Nieuw op Leesdame.nl

Een handig overzicht van recente reacties en postings op mijn blog.


Recente reacties

Reactie op Leesdame vraagt zich af… heb jij wel eens een blogblunder gemaakt? door Leesdame
Geplaatst op: 16 - 10 - 2018

Ik vind het toch een opluchting dat ik niet de enige ben die hiermee wel eens in de fout gaat. Wat betreft namen enzo :) Ja, dat is een ook een beetje een verlegen moment, al was het geen blunder van jou, dat je moet mailen dat je geen kandidaat hebt. Maar kan me voorstellen dat het wel raar is om dit nieuws aan een uitgeverij te mailen.


Reactie op Leesdame vraagt zich af… hoe gaat het met jouw leesuitdaging? door Leesdame
Geplaatst op: 16 - 10 - 2018

Oh dat haal je vast nog wel dit jaar!


Reactie op Leesdame vraagt zich af… met welk boek begin je? door Floor
Geplaatst op: 16 - 10 - 2018

Bij mij is de keuze eigenlijk altijd willekeurig (tenzij het om een serie gaat natuurlijk)


Reactie op Leesdame vraagt zich af… hoe gaat het met jouw leesuitdaging? door Floor
Geplaatst op: 16 - 10 - 2018

Ik heb die van mij een paar keer opgeschroefd, omdat ik het steeds veel te snel haalde dan dat ik had verwacht haha! Komt doordat ik prentenboeken ook weer helemaal herontdekt heb! Inmiddels staat mijn challenge op 126/150 :)


Reactie op Leesdame vraagt zich af… heb jij wel eens een blogblunder gemaakt? door Annelies
Geplaatst op: 15 - 10 - 2018

Ik heb ook wel eens de namen van hoofdpersonages verkeerd geschreven en ook die van de auteur waar ik persoonlijk mailcontact mee gehad had... Mijn meest recente "blunder", als je het zo kunt noemen, is mijn winactie van vorige week. Ik mocht een duo-ticket weggeven voor het Huis van het Spannende Boek van uitgeverij Lannoo in Gent en er deed welgeteld één serieuze kandidaat mee, die achteraf niet bleek te kunnen gaan. Wel een beetje lullig als je dan de uitgeverij moet mailen met het bericht dat er eigenlijk geen kandidaat was voor hun prijs...


Reactie op Leesdame vraagt zich af… heb jij wel eens een blogblunder gemaakt? door Leesdame
Geplaatst op: 15 - 10 - 2018

Wat fijn om te lezen dat ik niet de enigste ben :) En ja, die paniek snap ik als er iets technisch misgaat achter de schermen!


Reactie op Deze films heb ik laatst gezien… door iliveformydreams.com
Geplaatst op: 15 - 10 - 2018

Leuk om te zien! Ik kijk veel fijne films en series via Netflix


Reactie op Leesdame vraagt zich af… heb jij wel eens een blogblunder gemaakt? door Veronique
Geplaatst op: 15 - 10 - 2018

Ja... Ik schreef bij de recensie van het boek 'Uit het niets ' steeds 'Alles of niets' ook naar de uitgever. Ik voelde me echt zo dom. En qua wordpress... ooit helemaal in paniek... Ik had achter de schermen een map verplaatst. Ik dacht van een plugin... bleek ik ook de hoofdmap verplaatst te hebben. Waardoor de hele website weg was. Paniek natuurlijk. Haha gelukkig allemaal goed gekomen.


Reactie op Deze films heb ik laatst gezien… door Leesdame
Geplaatst op: 14 - 10 - 2018

Noodweer is geen moord. Vooral die laatste scènes vond ik sterk!


Reactie op Deze films heb ik laatst gezien… door Annelies
Geplaatst op: 14 - 10 - 2018

Ik ken eigenlijk alleen Enough, maar die vond ik ook superspannend. Ik wist niet dat hij op Netflix stond, misschien moet ik hem nog eens terug bekijken.


Reactie op Leesdame vraagt zich af… met welk boek begin je? door Geertrude
Geplaatst op: 09 - 10 - 2018

Ik vind dat echt een lastige vraag. Het gaat tenslotte om die o zo belangrijke eerste indruk ;-) Na een tijdje nadenken en van mening veranderen kwam ik toch weer op mijn eerste ingeving: Thuisgekomen. Dat is mijn achtste boek en bevat alle elementen van een 'typisch Geertrude-boek' (romantiek, tikje spanning, familieperikelen etc.)


Reactie op Leesdame vraagt zich af… met welk boek begin je? door Leesdame
Geplaatst op: 08 - 10 - 2018

Ja, dat is ook een goede: de scores van Goodreads bekijken :) Wie is waar het meest enthousiast over.


Reactie op Leesdame vraagt zich af… met welk boek begin je? door Leesdame
Geplaatst op: 08 - 10 - 2018

Dat is ook een goede, gewoon op gevoel een willekeurig boek kiezen. En ja, series begin ik meestal ook bij het begin, omdat je toch vaak verwijzingen tegenkomt naar verhaallijnen uit eerdere delen.


Reactie op Leesdame vraagt zich af… met welk boek begin je? door Leesdame
Geplaatst op: 08 - 10 - 2018

Ik heb soms juist wel zin om het werk van een specifieke auteur te leren kennen. Als ik in een gesprek beland waar men vol lof is over een bepaalde auteur, dan wordt ik nieuwsgierig naar zijn of haar werk. Ik begin ook met samenvattingen, maar dan blijft soms nog de keus moeilijk als tien verschillende samenvattingen boeiend klinken haha. Ben trouwens heel benieuwd nu naar je antwoord over welk boek jij van jezelf zou aanraden om als eerst te lezen :)


Reactie op Leesdame vraagt zich af… met welk boek begin je? door Lalagè
Geplaatst op: 08 - 10 - 2018

Ik kijk dan naar scores op Goodreads en boekmeter. Vaak begin ik dan toch met het bekendste boek, maar soms ook met het eerste als het een jonge schrijver betreft.Credits

Met dank aan:

In de eerste plaats mijn lezers, welke ik wil bedanken voor hun trouwe bezoeken, complimenten en leuke reacties.

Uitgeverijen en auteurs voor het vertrouwen en het regelmatig beschikbaar stellen van leesexemplaren, zonder boeken was er geen leesdame.nl


En voor het technische deel:

Design, hosting en onderhoud aangeboden door: RS-Internet

Blogging platform: Wordpress

Search Engine Optimization plugin: Yoast

Web Performance Optimization plugin: W3 total cache

Credits sluiten

Disclaimer

Alle boeken zijn door mij zelf gekocht, tenzij ze door een uitgever of auteur voor recensie beschikbaar zijn gesteld wat op geen enkele manier mijn mening over het boek beïnvloed.

Indien een boek als een recensie-exemplaar verkregen is, zal dit altijd worden vermeld. Wanneer enige inhoud wordt gesponsord door een bedrijf, zal dit ook altijd duidelijk worden aangegeven.

Ik ben altijd helemaal eerlijk, ongeacht of het boek wat ik bespreek beschikbaar gesteld is of zelf gekocht. Mijn blog is gebaseerd op verstrekken van eerlijke beoordelingen. Alle meningen zijn van mij persoonlijk. Hou daarbij rekening dat wat voor mij een fijne leeservaring is dat niet voor iedereen hoeft te gelden. Het is niet mijn doel anderen op welke wijze dan ook te overtuigen of beïnvloeden. Ik deel uitsluitend mijn persoonlijke ervaring met boeken en wil daarmee lezers voorzien van de kans om hun eigen geïnformeerde beslissingen te nemen.

Ik besteed veel zorg aan de creatie van deze website, maar kan de correctheid van de informatie niet garanderen. De gebruiker moet zich er van bewust zijn dat de informatie kan veranderen zonder dat hij daarvan vooraf op de hoogte wordt gebracht. Leesdame.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van de site of voor het gebruik dat hiervan wordt gemaakt.

Alle in mijn blog gebruikte afbeeldingen zijn eigendom van mijzelf of hun respectievelijke eigenaars. Mocht u bezwaar willen maken tegen de publicatie van een afbeelding of de inhoud op dit blog, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen via het contactformulier.

De volledig website is het exclusieve eigendom van Leesdame.nl. Onbevoegd kopiëren, reproduceren, opnieuw publiceren, posten of dupliceren van het materiaal op mijn blog is verboden zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van mijzelf. Het is niet toegestaan enig deel van dit blog te reproduceren, verkopen of te wijzigen. Het staat U vrij te linken naar dit blog en om de inhoud ervan op een respectvolle manier te bespreken. Wanneer u een citaat uit mijn blog gebruikt, vermeld dan aub de naam van, en een link naar, mijn blog. Bent u geïnteresseerd in het verkrijgen van toestemming om gedeelten van de blog te kopiëren, neem dan contact met mij op via het contactformulier.

Ik ben niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en/ of websites waarnaar wordt verwezen.

Helaas kan ik niet fulltime aan mijn blog werken, het leven heeft meer verplichtingen. Ondanks dat ik erg blij ben met leesverzoeken en bijdrages van PR agentschappen, uitgevers en auteurs vraag ik ook om begrip dat deze soms iets langer duren dan verwacht. Ik ben U niet vergeten, ik verwerk het zo snel mogelijk.

Ik wil U bij voorbaat bedanken voor uw samenwerking en begrip :)

Leesdame
Disclaimer sluiten