Spam je blog op deze novemberdag!

spam je blogGoedemorgen allemaal.. Op deze novemberochtend heb ik voor jullie weer een open podium georganiseerd! Oftewel: Spam je blog!!! 

Je mag losgaan in de comments en vertellen over je blog. Natuurlijk is het leuk om je blog te spammen, maar het is nog veel leuker als je daardoor ook (nieuwe) blogs gaat bezoeken. Misschien is dat ook leuk om dat ook bij de comments te vermelden. Dus niet alleen iets over je eigen blog vertellen, maar ook welke blogs je n.a.v. deze post hebt bezocht. Dit maakt de interactie wat leuker en het is voor bloggers leuk om te lezen of iemand daadwerkelijk ook doorklikt.

Succes met spammen en ik ga vanavond alle blogs bezoeken die worden vermeldt!


17 reacties

 • 3 november, 2013 om 21:35
  heidi zegt:

  Ik schrijf over het leven, vooral gedichten. Maar soms ook columns, een enkele recensie of een kort verhaaltje. Alles wat ik zoal in het leven tegenkom.
  http://heidivandijk45.wordpress.com/

  Ikhartje(0) deze reactie

  heidi Beantwoorden

 • 3 november, 2013 om 21:44
  ommdenker zegt:

  Vandaag een nominatie gekregen van mede blogger voor de Liebster Award, een mmoi moment om mijn blog dus te spammen ;-) http;//ommdenker.wordpress.com.
  Ik schrijf divers, over het leven korte verhaaltjes en dicht en over een bijzonder iemand. Wil je wete hoe bijzonder dan toch even door klikken. Groet Mark

  Ikhartje(0) deze reactie

  ommdenker Beantwoorden

 • 3 november, 2013 om 21:47
  Lalagè zegt:

  op de valreep: mijn boekenblog is http://lalageleest.wordpress.com :)

  Ikhartje(0) deze reactie

  Lalagè Beantwoorden

 • 4 november, 2013 om 14:21
  Emmy zegt:

  Ik vind het altijd super leuk om via zo’n weg nieuwe blogs te vinden!

  Mijn blog: http://www.zonenmaan.net staat voornamelijk in het teken van boeken. En in december organiseer ik de Boeken Adventskalender

  Ikhartje(0) deze reactie

  Emmy Beantwoorden

 • 6 november, 2013 om 21:38
  theonlymrsJo zegt:

  Leesdame, dank je wel weer voor dit podium. En inderdaad: hierdoor ontdek ik vaak weer andere bloggers die het waard zijn om te volgen. Dat maakt het bloggen ook weer meer waardevol! (dobbinga.wordpress.com : Mrs Jo about books and other interests :) )

  Ikhartje(0) deze reactie

  theonlymrsJo Beantwoorden

 • 12 augustus, 2014 om 17:35
  Evy zegt:

  Leuk dat we mogen spammen!
  Ik ben Evy en ik schrijf al een tijd op http://www.mbfl.blogspot.com.
  Ik schrijf over make-up, beauty, fashion & lifestyle. Als het over lifestyle gaat, gaat het vaak over dansen, want ik ben onlangs nog Nederlands Kampioen geworden :) Natuurlijk post ik ook vaak DIY’s, shoplogs, OOTD’s, etc..

  Het zou tof zijn als je even een kijkje neemt! xxx

  Ikhartje(0) deze reactie

  Evy Beantwoorden

 • 12 november, 2014 om 14:44
  Esther zegt:

  Wat leuk dat we mogen spammen! Mijn naam is Esther en ik ben een 20 jarige blogger op http://www.looksbyesther.nl Op mijn site vind je mijn passie voor beauty, fashion eten en ook een leuk tintje lifestyle. Kom je even kijken? Liefs Esther

  Ikhartje(0) deze reactie

  Esther Beantwoorden

Reageer op: Spam je blog op deze novemberdag!

Geef hier je reactie


1 2

Credits

Met dank aan:

In de eerste plaats mijn lezers, welke ik wil bedanken voor hun trouwe bezoeken, complimenten en leuke reacties.

Uitgeverijen en auteurs voor het vertrouwen en het regelmatig beschikbaar stellen van leesexemplaren, zonder boeken was er geen leesdame.nl


En voor het technische deel:

Design, hosting en onderhoud aangeboden door: RS-Internet

Blogging platform: Wordpress

Search Engine Optimization plugin: Yoast

Web Performance Optimization plugin: W3 total cache

Credits sluiten

Disclaimer

Alle boeken zijn door mij zelf gekocht, tenzij ze door een uitgever of auteur voor recensie beschikbaar zijn gesteld wat op geen enkele manier mijn mening over het boek beïnvloed.

Indien een boek als een recensie-exemplaar verkregen is, zal dit altijd worden vermeld. Wanneer enige inhoud wordt gesponsord door een bedrijf, zal dit ook altijd duidelijk worden aangegeven.

Ik ben altijd helemaal eerlijk, ongeacht of het boek wat ik bespreek beschikbaar gesteld is of zelf gekocht. Mijn blog is gebaseerd op verstrekken van eerlijke beoordelingen. Alle meningen zijn van mij persoonlijk. Hou daarbij rekening dat wat voor mij een fijne leeservaring is dat niet voor iedereen hoeft te gelden. Het is niet mijn doel anderen op welke wijze dan ook te overtuigen of beïnvloeden. Ik deel uitsluitend mijn persoonlijke ervaring met boeken en wil daarmee lezers voorzien van de kans om hun eigen geïnformeerde beslissingen te nemen.

Ik besteed veel zorg aan de creatie van deze website, maar kan de correctheid van de informatie niet garanderen. De gebruiker moet zich er van bewust zijn dat de informatie kan veranderen zonder dat hij daarvan vooraf op de hoogte wordt gebracht. Leesdame.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van de site of voor het gebruik dat hiervan wordt gemaakt.

Alle in mijn blog gebruikte afbeeldingen zijn eigendom van mijzelf of hun respectievelijke eigenaars. Mocht u bezwaar willen maken tegen de publicatie van een afbeelding of de inhoud op dit blog, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen via het contactformulier.

De volledig website is het exclusieve eigendom van Leesdame.nl. Onbevoegd kopiëren, reproduceren, opnieuw publiceren, posten of dupliceren van het materiaal op mijn blog is verboden zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van mijzelf. Het is niet toegestaan enig deel van dit blog te reproduceren, verkopen of te wijzigen. Het staat U vrij te linken naar dit blog en om de inhoud ervan op een respectvolle manier te bespreken. Wanneer u een citaat uit mijn blog gebruikt, vermeld dan aub de naam van, en een link naar, mijn blog. Bent u geïnteresseerd in het verkrijgen van toestemming om gedeelten van de blog te kopiëren, neem dan contact met mij op via het contactformulier.

Ik ben niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en/ of websites waarnaar wordt verwezen.

Helaas kan ik niet fulltime aan mijn blog werken, het leven heeft meer verplichtingen. Ondanks dat ik erg blij ben met leesverzoeken en bijdrages van PR agentschappen, uitgevers en auteurs vraag ik ook om begrip dat deze soms iets langer duren dan verwacht. Ik ben U niet vergeten, ik verwerk het zo snel mogelijk.

Ik wil U bij voorbaat bedanken voor uw samenwerking en begrip :)

Leesdame
Disclaimer sluiten