3 juni 2014

250 volgers op Bloglovin + winactie in samenwerking met LetterRijn!

win een boekTot mijn verrassing had ik afgelopen week 250 volgers op Bloglovin! Dat is leuk, dat is gaaf en dat moet gevierd worden natuurlijk! En natuurlijk plak ik er een winactie aan vast!

Dit keer doe ik het niet zelf, maar werk ik samen met Uitgeverij LetterRijn!  Ik mag namelijk van hun een gesigneerd exemplaar van  ‘Het midden van nergens’ van Yvonne Deinert verloten onder mijn lezers. ‘Het midden van nergens’ kwam laatst al voorbij op mijn blog en kreeg 5 sterren! De leeservaring van deze hedendaagse ya-roman vind je hier terug: klik

Wat moet je doen om kans te maken:

1. Mij volgen op Bloglovin ๐Ÿ˜‰
2. Uitgeverij LetterRijn volgen op Facebook
3. Een comment achterlaten bij deze blogpost, met een geldig e-mailadres zodat ik je kan bereiken als je hebt gewonnen

Valt mee hรฉ ๐Ÿ˜‰

Je kan meedoen tot en met maandag 16 juni! Daarna gaan alle namen in een virtuele fruitmachine en bepaalt het lot wie heeft gewonnen. Uitgeverij LetterRijn zorgt ervoor dat het gesigneerde boek bij de winnaar terechtkomt! Ik wens jullie allemaal veel succes! De winactie is nu gesloten!

22 reacties

Geef hier je reactie

Wellicht ook interessant voor je: