Winactie: Wisselwerking van Bertina Mulder!

wisselwerking winactieLeesdame viert deze week haar zesde verjaardag! Schrijfster Bertina Mulder stelde voor om haar roman ‘Wisselwerking’ beschikbaar te stellen voor een winactie. Hartstikke leuk natuurlijk, daarvoor ook alle dank aan Bertina Mulder!

‘Wisselwerking’ is een roman vol contrasten. Student Sjoerd organiseert een flashmob voor zijn afstudeerproject. Met de drone van Tom wordt dit geregistreerd. Arend, een wat oudere man, tekent op dat plein het stadhuis voor zijn vrouw die een ingrijpende operatie ondergaat. Klik hier voor mijn leeservaring: klikkerdeklik

Hoe kan je dit boek winnen?

Er is één gesigneerd exemplaar beschikbaar voor de gelukkige winnaar. Je hoeft daarvoor alleen maar een reactie achter te laten, inclusief een geldig e-mailadres in het daarvoor bestemde vakje, zodat ik je kan bereiken als je hebt gewonnen. Je gegevens worden doorgegeven aan Bertina Mulder zodat zij een gesigneerd exemplaar naar jou kan verzenden.

In de reactie mag je iets over jezelf vertellen en wat je graag leest op mijn blog. Ik vind het namelijk leuk om mijn lezers beter te leren kennen. Wees eerlijk in je reactie! Dus ook als je nu voor het eerst komt, gewoon eerlijk daarover zijn! ;)

Je kan meedoen tot 30 juni 2017! Succes!

DEZE WINACTIE IS GESLOTEN!


33 reacties

 • 16 juni, 2017 om 00:21
  Nancy zegt:

  Er gaat niets boven het lezen van een goed boek dus ik doe graag mee :)

  Ikhartje(1) deze reactie

  Nancy Beantwoorden

 • 16 juni, 2017 om 11:14
  kelly zegt:

  Ik doe graag mee!
  Lezen doe ik graag en nu de zomer er aan komt helemaal! Heerlijk in de tuin met een goed boek.

  Ikhartje(1) deze reactie

  kelly Beantwoorden

 • 16 juni, 2017 om 12:41
  Esther Potters zegt:

  ‘Wisselwerking’ lijkt me een goed boek vol contrasten en daar hou ik wel van!
  Ik volg Leesdame.nl al een aantal jaren omdat ik er veel kan vinden qua tips en
  nieuwe boeken, ik heb al eens een winactie gewonnen maar dat weerhoud me er
  niet van om (weer) mee te doen! Ik volg je ook op Twitter @es2511

  Ikhartje(1) deze reactie

  Esther Potters Beantwoorden

 • 16 juni, 2017 om 20:15
  anja zegt:

  ik lees graag dus doe graag mee

  Ikhartje(1) deze reactie

  anja Beantwoorden

 • 17 juni, 2017 om 13:10
  sannekje68 zegt:

  Leukkkk, dit leesmonster doet ook heel graag mee :-)

  Ikhartje(1) deze reactie

  sannekje68 Beantwoorden

 • 17 juni, 2017 om 17:29
  Anneliese de Waal zegt:

  Ik doe graag mee.
  Ik hou erg van lezen, lees altijd ‘s avond in bed en in de vakantie neem ik ook altijd een stapel boeken mee !!.

  Groetjes Anneliese

  Ikhartje(1) deze reactie

  Anneliese de Waal Beantwoorden

 • 24 juni, 2017 om 16:31
  Dino Neutel zegt:

  Geweldig boek lijkt mij. Maak mij blij :)

  Ikhartje(1) deze reactie

  Dino Neutel Beantwoorden

 • 26 juni, 2017 om 09:07
  ansstier zegt:

  Ik ben verslaaft aan goede boeken en dit lijkt me een super boek. Ik loot graag mee

  Ikhartje(1) deze reactie

  ansstier Beantwoorden

  • 26 juni, 2017 om 17:59
   Leesdame zegt:

   Beste Ans, leuk dat je meedoet, maar op 14 juni heb je al aangegeven om mee te willen doen. Toen heb ik je al op de lijst gezet.

   Ikhartje(0) deze reactie

   Leesdame Beantwoorden

 • 27 juni, 2017 om 22:12
  angela zegt:

  Lijkt me ontzettend gaaf om deze titel aan mijn reading list toe te kunnen voegen. Ik doe graag mee.

  Ikhartje(1) deze reactie

  angela Beantwoorden

 • 30 juni, 2017 om 19:18
  Nadine zegt:

  Interessant boek en ik doe graag mee! En nog een verlate gefeliciteerd!

  Ikhartje(1) deze reactie

  Nadine Beantwoorden

Reageer op: Winactie: Wisselwerking van Bertina Mulder!

Geef hier je reactie


1 2 3

Credits

Met dank aan:

In de eerste plaats mijn lezers, welke ik wil bedanken voor hun trouwe bezoeken, complimenten en leuke reacties.

Uitgeverijen en auteurs voor het vertrouwen en het regelmatig beschikbaar stellen van leesexemplaren, zonder boeken was er geen leesdame.nl


En voor het technische deel:

Design, hosting en onderhoud aangeboden door: RS-Internet

Blogging platform: Wordpress

Search Engine Optimization plugin: Yoast

Web Performance Optimization plugin: W3 total cache

Credits sluiten

Disclaimer

Alle boeken zijn door mij zelf gekocht, tenzij ze door een uitgever of auteur voor recensie beschikbaar zijn gesteld wat op geen enkele manier mijn mening over het boek beïnvloed.

Indien een boek als een recensie-exemplaar verkregen is, zal dit altijd worden vermeld. Wanneer enige inhoud wordt gesponsord door een bedrijf, zal dit ook altijd duidelijk worden aangegeven.

Ik ben altijd helemaal eerlijk, ongeacht of het boek wat ik bespreek beschikbaar gesteld is of zelf gekocht. Mijn blog is gebaseerd op verstrekken van eerlijke beoordelingen. Alle meningen zijn van mij persoonlijk. Hou daarbij rekening dat wat voor mij een fijne leeservaring is dat niet voor iedereen hoeft te gelden. Het is niet mijn doel anderen op welke wijze dan ook te overtuigen of beïnvloeden. Ik deel uitsluitend mijn persoonlijke ervaring met boeken en wil daarmee lezers voorzien van de kans om hun eigen geïnformeerde beslissingen te nemen.

Ik besteed veel zorg aan de creatie van deze website, maar kan de correctheid van de informatie niet garanderen. De gebruiker moet zich er van bewust zijn dat de informatie kan veranderen zonder dat hij daarvan vooraf op de hoogte wordt gebracht. Leesdame.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van de site of voor het gebruik dat hiervan wordt gemaakt.

Alle in mijn blog gebruikte afbeeldingen zijn eigendom van mijzelf of hun respectievelijke eigenaars. Mocht u bezwaar willen maken tegen de publicatie van een afbeelding of de inhoud op dit blog, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen via het contactformulier.

De volledig website is het exclusieve eigendom van Leesdame.nl. Onbevoegd kopiëren, reproduceren, opnieuw publiceren, posten of dupliceren van het materiaal op mijn blog is verboden zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van mijzelf. Het is niet toegestaan enig deel van dit blog te reproduceren, verkopen of te wijzigen. Het staat U vrij te linken naar dit blog en om de inhoud ervan op een respectvolle manier te bespreken. Wanneer u een citaat uit mijn blog gebruikt, vermeld dan aub de naam van, en een link naar, mijn blog. Bent u geïnteresseerd in het verkrijgen van toestemming om gedeelten van de blog te kopiëren, neem dan contact met mij op via het contactformulier.

Ik ben niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en/ of websites waarnaar wordt verwezen.

Helaas kan ik niet fulltime aan mijn blog werken, het leven heeft meer verplichtingen. Ondanks dat ik erg blij ben met leesverzoeken en bijdrages van PR agentschappen, uitgevers en auteurs vraag ik ook om begrip dat deze soms iets langer duren dan verwacht. Ik ben U niet vergeten, ik verwerk het zo snel mogelijk.

Ik wil U bij voorbaat bedanken voor uw samenwerking en begrip :)

Leesdame
Disclaimer sluiten