30 simpele dingen die mij blij maken

30 dingen die blij makenEen tijd geleden had ik een hele lang lijst met tachtig dingen waar ik blij van werd. Die kan je hier terugvinden! Ik vond dat toen erg leuk om te maken en vooral om te zien dat ik echt van hele kleine dingen ook heel blij kan worden. Dingen waar je eigenlijk nauwelijks bij stilstaat.

Het begon weer te kriebelen en kreeg weer zin om weer een lijst te maken. Ik doe het dus weer (dunnetjes) over! Deze keer zijn het dertig (simpele) dingen waar ik blij van wordt. Ik zou het trouwens heel leuk vinden om meer van dit soort lijstjes tegen te komen op andere blogs 😉

 1. Mijn vrienden (ja, jullie 😉 )
 2. Mijn blog natuurlijk
 3. Bardame zijn op een feestje
 4. Poffertjes met poedersuiker
 5. Het eerste plakje van een cake die net uit de oven komt
 6. Lunchen bij de Subway
 7. De chocola van de Hema
 8. In bad fluttijdschriften lezen
 9. Series van vroeger terugkijken op dvd
 10. ’s Morgens vroeg lieve berichtjes in mijn mailbox vinden
 11. Af en toe de klok rond slapen
 12. Op blz. 25 van een boek al weten dat je 5 sterren gaat geven
 13. Iemand een cadeau geven
 14. Cirque du Soleil
 15. Het nummer Alegria
 16. Foto’s schieten van alledaagse dingen
 17. De Etos… (echt, ik heb een fetish voor de Etos)
 18. Warme chocomel met slagroom
 19. Shirtjes met korte mouwen
 20. De cappuccino bij de kapper
 21. Iemand blij maken die verdrietig was
 22. Een knuffel op de juiste momenten
 23. Mijn kat, die mij altijd zo lief aankijkt (of hij heeft gewoon honger, tja)
 24. Gewoon melig doen met vrienden
 25. In een discussie prima iets kunnen verwoorden, exact zoals ik het voel
 26. Wierook branden
 27. Mutserig doen en er om kunnen lachen
 28. Eerlijke en diepe gesprekken
 29. Vrijdagavond
 30. Zaterdagochtend

8 reacties

 • 24 oktober, 2012 om 15:24
  delezendeforens zegt:

  dag leesdame.. ..volg sinds een weekje je blog!

  leuk zo een lijstje.. ..vooral punt 25! Daarom is schrijver/bloggen zoveel leuker: meer tijd hebben om het exact zoals je het voelt te kunnen verwoorden

  ..blijkt hieruit dat je het allerliefste een 5-sterren boek leest op een vrijdagavond met chocola van de Hema en een glas warme chocolademelk met een brandende wierrook op de achtergrond en de kat die af en toe om aandacht vraagt?

  Ikhartje(1) deze reactie

  delezendeforens Beantwoorden

 • 24 oktober, 2012 om 15:49
  Leesdame zegt:

  Wat leuk dat je me volgt nu 🙂

  Een paar maanden terug heb ik een lijst gemaakt van 80 dingen http://www.leesdame.blogspot.nl/2012/06/80-dingen-waar-ik-gewoon-heel-erg-blij.html en dan zijn combinaties nog veel leuker om te maken 🙂

  Maar je zit aardig dicht in de buurt met jouw combinatie en ja, altijd de kat in de buurt natuurlijk 🙂

  Ikhartje(0) deze reactie

  Leesdame Beantwoorden

 • 24 oktober, 2012 om 15:50
  Leesdame zegt:

  Hmmzz. links pakt die blijkbaar niet in de comments… Nou ja, bovenaan het blog staat nu ook de link naar die post 😉

  Ikhartje(0) deze reactie

  Leesdame Beantwoorden

 • 24 oktober, 2012 om 22:14
  Aritha Vermeulen zegt:

  Punt 5 is leuk! Verder ook geweldig hoor maar punt 5 herken ik 🙂

  Ikhartje(1) deze reactie

  Aritha Vermeulen Beantwoorden

 • 25 oktober, 2012 om 06:49
  Jennn zegt:

  Ik vind dit soort lijstjes altijd geweldig om te lezen

  Ikhartje(1) deze reactie

  Jennn Beantwoorden

 • 25 oktober, 2012 om 13:56
  Joany de Vries zegt:

  Wat een leuke items 🙂 Ik wordt blij van het lezen van leuke lijstjes.

  Ikhartje(1) deze reactie

  Joany de Vries Beantwoorden

 • 25 oktober, 2012 om 17:52
  Leesdame zegt:

  Er komen meer van zulke lijstjes, in allerlei vormen en maten, maar altijd met een feelgood-feeling 😉

  Ikhartje(1) deze reactie

  Leesdame Beantwoorden

 • 26 november, 2012 om 21:38
  Marcelle zegt:

  Wat een leuk idee, ik ga dit ook doen! Ik denk dat ik al blij ga worden van zo’n lijstje 🙂

  Ikhartje(1) deze reactie

  Marcelle Beantwoorden

Reageer op: 30 simpele dingen die mij blij maken

Geef hier je reactie
Credits

Met dank aan:

In de eerste plaats mijn lezers, welke ik wil bedanken voor hun trouwe bezoeken, complimenten en leuke reacties.

Uitgeverijen en auteurs voor het vertrouwen en het regelmatig beschikbaar stellen van leesexemplaren, zonder boeken was er geen leesdame.nl


En voor het technische deel:

Design, hosting en onderhoud aangeboden door: RS-Internet

Blogging platform: Wordpress

Search Engine Optimization plugin: Yoast

Web Performance Optimization plugin: W3 total cache

Credits sluiten

Disclaimer

Alle boeken zijn door mij zelf gekocht, tenzij ze door een uitgever of auteur voor recensie beschikbaar zijn gesteld wat op geen enkele manier mijn mening over het boek beïnvloed.

Indien een boek als een recensie-exemplaar verkregen is, zal dit altijd worden vermeld. Wanneer enige inhoud wordt gesponsord door een bedrijf, zal dit ook altijd duidelijk worden aangegeven.

Ik ben altijd helemaal eerlijk, ongeacht of het boek wat ik bespreek beschikbaar gesteld is of zelf gekocht. Mijn blog is gebaseerd op verstrekken van eerlijke beoordelingen. Alle meningen zijn van mij persoonlijk. Hou daarbij rekening dat wat voor mij een fijne leeservaring is dat niet voor iedereen hoeft te gelden. Het is niet mijn doel anderen op welke wijze dan ook te overtuigen of beïnvloeden. Ik deel uitsluitend mijn persoonlijke ervaring met boeken en wil daarmee lezers voorzien van de kans om hun eigen geïnformeerde beslissingen te nemen.

Ik besteed veel zorg aan de creatie van deze website, maar kan de correctheid van de informatie niet garanderen. De gebruiker moet zich er van bewust zijn dat de informatie kan veranderen zonder dat hij daarvan vooraf op de hoogte wordt gebracht. Leesdame.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van de site of voor het gebruik dat hiervan wordt gemaakt.

Alle in mijn blog gebruikte afbeeldingen zijn eigendom van mijzelf of hun respectievelijke eigenaars. Mocht u bezwaar willen maken tegen de publicatie van een afbeelding of de inhoud op dit blog, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen via het contactformulier.

De volledig website is het exclusieve eigendom van Leesdame.nl. Onbevoegd kopiëren, reproduceren, opnieuw publiceren, posten of dupliceren van het materiaal op mijn blog is verboden zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van mijzelf. Het is niet toegestaan enig deel van dit blog te reproduceren, verkopen of te wijzigen. Het staat U vrij te linken naar dit blog en om de inhoud ervan op een respectvolle manier te bespreken. Wanneer u een citaat uit mijn blog gebruikt, vermeld dan aub de naam van, en een link naar, mijn blog. Bent u geïnteresseerd in het verkrijgen van toestemming om gedeelten van de blog te kopiëren, neem dan contact met mij op via het contactformulier.

Ik ben niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en/ of websites waarnaar wordt verwezen.

Helaas kan ik niet fulltime aan mijn blog werken, het leven heeft meer verplichtingen. Ondanks dat ik erg blij ben met leesverzoeken en bijdrages van PR agentschappen, uitgevers en auteurs vraag ik ook om begrip dat deze soms iets langer duren dan verwacht. Ik ben U niet vergeten, ik verwerk het zo snel mogelijk.

Ik wil U bij voorbaat bedanken voor uw samenwerking en begrip :)

Leesdame
Disclaimer sluiten