Win een kleurboek naar keuze!

kleurpotlodenEen uitzonderlijke winactie! Ik verloot namelijk dit keer een boek zonder letters, misschien wel met cijfers, mits je graag kleurt op nummer ;) Ja je leest het goed, je kan een kleurboek voor volwassenen winnen bij mij op mijn blog!

De groep fans van kleuren wordt ook steeds groter. Daarom leek het mij leuk om iets voor deze fans te doen en een kleurboek naar keuze te verloten :) Die keuze is echt reuze, dus ik verwacht dat je vast wel iets kunt vinden! Of je nou van dieren, steden, mandala’s of landschappen houdt: kleurboeken zijn er momenteel in alle soorten en maten.

Wat moet je daarvoor doen?
1. Een reactie achterlaten, inclusief geldig e-mailadres.
2. Vertel daarin waarom jij graag wilt winnen en waarom je kleuren zo leuk vindt!

Dit mag, maar is niet noodzakelijk:
3. Deel op Twitter deze tweet:
Ik doe op http://leesdame.nl mee met de #kleurboekenwinactie, jij ook?
4. Je mag mijn Facebook pagina liken

Op 20 november neem ik contact op met de gelukkige winnaar. Je mag dan een kleurboek naar keuze uitzoeken met de maximale waarde van 10 euro. Het kleurboek moet leverbaar zijn, zo niet, dan zoeken we samen een leuk alternatief uit. Succes!

Winactie gesloten.


10 reacties

 • 9 november, 2015 om 00:09
  Mieke Schepens zegt:

  Een kleurboek zou ik graag willen winnen omdat het iets helemaal anders is dan de boeken waar ik dagelijks mee te maken heb; boeken met letters, zoals jij al aangaf.
  Ik hoor van veel vrienden dat het ontspannend werkt, dat kleuren. Ook ik ben benieuwd en doe graag mee. Ik deel ook nog even op twiiter en facebook.

  Ikhartje(1) deze reactie

  Mieke Schepens Beantwoorden

 • 9 november, 2015 om 07:55
  wendywenning zegt:

  Naast het vele lezen vind ik het heerlijk om af en toe even te kleuren. Kleuren op nummer is 1 van mijn favorieten, vooral prenten met katten. Franciens katten kleurboek voor volwassenen staat nog op de verlanglijst dus toen ik deze actie zag dacht ik meteen: Ik doe mee!

  Ikhartje(1) deze reactie

  wendywenning Beantwoorden

 • 9 november, 2015 om 09:33
  Jantine zegt:

  Wat een leuk idee :) Ik heb zelf nog zoveel kleurboeken liggen, dat ik deze graag aan een ander gun ;)

  Ikhartje(1) deze reactie

  Jantine Beantwoorden

 • 9 november, 2015 om 10:22
  Wollige Wolkjes zegt:

  Oh, ik doe mee! Ik kleur graag, maar het beperkt zich vaak tot samen kleuren met de kinderen en aangepast aan hun eisen – dat stukje moet roze mama. Nee, niet paars, roze! En alleen dat stukje! – .

  Mijn oudste dochter van 8 zit momenteel slecht in haar vel en zij kleurt mandala’s als ze voelt dat ze tot rust moet komen. Misschien is het wel leuk om zoiets samen te doen, zodat ze zich ook op de moeilijke momenten meer verbonden voelt met mij en ik beter tot haar doordring.

  Ikhartje(1) deze reactie

  Wollige Wolkjes Beantwoorden

 • 9 november, 2015 om 10:48
  Nel Crea zegt:

  Ik heb al zoveel gelezen en gehoord over te kleuren, maar nog nooit gedaan. Ik zou het best wel willen leren en doen. Zeker voor de winter lekker bi de kachel.

  Ikhartje(1) deze reactie

  Nel Crea Beantwoorden

 • 9 november, 2015 om 10:56
  Rowan zegt:

  Wauw wat een leuke actie! Ik doe zeker mee. :D Ik hou heel erg van kleuren en word er heel rustig van, en aangezien ik best wel veel stress heb afgelopen tijd kan ik wat rust wel goed gebruiken!

  Ikhartje(1) deze reactie

  Rowan Beantwoorden

 • 9 november, 2015 om 11:02
  ansstier zegt:

  Kleuren is heerlijk ontspannend, je denkt dan even helemaal nergens aan, het is net mediteren. Heerlijk!

  Ikhartje(1) deze reactie

  ansstier Beantwoorden

 • 9 november, 2015 om 12:16
  Anneke van Dijken zegt:

  Wat een leuke win-actie.
  Ik zou graag een kleurboek willen winnen omdat ik zo rustig word van kleuren, het maakt je hoofd even helemaal leeg.

  Ikhartje(1) deze reactie

  Anneke van Dijken Beantwoorden

 • 9 november, 2015 om 17:28
  Tineke zegt:

  Lijkt me leuk om het kleurboek te winnen. Terwijl ik nazwijmel van n boek lekker kleuren bij de kachel in deze donkere dagen. Dat is pas genieten!

  Ikhartje(1) deze reactie

  Tineke Beantwoorden

 • 10 november, 2015 om 20:01
  Annelies zegt:

  Kleuren is voor mij pure ontspanning. Muziekje aan, geurkaars en thee erbij en ik ben heel even alleen maar bezig met kleuren.

  Ikhartje(1) deze reactie

  Annelies Beantwoorden

Reageer op: Win een kleurboek naar keuze!

Geef hier je reactie


Credits

Met dank aan:

In de eerste plaats mijn lezers, welke ik wil bedanken voor hun trouwe bezoeken, complimenten en leuke reacties.

Uitgeverijen en auteurs voor het vertrouwen en het regelmatig beschikbaar stellen van leesexemplaren, zonder boeken was er geen leesdame.nl


En voor het technische deel:

Design, hosting en onderhoud aangeboden door: RS-Internet

Blogging platform: Wordpress

Search Engine Optimization plugin: Yoast

Web Performance Optimization plugin: W3 total cache

Credits sluiten

Disclaimer

Alle boeken zijn door mij zelf gekocht, tenzij ze door een uitgever of auteur voor recensie beschikbaar zijn gesteld wat op geen enkele manier mijn mening over het boek beïnvloed.

Indien een boek als een recensie-exemplaar verkregen is, zal dit altijd worden vermeld. Wanneer enige inhoud wordt gesponsord door een bedrijf, zal dit ook altijd duidelijk worden aangegeven.

Ik ben altijd helemaal eerlijk, ongeacht of het boek wat ik bespreek beschikbaar gesteld is of zelf gekocht. Mijn blog is gebaseerd op verstrekken van eerlijke beoordelingen. Alle meningen zijn van mij persoonlijk. Hou daarbij rekening dat wat voor mij een fijne leeservaring is dat niet voor iedereen hoeft te gelden. Het is niet mijn doel anderen op welke wijze dan ook te overtuigen of beïnvloeden. Ik deel uitsluitend mijn persoonlijke ervaring met boeken en wil daarmee lezers voorzien van de kans om hun eigen geïnformeerde beslissingen te nemen.

Ik besteed veel zorg aan de creatie van deze website, maar kan de correctheid van de informatie niet garanderen. De gebruiker moet zich er van bewust zijn dat de informatie kan veranderen zonder dat hij daarvan vooraf op de hoogte wordt gebracht. Leesdame.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van de site of voor het gebruik dat hiervan wordt gemaakt.

Alle in mijn blog gebruikte afbeeldingen zijn eigendom van mijzelf of hun respectievelijke eigenaars. Mocht u bezwaar willen maken tegen de publicatie van een afbeelding of de inhoud op dit blog, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen via het contactformulier.

De volledig website is het exclusieve eigendom van Leesdame.nl. Onbevoegd kopiëren, reproduceren, opnieuw publiceren, posten of dupliceren van het materiaal op mijn blog is verboden zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van mijzelf. Het is niet toegestaan enig deel van dit blog te reproduceren, verkopen of te wijzigen. Het staat U vrij te linken naar dit blog en om de inhoud ervan op een respectvolle manier te bespreken. Wanneer u een citaat uit mijn blog gebruikt, vermeld dan aub de naam van, en een link naar, mijn blog. Bent u geïnteresseerd in het verkrijgen van toestemming om gedeelten van de blog te kopiëren, neem dan contact met mij op via het contactformulier.

Ik ben niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en/ of websites waarnaar wordt verwezen.

Helaas kan ik niet fulltime aan mijn blog werken, het leven heeft meer verplichtingen. Ondanks dat ik erg blij ben met leesverzoeken en bijdrages van PR agentschappen, uitgevers en auteurs vraag ik ook om begrip dat deze soms iets langer duren dan verwacht. Ik ben U niet vergeten, ik verwerk het zo snel mogelijk.

Ik wil U bij voorbaat bedanken voor uw samenwerking en begrip :)

Leesdame
Disclaimer sluiten