Nieuw op Leesdame.nl

Een handig overzicht van recente reacties en postings op mijn blog.


Recente reacties

Reactie op Make it a december to remember door Leesdame
Geplaatst op: 10 - 12 - 2018

Neem me niet kwalijk voor dit misverstand, 'Maria' las ik niet via Kobo Plus, maar had ik als recensie-exemplaar. Ik heb dit nu ook even aangepast in de blogpost. Ik zag trouwens wel dat hij aardig afgeprijsd was als ebook (€ 4.99) nu.


Reactie op Make it a december to remember door Geertrude
Geplaatst op: 10 - 12 - 2018

Goed te weten dat bijna alles op je lijst via Kobo Plus te lezen is. Maria van Suzanne Wouda wil ik ook graag lezen, dus die ga ik binnenkort downloaden.


Reactie op De geur van miljoenen van Merijn de Boer door Leesdame
Geplaatst op: 08 - 12 - 2018

Zo af en toe komt er een verhalenbundel op mijn pad. 'Wij, het schuim' van Caro van Thuyne staat bijvoorbeeld ook nog op mijn wil-ik-lezen-lijstje.


Reactie op De geur van miljoenen van Merijn de Boer door Lalagè
Geplaatst op: 08 - 12 - 2018

Van deze schrijver moet ik ook nodig eens iets lezen. Ga je nu vaker kiezen voor verhalenbundels? Of het blijft het bij deze toevalstreffer?


Reactie op Leesdame vraagt zich af… wat doe jij graag naast lezen? door Leesdame
Geplaatst op: 30 - 11 - 2018

Heerlijk hé, dat je alles zo kunt combineren :)


Reactie op Leesdame vraagt zich af… wat doe jij graag naast lezen? door Leesdame
Geplaatst op: 30 - 11 - 2018

Klinkt allemaal heel leuk :)


Reactie op Leesdame vraagt zich af… wat doe jij graag naast lezen? door Evi
Geplaatst op: 29 - 11 - 2018

Lekker koken en nieuwe recepten uitproberen. Iets onverwachts bij elkaar in de pan gooien en kijken wat het oplevert. En lekker de bossen in met de hond en mijn fototoestel. En proberen wat leuke actiefotos te maken. En bloggen uiteraard! :)


Reactie op Leesdame vraagt zich af… wat doe jij graag naast lezen? door Nicole Orriëns
Geplaatst op: 28 - 11 - 2018

Ik ben dol op bloggen! En ik blog dan ook weer over de boeken ik lees. Zo combineer ik deze twee hobby's. Daarnaast ga ik elke ochtend hardlopen.


Reactie op Leesdame vraagt zich af… wat doe jij graag naast lezen? door Leesdame
Geplaatst op: 27 - 11 - 2018

Inderdaad veel hobby's, maar wel leuk, want er is altijd wel iets waar je uit kunt kiezen wat je leuk vindt om te doen :)


Reactie op Leesdame vraagt zich af… wat doe jij graag naast lezen? door Leesdame
Geplaatst op: 27 - 11 - 2018

O ja, slapen, ook zo heerlijk... vooral uitslapen :)


Reactie op Leesdame vraagt zich af… wat doe jij graag naast lezen? door Annelies
Geplaatst op: 27 - 11 - 2018

Ik heb eigenlijk veel te veel hobby's en liefhebberijen voor die 24 uur die een dag telt. Dat slapen er daar één van is, helpt natuurlijk ook niet :-) Verder sport ik zo'n 4 x per week, hou ik van bullet journallen en art journallen, fotograferen, wandelen, films kijken, muziek beluisteren, ... Genoeg hobby's om mijn hele leven mee te vullen, alleen moet ik ook nog 38u per week werken :-)


Reactie op Leesdame vraagt zich af… wat doe jij graag naast lezen? door Geertrude
Geplaatst op: 27 - 11 - 2018

Ik had vroeger altijd in mijn 'bio' op blogs en social media staan 'in het bezit van veel te veel hobby's' en dat is eigenljk nog steeds zo. Ik brei veel (op dit moment even niet omdat ik last heb van mijn handen) en verder ben ik graag bezig met andere soorten handwerken (haken, borduren, naaien), fotografie, bloggen (ook de technische kant, het ontwerp aanpassen), schrijven, tuinieren en koken. Om maar wat te noemen ;-) Aan winkelen heb ik een hekel (vooral als ik schoenen of kleding nodig heb), maar in de stad rondlopen vind ik inderdaad ook leuk. Beetje mensen kijken, beetje denken.


Reactie op Leesdame vraagt zich af… wat doe jij graag naast lezen? door Leesdame
Geplaatst op: 26 - 11 - 2018

Ik had "het puntje" al op gegeten van de appeltaart ;)


Reactie op Leesdame vraagt zich af… wat doe jij graag naast lezen? door Lalagè
Geplaatst op: 26 - 11 - 2018

Het duurde echt lang voor ik herkende wat er op de foto staat ;) Zelf houd ik erg van wandelen in het bos en ik ga ook graag uit naar film, theater, dans, concert.


Reactie op Leesdame’s boekenbingo 2019 door Leesdame
Geplaatst op: 26 - 11 - 2018

Dank je wel!Credits

Met dank aan:

In de eerste plaats mijn lezers, welke ik wil bedanken voor hun trouwe bezoeken, complimenten en leuke reacties.

Uitgeverijen en auteurs voor het vertrouwen en het regelmatig beschikbaar stellen van leesexemplaren, zonder boeken was er geen leesdame.nl


En voor het technische deel:

Design, hosting en onderhoud aangeboden door: RS-Internet

Blogging platform: Wordpress

Search Engine Optimization plugin: Yoast

Web Performance Optimization plugin: W3 total cache

Credits sluiten

Disclaimer

Alle boeken zijn door mij zelf gekocht, tenzij ze door een uitgever of auteur voor recensie beschikbaar zijn gesteld wat op geen enkele manier mijn mening over het boek beïnvloed.

Indien een boek als een recensie-exemplaar verkregen is, zal dit altijd worden vermeld. Wanneer enige inhoud wordt gesponsord door een bedrijf, zal dit ook altijd duidelijk worden aangegeven.

Ik ben altijd helemaal eerlijk, ongeacht of het boek wat ik bespreek beschikbaar gesteld is of zelf gekocht. Mijn blog is gebaseerd op verstrekken van eerlijke beoordelingen. Alle meningen zijn van mij persoonlijk. Hou daarbij rekening dat wat voor mij een fijne leeservaring is dat niet voor iedereen hoeft te gelden. Het is niet mijn doel anderen op welke wijze dan ook te overtuigen of beïnvloeden. Ik deel uitsluitend mijn persoonlijke ervaring met boeken en wil daarmee lezers voorzien van de kans om hun eigen geïnformeerde beslissingen te nemen.

Ik besteed veel zorg aan de creatie van deze website, maar kan de correctheid van de informatie niet garanderen. De gebruiker moet zich er van bewust zijn dat de informatie kan veranderen zonder dat hij daarvan vooraf op de hoogte wordt gebracht. Leesdame.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van de site of voor het gebruik dat hiervan wordt gemaakt.

Alle in mijn blog gebruikte afbeeldingen zijn eigendom van mijzelf of hun respectievelijke eigenaars. Mocht u bezwaar willen maken tegen de publicatie van een afbeelding of de inhoud op dit blog, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen via het contactformulier.

De volledig website is het exclusieve eigendom van Leesdame.nl. Onbevoegd kopiëren, reproduceren, opnieuw publiceren, posten of dupliceren van het materiaal op mijn blog is verboden zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van mijzelf. Het is niet toegestaan enig deel van dit blog te reproduceren, verkopen of te wijzigen. Het staat U vrij te linken naar dit blog en om de inhoud ervan op een respectvolle manier te bespreken. Wanneer u een citaat uit mijn blog gebruikt, vermeld dan aub de naam van, en een link naar, mijn blog. Bent u geïnteresseerd in het verkrijgen van toestemming om gedeelten van de blog te kopiëren, neem dan contact met mij op via het contactformulier.

Ik ben niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en/ of websites waarnaar wordt verwezen.

Helaas kan ik niet fulltime aan mijn blog werken, het leven heeft meer verplichtingen. Ondanks dat ik erg blij ben met leesverzoeken en bijdrages van PR agentschappen, uitgevers en auteurs vraag ik ook om begrip dat deze soms iets langer duren dan verwacht. Ik ben U niet vergeten, ik verwerk het zo snel mogelijk.

Ik wil U bij voorbaat bedanken voor uw samenwerking en begrip :)

Leesdame
Disclaimer sluiten