30 dagen project: Homerus lezen #13

odyssee coverVoor mij is dertien geen ongeluksgetal. Alleen was het dertiende stukje van ‘Odyssee’ wel een beetje droog om te lezen. Maar goed, ik heb het weer volbracht en ik schrijf hier weer vrolijk mijn dagelijkse update.

Odysseus is aangekomen in het Schimmenrijk. Daar verblijven alle doden onder leiding van Persephone en Hades. De doden vertellen Odysseus hoe zij de dood vonden. Het was moeilijk om dit keer in het verhaal te kruipen, het wordt ook wel erg droog vertelt valt me op. Soms vind ik al die uitgesponnen omschrijvingen heel mooi in dit boek, maar ik kan het ook haten. Als het maar door en door gaat…

Maar zolang er mooie stukjes tussen zitten hou ik het nog goed voel. De likes en reacties op Bloglovin en Twitter doen me goed. Het is leuk om te weten dat mensen mij volgen tijdens dit project. Dat geeft me uiteraard ook motivatie om door te blijven lezen.

Ik krijg van  mijn lezers af en toe tegengestelde reacties. De een zegt dan dat het echt de moeite waard is en dat ik er goed aan doe. Maar ik sprak ook iemand die me zei dat ik bezig was met een onmogelijke monsterklus. Maar goed, ik ben al bijna op de helft, dus zo onmogelijk is het niet!

Morgen weer een stukje van de monsterklus 😉 en ik ben ook begonnen in een Nederlandse thriller naast Homerus, zodat ik ook nog over wat anders kan bloggen. Omdat ik begrijp dat niet iedereen iets heeft met Homerus. En ik vind het ook wel een fijne afwisseling, tussendoor lekker lezen in een Nederlandse thriller.

 

 

 


Reageer op: 30 dagen project: Homerus lezen #13

Geef hier je reactie
Credits

Met dank aan:

In de eerste plaats mijn lezers, welke ik wil bedanken voor hun trouwe bezoeken, complimenten en leuke reacties.

Uitgeverijen en auteurs voor het vertrouwen en het regelmatig beschikbaar stellen van leesexemplaren, zonder boeken was er geen leesdame.nl


En voor het technische deel:

Design, hosting en onderhoud aangeboden door: RS-Internet

Blogging platform: Wordpress

Search Engine Optimization plugin: Yoast

Web Performance Optimization plugin: W3 total cache

Credits sluiten

Disclaimer

Alle boeken zijn door mij zelf gekocht, tenzij ze door een uitgever of auteur voor recensie beschikbaar zijn gesteld wat op geen enkele manier mijn mening over het boek beïnvloed.

Indien een boek als een recensie-exemplaar verkregen is, zal dit altijd worden vermeld. Wanneer enige inhoud wordt gesponsord door een bedrijf, zal dit ook altijd duidelijk worden aangegeven.

Ik ben altijd helemaal eerlijk, ongeacht of het boek wat ik bespreek beschikbaar gesteld is of zelf gekocht. Mijn blog is gebaseerd op verstrekken van eerlijke beoordelingen. Alle meningen zijn van mij persoonlijk. Hou daarbij rekening dat wat voor mij een fijne leeservaring is dat niet voor iedereen hoeft te gelden. Het is niet mijn doel anderen op welke wijze dan ook te overtuigen of beïnvloeden. Ik deel uitsluitend mijn persoonlijke ervaring met boeken en wil daarmee lezers voorzien van de kans om hun eigen geïnformeerde beslissingen te nemen.

Ik besteed veel zorg aan de creatie van deze website, maar kan de correctheid van de informatie niet garanderen. De gebruiker moet zich er van bewust zijn dat de informatie kan veranderen zonder dat hij daarvan vooraf op de hoogte wordt gebracht. Leesdame.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van de site of voor het gebruik dat hiervan wordt gemaakt.

Alle in mijn blog gebruikte afbeeldingen zijn eigendom van mijzelf of hun respectievelijke eigenaars. Mocht u bezwaar willen maken tegen de publicatie van een afbeelding of de inhoud op dit blog, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen via het contactformulier.

De volledig website is het exclusieve eigendom van Leesdame.nl. Onbevoegd kopiëren, reproduceren, opnieuw publiceren, posten of dupliceren van het materiaal op mijn blog is verboden zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van mijzelf. Het is niet toegestaan enig deel van dit blog te reproduceren, verkopen of te wijzigen. Het staat U vrij te linken naar dit blog en om de inhoud ervan op een respectvolle manier te bespreken. Wanneer u een citaat uit mijn blog gebruikt, vermeld dan aub de naam van, en een link naar, mijn blog. Bent u geïnteresseerd in het verkrijgen van toestemming om gedeelten van de blog te kopiëren, neem dan contact met mij op via het contactformulier.

Ik ben niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en/ of websites waarnaar wordt verwezen.

Helaas kan ik niet fulltime aan mijn blog werken, het leven heeft meer verplichtingen. Ondanks dat ik erg blij ben met leesverzoeken en bijdrages van PR agentschappen, uitgevers en auteurs vraag ik ook om begrip dat deze soms iets langer duren dan verwacht. Ik ben U niet vergeten, ik verwerk het zo snel mogelijk.

Ik wil U bij voorbaat bedanken voor uw samenwerking en begrip :)

Leesdame
Disclaimer sluiten