200 volgers op Bloglovin’ & winactie.

win een boekBij de meeste blogs is er een feestje bij een mijlpaal op Bloglovin’ en dan wordt er vaak een cadeautje weggegeven. Ik heb ook weer een mijlpaal bereikt op Bloglovin’: 200 volgers. Yeah, dank jullie wel allemaal! En een speciaal bedankje voor 2 lieve mensen die achter de schermen altijd klaar staan met advies en technische ondersteuning!

Natuurlijk wil ik ook iets weggeven en ik wist wel een klein beetje dat ik deze week de 200 volgers zou halen, dus ik had vorige week al een boek gekocht voor jullie. Het is een recente thriller, in Dwarsligger-vorm.

Ik laat de titel nog eventjes achterwege. Komende dagen zal ik wel wat hints loslaten over die titel. Het boek wat je kunt winnen blijft dus voorlopig nog een verrassing. Durf jij het aan?

Wat moet je doen om kans te maken op deze spannende Dwarsligger:

 1. Je laat een  leuke reactie achter, met natuurlijk een geldig e-mailadres in het daarvoor bestemde vakje
 2. Je volgt mij op Bloglovin’   en je laat me dat ook weten in je reactie.

Je kan meedoen tot 2 april 2014. Als je hebt gewonnen krijg je vanzelf mail van mij. Succes!

 


30 reacties

 • 20 maart, 2014 om 00:14
  ysgrublaidd zegt:

  Ik ben wel een dwarsligger… maar ik ben ook dol op Dwarsliggers… en een goede thriller op zijn tijd is ook nooit weg… dus ik kan in dit geval toch niet echt dwars gaan liggen. Gefeliciteerd met het behalen van 200 volgers en keep up the good work. 🙂

  Ikhartje(1) deze reactie

  ysgrublaidd Beantwoorden

 • 20 maart, 2014 om 03:31
  Manon van Keulen zegt:

  Gefeliciteerd 🙂 Op naar de volgende 200 zou ik zeggen. 🙂 Je blog is het immers waard om gelezen en gevolgd te worden (en ik doe het met plezier 😉 )

  Ikhartje(1) deze reactie

  Manon van Keulen Beantwoorden

 • 20 maart, 2014 om 05:13
  ingrideke zegt:

  proficiat met je volgers. Op naar de volgende 100 🙂

  Ikhartje(1) deze reactie

  ingrideke Beantwoorden

 • 20 maart, 2014 om 08:08
  Connie Flipse zegt:

  Gefeliciteerd, ik zou het geweldig vinden als ik in september de 100 haal.

  Ikhartje(1) deze reactie

  Connie Flipse Beantwoorden

 • 20 maart, 2014 om 08:34
  Mass zegt:

  Natuurlijk durf ik het aan 🙂
  Ik volg jullie al eventjes, met plezier!

  Ikhartje(1) deze reactie

  Mass Beantwoorden

 • 20 maart, 2014 om 08:50
  Tanneke zegt:

  Gefeliciteerd met 200 volgers. Ik volg je en ben heel benieuwd welke thriller je als dwarsligger gekocht hebt als prijs.

  Ikhartje(1) deze reactie

  Tanneke Beantwoorden

 • 20 maart, 2014 om 09:34
  rthomsonamstelveen zegt:

  Luna wij houden van jou. Op naar de 2000. Die haal je vast ook voor je 30ste.

  Ikhartje(1) deze reactie

  rthomsonamstelveen Beantwoorden

  • 20 maart, 2014 om 18:16
   Leesdame zegt:

   Ik ben bang dat dit wat te hoog gegrepen is, aangezien die leeftijdsgrens letterlijk al in mijn nek hijgt.

   Ikhartje(0) deze reactie

   Leesdame Beantwoorden

 • 20 maart, 2014 om 10:14
  Zwartraafje zegt:

  Proficiat met je 200 volgers op BlogLovin. Zo ver ben ik nog lang niet hoor. 🙂

  Ikhartje(1) deze reactie

  Zwartraafje Beantwoorden

 • 20 maart, 2014 om 10:16
  Mieke Schepens zegt:

  Van harte gefeliciteerd met 200 van ons. We weten wat we doen. Steeds weer graag gelezen. Op naar de volgende mijlpaal, wil ik nog zeggen !

  Ikhartje(1) deze reactie

  Mieke Schepens Beantwoorden

 • 20 maart, 2014 om 10:53
  Inge zegt:

  Nogmaals gefeliciteerd! Ik denk dat ik al weet op welk boek je doelt… Lijkt me razend spannend!

  Ikhartje(1) deze reactie

  Inge Beantwoorden

 • 20 maart, 2014 om 18:28
  MIranda zegt:

  Ik volg je nog niet zo lang op bloglovin, maar ben er dus precies op tijd bij 😉 Gefeliciteerd met de 200 volgers, dat is niet niks. Ben erg benieuwd naar de titel.

  Ikhartje(1) deze reactie

  MIranda Beantwoorden

 • 20 maart, 2014 om 19:07
  sue@boekenz.nl zegt:

  Gefeliciteerd met je behaalde mijlpaal!

  Ikhartje(1) deze reactie

  sue@boekenz.nl Beantwoorden

 • 20 maart, 2014 om 23:53
  theonlymrsjo zegt:

  200 volgers op Bloglovin’ ……… ik heb er nu 11 🙂
  Gefeliciteerd en ga vooral op jouw eigen manier door!

  Ikhartje(1) deze reactie

  theonlymrsjo Beantwoorden

 • 21 maart, 2014 om 08:47
  Christien zegt:

  Gefeliciteerd met je 200 volgers! Ga zo door!

  Ikhartje(1) deze reactie

  Christien Beantwoorden

 • 21 maart, 2014 om 12:25
  Mira zegt:

  Leuke actie! Ik volgde je al en doe graag mee:)

  Ikhartje(1) deze reactie

  Mira Beantwoorden

 • 21 maart, 2014 om 14:16
  Christina zegt:

  Ik was nummer 201 denk ik, gefeliciteerd en niet alleen via twitter maar ook hier volg ik je.

  Ikhartje(1) deze reactie

  Christina Beantwoorden

 • 23 maart, 2014 om 08:02
  Nans zegt:

  Van harte gefeliciteerd, Leesdame! Doe zo voort, want de hongerigen spijzen (ook met leesvoer) is een werk van barmhartigheid 🙂
  Nans

  Ikhartje(1) deze reactie

  Nans Beantwoorden

 • 23 maart, 2014 om 08:53
  Sanne zegt:

  Gefeliciteerd! 200 is echt alweer een boel 🙂

  Ikhartje(1) deze reactie

  Sanne Beantwoorden

 • 23 maart, 2014 om 10:52
  Turtle zegt:

  Gefeliciteerd met je mijlpaal! Ik volg je op Bloglovin’ , twitter (onder TurtleBookwurm) en via de mail. Leuk om al je berichten te lezen!

  Ikhartje(1) deze reactie

  Turtle Beantwoorden

 • 23 maart, 2014 om 18:49
  marliekedehaan zegt:

  Door jouw tweet over dat je nog 7 volgers moest tot de 200 ben ik uberhaupt aan Bloglovin gekomen (en toen hoefde je er nog maar 6 :P)! Ik kende het nog helemaal niet! So far is die grens van 200 bij mij nog ver te zoeken 😛

  Ikhartje(2) deze reactie

  marliekedehaan Beantwoorden

 • 23 maart, 2014 om 20:22
  Annelies zegt:

  Gefeliciteerd! Ik volg je al een hele tijd op bloglovin, vind het de ideale manier om alle boekenblogs die ik volg bij elkaar te zien.

  Ikhartje(1) deze reactie

  Annelies Beantwoorden

 • 24 maart, 2014 om 01:57
  Anita H. zegt:

  Allereerst gefeliciteerd!! Ik maak graag kans op de thriller.

  Ikhartje(1) deze reactie

  Anita H. Beantwoorden

 • 25 maart, 2014 om 18:55
  Floor zegt:

  Gefeliciteerd! Ik vind je blog erg leuk :). Ik volgde je al op Bloglovin’, maar op een ander e-mailadres dan ik heb ingevuld. Ik hoop dat dit niet erg is.

  Ikhartje(1) deze reactie

  Floor Beantwoorden

 • 29 maart, 2014 om 22:30
  Celijn zegt:

  Wauw 200! Gefeliciteerd! Ik doe graag mee met de winactie en volg Leesdame op Bloglovin 🙂

  Ikhartje(1) deze reactie

  Celijn Beantwoorden

 • 17 april, 2014 om 16:04
  Marlieke zegt:

  Nu moet ik zeggen dat ik toch eigenlijk wel benieuwd ben welke dwarsligger het nou was!

  Ikhartje(1) deze reactie

  Marlieke Beantwoorden

Reageer op: 200 volgers op Bloglovin’ & winactie.

Geef hier je reactie
Credits

Met dank aan:

In de eerste plaats mijn lezers, welke ik wil bedanken voor hun trouwe bezoeken, complimenten en leuke reacties.

Uitgeverijen en auteurs voor het vertrouwen en het regelmatig beschikbaar stellen van leesexemplaren, zonder boeken was er geen leesdame.nl


En voor het technische deel:

Design, hosting en onderhoud aangeboden door: RS-Internet

Blogging platform: Wordpress

Search Engine Optimization plugin: Yoast

Web Performance Optimization plugin: W3 total cache

Credits sluiten

Disclaimer

Alle boeken zijn door mij zelf gekocht, tenzij ze door een uitgever of auteur voor recensie beschikbaar zijn gesteld wat op geen enkele manier mijn mening over het boek beïnvloed.

Indien een boek als een recensie-exemplaar verkregen is, zal dit altijd worden vermeld. Wanneer enige inhoud wordt gesponsord door een bedrijf, zal dit ook altijd duidelijk worden aangegeven.

Ik ben altijd helemaal eerlijk, ongeacht of het boek wat ik bespreek beschikbaar gesteld is of zelf gekocht. Mijn blog is gebaseerd op verstrekken van eerlijke beoordelingen. Alle meningen zijn van mij persoonlijk. Hou daarbij rekening dat wat voor mij een fijne leeservaring is dat niet voor iedereen hoeft te gelden. Het is niet mijn doel anderen op welke wijze dan ook te overtuigen of beïnvloeden. Ik deel uitsluitend mijn persoonlijke ervaring met boeken en wil daarmee lezers voorzien van de kans om hun eigen geïnformeerde beslissingen te nemen.

Ik besteed veel zorg aan de creatie van deze website, maar kan de correctheid van de informatie niet garanderen. De gebruiker moet zich er van bewust zijn dat de informatie kan veranderen zonder dat hij daarvan vooraf op de hoogte wordt gebracht. Leesdame.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van de site of voor het gebruik dat hiervan wordt gemaakt.

Alle in mijn blog gebruikte afbeeldingen zijn eigendom van mijzelf of hun respectievelijke eigenaars. Mocht u bezwaar willen maken tegen de publicatie van een afbeelding of de inhoud op dit blog, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen via het contactformulier.

De volledig website is het exclusieve eigendom van Leesdame.nl. Onbevoegd kopiëren, reproduceren, opnieuw publiceren, posten of dupliceren van het materiaal op mijn blog is verboden zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van mijzelf. Het is niet toegestaan enig deel van dit blog te reproduceren, verkopen of te wijzigen. Het staat U vrij te linken naar dit blog en om de inhoud ervan op een respectvolle manier te bespreken. Wanneer u een citaat uit mijn blog gebruikt, vermeld dan aub de naam van, en een link naar, mijn blog. Bent u geïnteresseerd in het verkrijgen van toestemming om gedeelten van de blog te kopiëren, neem dan contact met mij op via het contactformulier.

Ik ben niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en/ of websites waarnaar wordt verwezen.

Helaas kan ik niet fulltime aan mijn blog werken, het leven heeft meer verplichtingen. Ondanks dat ik erg blij ben met leesverzoeken en bijdrages van PR agentschappen, uitgevers en auteurs vraag ik ook om begrip dat deze soms iets langer duren dan verwacht. Ik ben U niet vergeten, ik verwerk het zo snel mogelijk.

Ik wil U bij voorbaat bedanken voor uw samenwerking en begrip :)

Leesdame
Disclaimer sluiten