30 dagen project: Homerus lezen #7

odyssee boekIk had even een dip gisteren, maar op een gegeven moment kon ik mezelf ertoe zetten om het stukje van die dag te lezen. En uiteindelijk was ik blij dat ik het toch deed, want nu kan ik update 7 schrijven! En ik heb de eerste fase van mijn project nu voldaan!

Ik heb namelijk het boek opgedeeld in kleurige post-it stickers. Zoals je dus ook ziet op de foto. Zo zag het eruit toen ik begon. Ik ben nu klaar met de roze fase en begin nu met de gele fase. Hierdoor kan ik duidelijk merken dat ik vordering maak in het boek en het motiveert ook nog eens.

Waar ben ik in het boek? Odysseus zat dus in die storm en daar zat hij een aantal pagina’s later nog steeds in. Hij krijgt hulp, maar hij moet het duidelijk ook zelf doen. Uiteindelijk spoelt hij aan op het land van de Phaiaken. Daar woont ook de prinses Nausikaä. Godin Athena bezoekt haar, maar wel vermomd als een vriendin van Nausikaä.

Over Athena gesproken. Ze heeft de kracht om overal te zijn, om overal mee te helpen, maar waarom liet ze Odysseus zolang klungelen op zee? Of was dat juist de bedoeling van Athena? Dat ze hem wel advies kon geven, een duwtje in de juiste richting, maar dat de rest aan hem was? Mijn eerste antwoord is: ja. Maar als ik even doordenk, ze liet hem niet alleen, ze greep zelfs nog in. Dus ze liet hem niet alles zelf doen.

Hoe verder ik in het boek kom, hoe moeilijk het wordt om alles hier te vertellen, ik wil namelijk niet teveel verraden. Maar hoe dan ook, ik wil ongeveer wel aangeven waar ik zit in het boek en ik denk dat ik met zo’n project spoilers gewoonweg niet kan voorkomen.


Reageer op: 30 dagen project: Homerus lezen #7

Geef hier je reactie
Credits

Met dank aan:

In de eerste plaats mijn lezers, welke ik wil bedanken voor hun trouwe bezoeken, complimenten en leuke reacties.

Uitgeverijen en auteurs voor het vertrouwen en het regelmatig beschikbaar stellen van leesexemplaren, zonder boeken was er geen leesdame.nl


En voor het technische deel:

Design, hosting en onderhoud aangeboden door: RS-Internet

Blogging platform: Wordpress

Search Engine Optimization plugin: Yoast

Web Performance Optimization plugin: W3 total cache

Credits sluiten

Disclaimer

Alle boeken zijn door mij zelf gekocht, tenzij ze door een uitgever of auteur voor recensie beschikbaar zijn gesteld wat op geen enkele manier mijn mening over het boek beïnvloed.

Indien een boek als een recensie-exemplaar verkregen is, zal dit altijd worden vermeld. Wanneer enige inhoud wordt gesponsord door een bedrijf, zal dit ook altijd duidelijk worden aangegeven.

Ik ben altijd helemaal eerlijk, ongeacht of het boek wat ik bespreek beschikbaar gesteld is of zelf gekocht. Mijn blog is gebaseerd op verstrekken van eerlijke beoordelingen. Alle meningen zijn van mij persoonlijk. Hou daarbij rekening dat wat voor mij een fijne leeservaring is dat niet voor iedereen hoeft te gelden. Het is niet mijn doel anderen op welke wijze dan ook te overtuigen of beïnvloeden. Ik deel uitsluitend mijn persoonlijke ervaring met boeken en wil daarmee lezers voorzien van de kans om hun eigen geïnformeerde beslissingen te nemen.

Ik besteed veel zorg aan de creatie van deze website, maar kan de correctheid van de informatie niet garanderen. De gebruiker moet zich er van bewust zijn dat de informatie kan veranderen zonder dat hij daarvan vooraf op de hoogte wordt gebracht. Leesdame.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van de site of voor het gebruik dat hiervan wordt gemaakt.

Alle in mijn blog gebruikte afbeeldingen zijn eigendom van mijzelf of hun respectievelijke eigenaars. Mocht u bezwaar willen maken tegen de publicatie van een afbeelding of de inhoud op dit blog, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen via het contactformulier.

De volledig website is het exclusieve eigendom van Leesdame.nl. Onbevoegd kopiëren, reproduceren, opnieuw publiceren, posten of dupliceren van het materiaal op mijn blog is verboden zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van mijzelf. Het is niet toegestaan enig deel van dit blog te reproduceren, verkopen of te wijzigen. Het staat U vrij te linken naar dit blog en om de inhoud ervan op een respectvolle manier te bespreken. Wanneer u een citaat uit mijn blog gebruikt, vermeld dan aub de naam van, en een link naar, mijn blog. Bent u geïnteresseerd in het verkrijgen van toestemming om gedeelten van de blog te kopiëren, neem dan contact met mij op via het contactformulier.

Ik ben niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en/ of websites waarnaar wordt verwezen.

Helaas kan ik niet fulltime aan mijn blog werken, het leven heeft meer verplichtingen. Ondanks dat ik erg blij ben met leesverzoeken en bijdrages van PR agentschappen, uitgevers en auteurs vraag ik ook om begrip dat deze soms iets langer duren dan verwacht. Ik ben U niet vergeten, ik verwerk het zo snel mogelijk.

Ik wil U bij voorbaat bedanken voor uw samenwerking en begrip :)

Leesdame
Disclaimer sluiten