19 maart 2014

200 volgers op Bloglovin’ & winactie.

win een boekBij de meeste blogs is er een feestje bij een mijlpaal op Bloglovin’ en dan wordt er vaak een cadeautje weggegeven. Ik heb ook weer een mijlpaal bereikt op Bloglovin’: 200 volgers. Yeah, dank jullie wel allemaal! En een speciaal bedankje voor 2 lieve mensen die achter de schermen altijd klaar staan met advies en technische ondersteuning!

Natuurlijk wil ik ook iets weggeven en ik wist wel een klein beetje dat ik deze week de 200 volgers zou halen, dus ik had vorige week al een boek gekocht voor jullie. Het is een recente thriller, in Dwarsligger-vorm.

Ik laat de titel nog eventjes achterwege. Komende dagen zal ik wel wat hints loslaten over die titel. Het boek wat je kunt winnen blijft dus voorlopig nog een verrassing. Durf jij het aan?

Wat moet je doen om kans te maken op deze spannende Dwarsligger:

  1. Je laat een  leuke reactie achter, met natuurlijk een geldig e-mailadres in het daarvoor bestemde vakje
  2. Je volgt mij op Bloglovin’   en je laat me dat ook weten in je reactie.

Je kan meedoen tot 2 april 2014. Als je hebt gewonnen krijg je vanzelf mail van mij. Succes!

 

30 reacties

Geef hier je reactie

Wellicht ook interessant voor je: