Nieuw op Leesdame.nl

Een handig overzicht van recente reacties en postings op mijn blog.


Recente reacties

Reactie op Omdat jij anders bent van Maren Stoffels door Leesdame
Geplaatst op: 13 - 12 - 2017

Wat leuk! Veel succes :)


Reactie op Omdat jij anders bent van Maren Stoffels door een meisje van 13
Geplaatst op: 13 - 12 - 2017

ik heb het boek gelezen en vind het een heel leuk boek! ik ben er nu een boekverslag van aan het maken!


Reactie op Dagboek van een boekverkoper van Shaun Bythell door Leesdame
Geplaatst op: 04 - 12 - 2017

Mijn leeservaring staat hierboven in de blogpost.


Reactie op Dagboek van een boekverkoper van Shaun Bythell door Joel
Geplaatst op: 04 - 12 - 2017

Wat is u review rondom dit boek?


Reactie op Daar gaan we: december :) door Leesdame
Geplaatst op: 01 - 12 - 2017

Ik lees het boek 'Ze denken dat we nog klein zijn' van Julijana Matanović. Het leest heel vlot. In Kroatië duurt de basisschool trouwens tot je vijftien bent. Wist ik niet, dankzij dit boek nu wel :)


Reactie op Daar gaan we: december :) door Lalagè
Geplaatst op: 01 - 12 - 2017

Toevallig lees ik binnenkort ook een boek over Kroatië, maar dat is niet YA volgens mij. Ik ben in elk geval benieuwd naar jouw bespreking.


Reactie op Daar gaan we: december :) door Leesdame
Geplaatst op: 01 - 12 - 2017

Ik hoop dat jij er ook een mooie maand van maakt :)


Reactie op Daar gaan we: december :) door Annelies
Geplaatst op: 01 - 12 - 2017

Niks moet, alles mag - dat vind ik een mooie gedachte voor deze maand. Geniet ervan!


Reactie op Kattensoep van Janneke Schotveld door Leesdame
Geplaatst op: 30 - 11 - 2017

:) Blij dat je het leuk vond!


Reactie op Kattensoep van Janneke Schotveld door lisa
Geplaatst op: 30 - 11 - 2017

super leuk #lol #leuk


Reactie op Dagboek van een boekverkoper van Shaun Bythell door Leesdame
Geplaatst op: 25 - 11 - 2017

Ik vind de filmpjes op Youtube van Shaun ook erg leuk, dan krijg je ook een indruk van hoe zijn winkel eruitziet. :)


Reactie op Dagboek van een boekverkoper van Shaun Bythell door Marcia
Geplaatst op: 25 - 11 - 2017

Ik zag dit boek liggen op de boekenbeurs en mijn interesse was meteen gewekt. Voorlopig heb ik het boek nog niet aangeschaft, maar deze recensie doet me toch wel verlangen naar meer ;)


Reactie op Haat van Mel Wallis de Vries door Leesdame
Geplaatst op: 19 - 11 - 2017

Dat wil ik ook <3 Vorige week heb ik haar nieuwste boek 'Pijn' gekocht. Heel nieuwsgierig naar!


Reactie op Dagboek van een boekverkoper van Shaun Bythell door Leesdame
Geplaatst op: 19 - 11 - 2017

Wat leuk om te lezen! Welkom hier :)


Reactie op Haat van Mel Wallis de Vries door Tessa Terberg
Geplaatst op: 19 - 11 - 2017

het is echt een geweldig boek! ik heb hier mijn boekverslag overgedaan het lieftst wil ik alle boeken van Mel Wallis de Vries lezen<3Credits

Met dank aan:

In de eerste plaats mijn lezers, welke ik wil bedanken voor hun trouwe bezoeken, complimenten en leuke reacties.

Uitgeverijen en auteurs voor het vertrouwen en het regelmatig beschikbaar stellen van leesexemplaren, zonder boeken was er geen leesdame.nl


En voor het technische deel:

Design, hosting en onderhoud aangeboden door: RS-Internet

Blogging platform: Wordpress

Search Engine Optimization plugin: Yoast

Web Performance Optimization plugin: W3 total cache

Credits sluiten

Disclaimer

Alle boeken zijn door mij zelf gekocht, tenzij ze door een uitgever of auteur voor recensie beschikbaar zijn gesteld wat op geen enkele manier mijn mening over het boek beïnvloed.

Indien een boek als een recensie-exemplaar verkregen is, zal dit altijd worden vermeld. Wanneer enige inhoud wordt gesponsord door een bedrijf, zal dit ook altijd duidelijk worden aangegeven.

Ik ben altijd helemaal eerlijk, ongeacht of het boek wat ik bespreek beschikbaar gesteld is of zelf gekocht. Mijn blog is gebaseerd op verstrekken van eerlijke beoordelingen. Alle meningen zijn van mij persoonlijk. Hou daarbij rekening dat wat voor mij een fijne leeservaring is dat niet voor iedereen hoeft te gelden. Het is niet mijn doel anderen op welke wijze dan ook te overtuigen of beïnvloeden. Ik deel uitsluitend mijn persoonlijke ervaring met boeken en wil daarmee lezers voorzien van de kans om hun eigen geïnformeerde beslissingen te nemen.

Ik besteed veel zorg aan de creatie van deze website, maar kan de correctheid van de informatie niet garanderen. De gebruiker moet zich er van bewust zijn dat de informatie kan veranderen zonder dat hij daarvan vooraf op de hoogte wordt gebracht. Leesdame.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van de site of voor het gebruik dat hiervan wordt gemaakt.

Alle in mijn blog gebruikte afbeeldingen zijn eigendom van mijzelf of hun respectievelijke eigenaars. Mocht u bezwaar willen maken tegen de publicatie van een afbeelding of de inhoud op dit blog, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen via het contactformulier.

De volledig website is het exclusieve eigendom van Leesdame.nl. Onbevoegd kopiëren, reproduceren, opnieuw publiceren, posten of dupliceren van het materiaal op mijn blog is verboden zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van mijzelf. Het is niet toegestaan enig deel van dit blog te reproduceren, verkopen of te wijzigen. Het staat U vrij te linken naar dit blog en om de inhoud ervan op een respectvolle manier te bespreken. Wanneer u een citaat uit mijn blog gebruikt, vermeld dan aub de naam van, en een link naar, mijn blog. Bent u geïnteresseerd in het verkrijgen van toestemming om gedeelten van de blog te kopiëren, neem dan contact met mij op via het contactformulier.

Ik ben niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en/ of websites waarnaar wordt verwezen.

Helaas kan ik niet fulltime aan mijn blog werken, het leven heeft meer verplichtingen. Ondanks dat ik erg blij ben met leesverzoeken en bijdrages van PR agentschappen, uitgevers en auteurs vraag ik ook om begrip dat deze soms iets langer duren dan verwacht. Ik ben U niet vergeten, ik verwerk het zo snel mogelijk.

Ik wil U bij voorbaat bedanken voor uw samenwerking en begrip :)

Leesdame
Disclaimer sluiten