Nieuw op Leesdame.nl

Een handig overzicht van recente reacties en postings op mijn blog.


Recente reacties

Reactie op Aantekeningen over het verplaatsen van obelisken van Arjen van Veelen door Leesdame
Geplaatst op: 17 - 08 - 2018

Het was inderdaad erg leuk! Wel veel extra leeswerk, maar dat zag ik meer als een uitdaging. Ik kan het van harte aanbevelen om een keer mee te doen als jurylid, het verrijkt je leeswereld! Bijzonder hé, dat je eerst denkt: 'dat is niks voor mij...' en dat je eenmaal begint en denkt: 'wow, dit is juist iets voor mij!'.


Reactie op Aantekeningen over het verplaatsen van obelisken van Arjen van Veelen door Lalagè
Geplaatst op: 17 - 08 - 2018

Leuk dat je mee mocht doen als jurylid :) Bij dit boek had ik precies hetzelfde als jij: dat ik eerst dacht dat het niks voor mij zou zijn, maar na enthousiaste verhalen van twitteraars en bloggers is het toch op mijn leeslijst beland.


Reactie op Kleihuid van Herien Wensink door Leesdame
Geplaatst op: 04 - 08 - 2018

Graag gedeeld! Ik ben benieuwd naar jouw mening, mocht je het boek gaan lezen!


Reactie op Kleihuid van Herien Wensink door Annelies
Geplaatst op: 04 - 08 - 2018

Dit boek lijkt me echt iets voor mij, bedankt voor de tip!!


Reactie op Verwoest van Margje Woodrow door Leesdame
Geplaatst op: 29 - 07 - 2018

Ah, wat vond jij?


Reactie op Verwoest van Margje Woodrow door Jenn
Geplaatst op: 29 - 07 - 2018

He, ik heb hem ook net uit!


Reactie op Mevrouw C. van José Fernanda door Leesdame
Geplaatst op: 29 - 07 - 2018

Dat klinkt interessant, maar ik heb toch liever dat mensen even een berichtje sturen met de vraag of ze een recensie mogen printen of kopiëren naar hun site. Als je wilt printen dan stuur ik je een 'printable' versie op :) Dan weet ik ook een beetje wie wat print/kopieert en waar mijn recensie is. Maar, in die zeven jaar dat ik hier blog, ben je de allereerste die graag wat wilt printen ;)


Reactie op Mevrouw C. van José Fernanda door Jonathan
Geplaatst op: 28 - 07 - 2018

Hee Luna, wil deze prachtige recensie printen. Maar er mist een deftige printknop. Ben IT'er tegenwoordig ... ;)


Reactie op Dag juni en hallo juli :) door Leesdame
Geplaatst op: 23 - 07 - 2018

En het blijft ook warm voorlopig... Ik lees boek na boek bij deze temperaturen. Jurassic World: fallen kingdom was erg mooi, dus als je deze straks thuis kunt kijken, gewoon doen! Grappig dat ik trouwens weer wat leuks ontdek in onze taalverschillen. Jullie zeggen cinema en wij bioscoop, of afgekort: bios.


Reactie op Dag juni en hallo juli :) door zwartraafje
Geplaatst op: 22 - 07 - 2018

Jurassic Park wil ik zelf ook graag zien maar we gaan niet zo vaak naar de cinema dus het zou kunnen dat ik hem uiteindelijk gewoon thuis zal zien. Wel gingen we onlangs naar de Han Solo film kijken. Manlief is immers een Star Wars-fan. Ik heb geen echte vakantieplannen. De laatste week van juni waren we in Centerparcs en vermits ik bij hete temperaturen geen inspanningen mag doen heb ik toen heel veel gelezen op het terras van ons appartementje. Vermits het sindsdien de hele tijd warm is geweest ben ik ook thuis vooral veel aan het rusten.


Reactie op Cody van Bernice Berkleef door Leesdame
Geplaatst op: 21 - 07 - 2018

Ik hoop dat er nog meer thrillers van haar hand gaan komen!


Reactie op Cody van Bernice Berkleef door Veronique
Geplaatst op: 21 - 07 - 2018

Ik vond het ook echt een top boek. Had het einde echt niet verwacht. Heerlijk als een auteur me zo kan misleiden en het verhaal wel goed in elkaar blijft zitten.


Reactie op Gezien de feiten van Griet Op de Beeck door Leon
Geplaatst op: 17 - 07 - 2018

Ook al ben ik een man van 43, toch zie ik met name op gebied van het “je aanpassen” en “dingen doen zoals het hoort” overeenkomsten tussen mij en de hoofdpersoon. Ik heb zelf ruim 6 jaar in Azië (gedeeltelijk in ontwikkelingswerk) gewoond, gewerkt en lief gehad dus het trof me diep. Ik ga zeker meer van Griet lezen...inspirerend boekje, ondanks (of misschien wel dankzij) het open einde!


Reactie op Dag juni en hallo juli :) door Marieke
Geplaatst op: 03 - 07 - 2018

Vanaf 9 juli heb ik eindelijk vakantie, dus dat ga ik lekker lezen waar ik zin in heb. Hopelijk kan ik dan eindelijk een deel van mijn stapel ongelezen boeken weglezen.


Reactie op Hoe ik meer rust en ruimte creëerde in mijn blog- en leesleven door Lalagè
Geplaatst op: 24 - 06 - 2018

Herkenbaar hoor! Ik spreek mezelf vaak streng toe: geniet nou maar van wat je nu leest, in plaats van na te denken over wat je allemaal nog wilt. Je kunt toch nooit alles lezen en dat hoeft ook niet. Regelmatig kijk ik in mijn megalange lijst met boeken die ik ooit zou kunnen lezen. Ik zoek ze op in de catalogus van de bieb en gooi er weer een paar uit die toch niet meer zo aantrekkelijk lijken als vijf jaar geleden. Tussen de boeken snuffelen blijft een leuk onderdeel van onze hobby, of het nou gaat om nieuwe boeken of een oud lijstje.Credits

Met dank aan:

In de eerste plaats mijn lezers, welke ik wil bedanken voor hun trouwe bezoeken, complimenten en leuke reacties.

Uitgeverijen en auteurs voor het vertrouwen en het regelmatig beschikbaar stellen van leesexemplaren, zonder boeken was er geen leesdame.nl


En voor het technische deel:

Design, hosting en onderhoud aangeboden door: RS-Internet

Blogging platform: Wordpress

Search Engine Optimization plugin: Yoast

Web Performance Optimization plugin: W3 total cache

Credits sluiten

Disclaimer

Alle boeken zijn door mij zelf gekocht, tenzij ze door een uitgever of auteur voor recensie beschikbaar zijn gesteld wat op geen enkele manier mijn mening over het boek beïnvloed.

Indien een boek als een recensie-exemplaar verkregen is, zal dit altijd worden vermeld. Wanneer enige inhoud wordt gesponsord door een bedrijf, zal dit ook altijd duidelijk worden aangegeven.

Ik ben altijd helemaal eerlijk, ongeacht of het boek wat ik bespreek beschikbaar gesteld is of zelf gekocht. Mijn blog is gebaseerd op verstrekken van eerlijke beoordelingen. Alle meningen zijn van mij persoonlijk. Hou daarbij rekening dat wat voor mij een fijne leeservaring is dat niet voor iedereen hoeft te gelden. Het is niet mijn doel anderen op welke wijze dan ook te overtuigen of beïnvloeden. Ik deel uitsluitend mijn persoonlijke ervaring met boeken en wil daarmee lezers voorzien van de kans om hun eigen geïnformeerde beslissingen te nemen.

Ik besteed veel zorg aan de creatie van deze website, maar kan de correctheid van de informatie niet garanderen. De gebruiker moet zich er van bewust zijn dat de informatie kan veranderen zonder dat hij daarvan vooraf op de hoogte wordt gebracht. Leesdame.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van de site of voor het gebruik dat hiervan wordt gemaakt.

Alle in mijn blog gebruikte afbeeldingen zijn eigendom van mijzelf of hun respectievelijke eigenaars. Mocht u bezwaar willen maken tegen de publicatie van een afbeelding of de inhoud op dit blog, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen via het contactformulier.

De volledig website is het exclusieve eigendom van Leesdame.nl. Onbevoegd kopiëren, reproduceren, opnieuw publiceren, posten of dupliceren van het materiaal op mijn blog is verboden zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van mijzelf. Het is niet toegestaan enig deel van dit blog te reproduceren, verkopen of te wijzigen. Het staat U vrij te linken naar dit blog en om de inhoud ervan op een respectvolle manier te bespreken. Wanneer u een citaat uit mijn blog gebruikt, vermeld dan aub de naam van, en een link naar, mijn blog. Bent u geïnteresseerd in het verkrijgen van toestemming om gedeelten van de blog te kopiëren, neem dan contact met mij op via het contactformulier.

Ik ben niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en/ of websites waarnaar wordt verwezen.

Helaas kan ik niet fulltime aan mijn blog werken, het leven heeft meer verplichtingen. Ondanks dat ik erg blij ben met leesverzoeken en bijdrages van PR agentschappen, uitgevers en auteurs vraag ik ook om begrip dat deze soms iets langer duren dan verwacht. Ik ben U niet vergeten, ik verwerk het zo snel mogelijk.

Ik wil U bij voorbaat bedanken voor uw samenwerking en begrip :)

Leesdame
Disclaimer sluiten