Spam je blog lieve bloggers

spam je blogLong time ago… een spam je blog artikel op mijn blog. Ik laat zelf regelmatig een reactie achter bij andere blogs. Vandaag weer eens open dag op mijn blog :)

Vertel wat leuks over je blog (maakt niet uit waar je over blogt) en dan kom ik dezer dagen een kijkje bij je nemen op je blog :) Maar… kijk ook goed naar de reactie die boven of onder jouw reactie staat, want ik vraag je om ook die blogger een bezoekje te brengen :) Je eigen blog spammen en een andere blogger een bezoekje brengen. Ik hoop dat dit een leuke interactie gaat worden :)


16 reacties

 • 6 september, 2015 om 22:47
  boekielezen zegt:

  Hoi, Ik ben Deborah en mijn blog Boekielezen gaat over boeken voor baby’s, peuters, kleuters, kinderen en pubers. Ook vertel ik je over mijn werk in de grootste en leukste bieb van Nederland!
  Mijn mooie logo is ontworpen door Marlies van boekenblog Tea time books :)
  http://www.boekielezen.nl/

  Ikhartje(1) deze reactie

  boekielezen Beantwoorden

 • 6 september, 2015 om 23:41
  Katrien zegt:

  Ik blog over mijn schrijfavonturen, schrijftwijfels, schrijfangst, schrijftips … En af en toe ook over wat ik lees. Want wie schrijft, die leest. Uiteraard.
  http://oftochzoiets.blogspot.be

  Ikhartje(1) deze reactie

  Katrien Beantwoorden

 • 7 september, 2015 om 10:53
  Vivian zegt:

  Leukleukleuk! Ik blog op The Book Review (het linkje achter mijn naam) over boeken en lezen, met vooral kritisch-persoonlijke recensies. Daarnaast heb ik ook nog een persoonlijke blog waarop ik vooral schrijf over mijn studie en leven met een chronische ziekte plus fysieke beperkingen: http://viviansvocabulaire.nl/

  Ikhartje(1) deze reactie

  Vivian Beantwoorden

 • 8 september, 2015 om 10:00
  Sophie zegt:

  Leuk om alle reacties te bekijken en nieuwe inspiratie voor blogs op te doen. Mijn blog http://www.sophietjes.nl bestaat morgen precies 1 jaar en gaat over wat ik beleef, boeken en recepten.

  Ikhartje(0) deze reactie

  Sophie Beantwoorden

 • 22 september, 2015 om 21:52
  yoni van ekkendonk zegt:

  Hoi Allemaal!
  Ik ben yoni en heb een verstandelijke beperking
  je kan alles erover lezen in mijn blog
  Je hoeft niet meer moeilijk te doen om op mijn blog te reageren!
  Vanaf nu kan je makkelijk reageren
  http://yonivanekkendonk.blogspot.nl Laten jullie een lief berichtje achter of jullie ervaringen met mensen met een beperking of heb je zelf een beperking? Deel het !!

  Ikhartje(0) deze reactie

  yoni van ekkendonk Beantwoorden

Reageer op: Spam je blog lieve bloggers

Geef hier je reactie


1 2

Credits

Met dank aan:

In de eerste plaats mijn lezers, welke ik wil bedanken voor hun trouwe bezoeken, complimenten en leuke reacties.

Uitgeverijen en auteurs voor het vertrouwen en het regelmatig beschikbaar stellen van leesexemplaren, zonder boeken was er geen leesdame.nl


En voor het technische deel:

Design, hosting en onderhoud aangeboden door: RS-Internet

Blogging platform: Wordpress

Search Engine Optimization plugin: Yoast

Web Performance Optimization plugin: W3 total cache

Credits sluiten

Disclaimer

Alle boeken zijn door mij zelf gekocht, tenzij ze door een uitgever of auteur voor recensie beschikbaar zijn gesteld wat op geen enkele manier mijn mening over het boek beïnvloed.

Indien een boek als een recensie-exemplaar verkregen is, zal dit altijd worden vermeld. Wanneer enige inhoud wordt gesponsord door een bedrijf, zal dit ook altijd duidelijk worden aangegeven.

Ik ben altijd helemaal eerlijk, ongeacht of het boek wat ik bespreek beschikbaar gesteld is of zelf gekocht. Mijn blog is gebaseerd op verstrekken van eerlijke beoordelingen. Alle meningen zijn van mij persoonlijk. Hou daarbij rekening dat wat voor mij een fijne leeservaring is dat niet voor iedereen hoeft te gelden. Het is niet mijn doel anderen op welke wijze dan ook te overtuigen of beïnvloeden. Ik deel uitsluitend mijn persoonlijke ervaring met boeken en wil daarmee lezers voorzien van de kans om hun eigen geïnformeerde beslissingen te nemen.

Ik besteed veel zorg aan de creatie van deze website, maar kan de correctheid van de informatie niet garanderen. De gebruiker moet zich er van bewust zijn dat de informatie kan veranderen zonder dat hij daarvan vooraf op de hoogte wordt gebracht. Leesdame.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van de site of voor het gebruik dat hiervan wordt gemaakt.

Alle in mijn blog gebruikte afbeeldingen zijn eigendom van mijzelf of hun respectievelijke eigenaars. Mocht u bezwaar willen maken tegen de publicatie van een afbeelding of de inhoud op dit blog, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen via het contactformulier.

De volledig website is het exclusieve eigendom van Leesdame.nl. Onbevoegd kopiëren, reproduceren, opnieuw publiceren, posten of dupliceren van het materiaal op mijn blog is verboden zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van mijzelf. Het is niet toegestaan enig deel van dit blog te reproduceren, verkopen of te wijzigen. Het staat U vrij te linken naar dit blog en om de inhoud ervan op een respectvolle manier te bespreken. Wanneer u een citaat uit mijn blog gebruikt, vermeld dan aub de naam van, en een link naar, mijn blog. Bent u geïnteresseerd in het verkrijgen van toestemming om gedeelten van de blog te kopiëren, neem dan contact met mij op via het contactformulier.

Ik ben niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en/ of websites waarnaar wordt verwezen.

Helaas kan ik niet fulltime aan mijn blog werken, het leven heeft meer verplichtingen. Ondanks dat ik erg blij ben met leesverzoeken en bijdrages van PR agentschappen, uitgevers en auteurs vraag ik ook om begrip dat deze soms iets langer duren dan verwacht. Ik ben U niet vergeten, ik verwerk het zo snel mogelijk.

Ik wil U bij voorbaat bedanken voor uw samenwerking en begrip :)

Leesdame
Disclaimer sluiten