanken voor hun trouwe bezoeken, complimenten en leuke reacties.

Uitgeverijen en auteurs voor het vertrouwen en het regelmatig beschikbaar stellen van leesexemplaren, zonder boeken was er geen leesdame.nl


En voor het technische deel:

Design, hosting en onderhoud aangeboden door: RS-Internet

Blogging platform: Wordpress

Search Engine Optimization plugin: Yoast

Web Performance Optimization plugin: W3 total cache

Credits sluiten

Disclaimer

Alle boeken zijn door mij zelf gekocht, tenzij ze door een uitgever of auteur voor recensie beschikbaar zijn gesteld wat op geen enkele manier mijn mening over het boek beïnvloed.

Indien een boek als een recensie-exemplaar verkregen is, zal dit altijd worden vermeld. Wanneer enige inhoud wordt gesponsord door een bedrijf, zal dit ook altijd duidelijk worden aangegeven.

Ik ben altijd helemaal eerlijk, ongeacht of het boek wat ik bespreek beschikbaar gesteld is of zelf gekocht. Mijn blog is gebaseerd op verstrekken van eerlijke beoordelingen. Alle meningen zijn van mij persoonlijk. Hou daarbij rekening dat wat voor mij een fijne leeservaring is dat niet voor iedereen hoeft te gelden. Het is niet mijn doel anderen op welke wijze dan ook te overtuigen of beïnvloeden. Ik deel uitsluitend mijn persoonlijke ervaring met boeken en wil daarmee lezers voorzien van de kans om hun eigen geïnformeerde beslissingen te nemen.

Ik besteed veel zorg aan de creatie van deze website, maar kan de correctheid van de informatie niet garanderen. De gebruiker moet zich er van bewust zijn dat de informatie kan veranderen zonder dat hij daarvan vooraf op de hoogte wordt gebracht. Leesdame.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van de site of voor het gebruik dat hiervan wordt gemaakt.

Alle in mijn blog gebruikte afbeeldingen zijn eigendom van mijzelf of hun respectievelijke eigenaars. Mocht u bezwaar willen maken tegen de publicatie van een afbeelding of de inhoud op dit blog, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen via het contactformulier.

De volledig website is het exclusieve eigendom van Leesdame.nl. Onbevoegd kopiëren, reproduceren, opnieuw publiceren, posten of dupliceren van het materiaal op mijn blog is verboden zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van mijzelf. Het is niet toegestaan enig deel van dit blog te reproduceren, verkopen of te wijzigen. Het staat U vrij te linken naar dit blog en om de inhoud ervan op een respectvolle manier te bespreken. Wanneer u een citaat uit mijn blog gebruikt, vermeld dan aub de naam van, en een link naar, mijn blog. Bent u geïnteresseerd in het verkrijgen van toestemming om gedeelten van de blog te kopiëren, neem dan contact met mij op via het contactformulier.

Ik ben niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en/ of websites waarnaar wordt verwezen.

Helaas kan ik niet fulltime aan mijn blog werken, het leven heeft meer verplichtingen. Ondanks dat ik erg blij ben met leesverzoeken en bijdrages van PR agentschappen, uitgevers en auteurs vraag ik ook om begrip dat deze soms iets langer duren dan verwacht. Ik ben U niet vergeten, ik verwerk het zo snel mogelijk.

Ik wil U bij voorbaat bedanken voor uw samenwerking en begrip :)

Leesdame
Disclaimer sluiten