30 dingen die blij maken

30 dingen die blij makenOp deze druilige dag en na een weekje stilte op mijn blog heb ik besloten om weer eens een blij post te maken 🙂 Heel lang geleden heb ik dat ook al eens gedaan en er werd altijd positief op gereageerd. Blij blogposten maken nu eenmaal mensen blij 🙂 En ik nodig jullie graag uit om in de comments ook iets achter te laten wat jou blij maakt!

1. Alle bloggers die een kindje verwachten. Momenteel zijn er heel wat (boek)bloggers in blijde verwachting en het maakt me blij om al vorderingen te volgen en natuurlijk het uitkijken naar het grote nieuws: als er weer een kindje is geboren.

2. Reacties. Echt, ik ben altijd heel blij met reacties op mijn blogposten.
3. Een nieuw notitieboek uitzoeken en op de eerste maagdelijke witte pagina iets schrijven.
4. Shoarmapizza van de pizzeria, op tijd thuis bezorgd.
5. Een mailtje dat je de gelukkige bent bij een winactie.
6. De geur van de boekhandel, inkt, papier… ik kan het niet precies omschrijven, maar jullie snappen het vast wel 😉
7. Na een lange dag op bed liggen en op de tablet vlogs kijken op Youtube.
8. Dat Mockingjay 2 eindelijk in november in de bioscoop draait.
9. Dat Hanna Bervoets gelukkig volgend jaar weer met een nieuwe roman komt.
10. Het dragen van rode lipstick.

11. Lieve berichtjes van mensen die om je geven.
12. Een positief telefoongesprek met toch wel moeilijke instanties.
13. Op de 13e toch de deur uitgaan en veel lol hebben.
14. Een druilerige dag doorbrengen met kinderboeken van vroeger.
15. Met diezelfde jeugdsentiment bui eindigen op Youtube.
16. Mijn kapster die mij gewoon begrijpt, hoe ik mijn haar wil dan hé 😉
17. Een flinke stapel ongelezen tijdschriften in de tuin weglezen.
18. Mijn boekencollectie bijhouden op Goodreads en genieten van al het moois wat ik nog ongelezen op de plank heb liggen.
19. Sowieso Goodreads, daar wordt een leesmens toch altijd blij van?!
20. Foto’s, dagboeken, plogs whatever bekijken van andere bloggers.

21. Dat ik in vergelijking met vorig jaar nu niet meer zoveel hooi op mijn vork neem.
22. Terwijl moeiteloos een deadline halen, nog steeds een heerlijke positieve kick kan geven.
23. Alles van Annie M.G. Schmidt en Fiep Westendorp.
24. Boekverfilmingen van Nederlandse thrillers in de bios kijken, mét een tosti!
25. Wierook.
26. Wat je wel niet allemaal kunt doen met washi-tape… bijvoorbeeld gebruiken in een maagdelijk wit notitieboek!
27. Een interessante discussie over een boek waar werkelijk iedereen anders over denkt. Zo leerzaam!
28. Mijn mening over een boek eerst voor mezelf uitspinnen en er dan een duidelijke leeservaring over schrijven.
29. The Reading Challenge, het boek dan…
30. Dit soort blogposten lezen bij anderen!


1 reactie

  • 3 september, 2015 om 12:01
    Jantine zegt:

    Ik word hier inderdaad blij van 🙂 Zeker omdat de meeste dingen mij ook blij maken (behalve de rode lipstick dan, want die moet ik zelf weer van mijn glazen en mokken poetsen ghehe 😉 )

    Ikhartje(1) deze reactie

    Jantine Beantwoorden

Reageer op: 30 dingen die blij maken

Geef hier je reactie
Credits

Met dank aan:

In de eerste plaats mijn lezers, welke ik wil bedanken voor hun trouwe bezoeken, complimenten en leuke reacties.

Uitgeverijen en auteurs voor het vertrouwen en het regelmatig beschikbaar stellen van leesexemplaren, zonder boeken was er geen leesdame.nl


En voor het technische deel:

Design, hosting en onderhoud aangeboden door: RS-Internet

Blogging platform: Wordpress

Search Engine Optimization plugin: Yoast

Web Performance Optimization plugin: W3 total cache

Credits sluiten

Disclaimer

Alle boeken zijn door mij zelf gekocht, tenzij ze door een uitgever of auteur voor recensie beschikbaar zijn gesteld wat op geen enkele manier mijn mening over het boek beïnvloed.

Indien een boek als een recensie-exemplaar verkregen is, zal dit altijd worden vermeld. Wanneer enige inhoud wordt gesponsord door een bedrijf, zal dit ook altijd duidelijk worden aangegeven.

Ik ben altijd helemaal eerlijk, ongeacht of het boek wat ik bespreek beschikbaar gesteld is of zelf gekocht. Mijn blog is gebaseerd op verstrekken van eerlijke beoordelingen. Alle meningen zijn van mij persoonlijk. Hou daarbij rekening dat wat voor mij een fijne leeservaring is dat niet voor iedereen hoeft te gelden. Het is niet mijn doel anderen op welke wijze dan ook te overtuigen of beïnvloeden. Ik deel uitsluitend mijn persoonlijke ervaring met boeken en wil daarmee lezers voorzien van de kans om hun eigen geïnformeerde beslissingen te nemen.

Ik besteed veel zorg aan de creatie van deze website, maar kan de correctheid van de informatie niet garanderen. De gebruiker moet zich er van bewust zijn dat de informatie kan veranderen zonder dat hij daarvan vooraf op de hoogte wordt gebracht. Leesdame.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van de site of voor het gebruik dat hiervan wordt gemaakt.

Alle in mijn blog gebruikte afbeeldingen zijn eigendom van mijzelf of hun respectievelijke eigenaars. Mocht u bezwaar willen maken tegen de publicatie van een afbeelding of de inhoud op dit blog, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen via het contactformulier.

De volledig website is het exclusieve eigendom van Leesdame.nl. Onbevoegd kopiëren, reproduceren, opnieuw publiceren, posten of dupliceren van het materiaal op mijn blog is verboden zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van mijzelf. Het is niet toegestaan enig deel van dit blog te reproduceren, verkopen of te wijzigen. Het staat U vrij te linken naar dit blog en om de inhoud ervan op een respectvolle manier te bespreken. Wanneer u een citaat uit mijn blog gebruikt, vermeld dan aub de naam van, en een link naar, mijn blog. Bent u geïnteresseerd in het verkrijgen van toestemming om gedeelten van de blog te kopiëren, neem dan contact met mij op via het contactformulier.

Ik ben niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en/ of websites waarnaar wordt verwezen.

Helaas kan ik niet fulltime aan mijn blog werken, het leven heeft meer verplichtingen. Ondanks dat ik erg blij ben met leesverzoeken en bijdrages van PR agentschappen, uitgevers en auteurs vraag ik ook om begrip dat deze soms iets langer duren dan verwacht. Ik ben U niet vergeten, ik verwerk het zo snel mogelijk.

Ik wil U bij voorbaat bedanken voor uw samenwerking en begrip :)

Leesdame
Disclaimer sluiten