Augustus is feelgoodmaand + winactie

De gehele maand augustus draait hier om feelgood! Heerlijk om voor te bereiden en nog leuker om uit te voeren! Er is momenteel ontzettend veel verkrijgbaar in dit genre, de keuze is reuze en ik hoop op een gezellige en drukke themamaand!

Er zal deze maand veel voorbijkomen van Jenny Colgan, maar ook van Emma Zomer en andere feelgood-auteurs. Er is aandacht voor Virgin River en er zijn leuke en handige overzichten te lezen. Op 14 en 15 augustus is er een leesmarathon Maar we beginnen deze maand met een winactie!

Winactie: een Dwarsligger van Jenny Colgan

De ‘Café, zon & zee’ serie is ook uitgebracht in Dwarsliggers. Je kan op mijn blog een Dwarsligger uit deze serie naar keuze winnen.

Je mag kiezen tussen: ‘Café, zon & zee’, ‘Het eindeloze strand’ of ‘Wintereiland’.

Wat mag je hiervoor doen

 1. Laat een reactie achter welke Dwarsligger je graag wilt winnen én wat jouw lievelingsboek is in het feelgoodgenre!
 2. Laat een geldig e-mailadres achter in het juiste veld waarop ik je kan bereiken
 3. Vlaamse lezers mogen natuurlijk ook meedoen, maar ik zou het fijn vinden als ik dan het boek naar een Nederlands postadres kan sturen. Bijvoorbeeld naar een vriend/familielid van jou die in Nederland woont. Het is niet verplicht, maar meer een suggestie om het verzendproces wat gemakkelijker te maken.

Je kan meedoen tot en met zondag 15 augustus 2021. Maandag 16 augustus mail ik de winnaar. Ik bestel en betaal jouw gekozen boek en laat het bij jou bezorgen. Ik gebruik jouw postadres eenmalig, zodat ik het boek kan verzenden.

Is het boek naar jouw keus niet op dat moment verkrijgbaar, dan zoeken we samen een ander boek uit.

Deze winactie is gesloten. De Dwarsligger naar keuze is gewonnen door Bookchi/Kimberly. Gefeliciteerd!


24 reacties

 • 1 augustus, 2021 om 10:41
  Kimberly zegt:

  Ik zou heel graag de dwarsligger van Wintereiland winenn! Mijn favoriete feelgood is toch wel Wedden dat ik blijf van Marijke Vos!

  Ikhartje(1) deze reactie

  Kimberly Beantwoorden

 • 1 augustus, 2021 om 10:52
  Eline deMan zegt:

  Ik zou heel graag wintereiland willen winnen aangezien ik deze nog niet heb en het 2e deel bijna uit heb 😉

  Ikhartje(2) deze reactie

  Eline deMan Beantwoorden

  • 1 augustus, 2021 om 14:50
   Leesdame zegt:

   Mag ik nog een antwoord op de tweede vraag? Wat jouw favoriete feelgoodroman is 😉

   Ikhartje(0) deze reactie

   Leesdame Beantwoorden

   • 1 augustus, 2021 om 16:24
    Eline de Man zegt:

    De kleine bakkerij aan het strand 🙂 en groot fan van de boeken van Jill Mansell

    Ikhartje(1) deze reactie

    Eline de Man Beantwoorden

 • 1 augustus, 2021 om 16:47
  Esther Potters zegt:

  Mijn voorkeur gaat uit naar ‘Het eindeloze strand’ en mijn favoriet in het feelgoodgenre is toch wel ‘De mooiste dag van je leven’ van Tamara Haagmans

  Ikhartje(0) deze reactie

  Esther Potters Beantwoorden

 • 3 augustus, 2021 om 14:33
  Ingrid zegt:

  Ik zou hele graag de Dwarsligger Wintereiland van Jenny Colgan willen winnen. Ik vind al haar boeken ontzettend leuk om te lezen en heb er dan ook al veel gelezen maar deze nog niet….

  Ikhartje(1) deze reactie

  Ingrid Beantwoorden

 • 3 augustus, 2021 om 16:02
  Amelie zegt:

  Ik hoop ‘het eindeloze strand’ te winnen, omdat we allemaal de pieken en de dalen in de liefde wel herkennen. Ik in elk geval wel 😉 Het lijkt me een prachtig boek!
  Mijn lievelingsboek in het feelgoodgenre is ‘Drie vrienden een huis en een klusjesman’ van Astrid Harrewijn. Werkelijk hilarisch!

  Ikhartje(1) deze reactie

  Amelie Beantwoorden

 • 3 augustus, 2021 om 19:03
  Nienke zegt:

  O, wat handig voor de vakantie zo’n Dwarsligger! Ik ga voor Café Zon & Zee. Hopelijk net zo leuk als mijn favoriet: De kleine bakkerij aan het strand ….

  Ikhartje(1) deze reactie

  Nienke Beantwoorden

 • 3 augustus, 2021 om 19:07
  Nelly zegt:

  Ik ga voor het eindeloze strand.
  Mijn favoriet is Voor mij van Jojo Moyes

  Ikhartje(1) deze reactie

  Nelly Beantwoorden

 • 3 augustus, 2021 om 19:12
  Debby Koeman zegt:

  Ik maak graag kans op Café, zon & zee. Ik ben groot fan van Jill Mansell. Nu lees ik het boek Tot aan de zon en terug en het is echt een heel leuk, dit wordt mijn nieuwe lievelingsboek!

  Ikhartje(1) deze reactie

  Debby Koeman Beantwoorden

 • 3 augustus, 2021 om 19:20
  marij brand zegt:

  Mijn favo boek van het moment is De Stroofwafel Shop.
  De dwarsligger die ik graag zou willen is: Wintereiland van Jenny Colgan

  Ikhartje(1) deze reactie

  marij brand Beantwoorden

 • 3 augustus, 2021 om 21:13
  Linda Wolterinck zegt:

  Mijn favoriete roman is Fay & Sean van Marina Folkers. Maar haar andere boeken zijn ook favorieten van mij.
  Ik zou graag Café, zon en zee willen lezen.

  Ikhartje(1) deze reactie

  Linda Wolterinck Beantwoorden

 • 3 augustus, 2021 om 21:22
  Emma zegt:

  De dwarsligger die ik graag zou willen is: Wintereiland van Jenny Colgan
  Mijn favoriete feelgoodroman is De laatste brief van Rebecca Yarros

  Ikhartje(1) deze reactie

  Emma Beantwoorden

 • 3 augustus, 2021 om 21:26
  Linda zegt:

  Wintereiland is de enige die ik nog niet gelezen heb. Mijn favoriete feelgood op dit moment is: Ik vergeet je niet van Gillian King, een mooie afwisseling tussen heden en verleden, een hoofdrol gebaseerd op Frenkie de Jong. Met een goed gevoel en een glimlach heb ik het boek dicht geslagen!

  Ikhartje(1) deze reactie

  Linda Beantwoorden

 • 3 augustus, 2021 om 22:33
  Marja zegt:

  Leuke actie, ik doe graag mee voor de dwarsligger café,zon en zee. Favoriete roman op dit moment Net als in de film van Rachel Winters

  Ikhartje(1) deze reactie

  Marja Beantwoorden

 • 4 augustus, 2021 om 07:20
  Anna zegt:

  Mijn favoriete feelgoodroman is Het begin van de rest van je leven van Cathy Kelly
  De dwarsligger die ik graag zou willen is: Wintereiland van Jenny Colgan

  Ikhartje(1) deze reactie

  Anna Beantwoorden

 • 4 augustus, 2021 om 07:27
  Jacqueline van de Manakker zegt:

  Wintereiland lijkt mij een heel mooi boek, dus dat zou ik graag winnen en mijn favoriete feelgoodroman is Onder de Italiaanse zon van Santa Montefiore

  Ikhartje(1) deze reactie

  Jacqueline van de Manakker Beantwoorden

 • 4 augustus, 2021 om 15:41
  Willem de Wal zegt:

  Doe graag mee voor mijn zusje, De kleine bakkerij boeken zijn haar favoriet, voorkeur bij deze winactie gaat uit naar Wintereiland.

  Ikhartje(1) deze reactie

  Willem de Wal Beantwoorden

 • 5 augustus, 2021 om 14:21
  Lottie zegt:

  Ik ga voor: Wintereiland
  Mijn favoriete boek: Jungleboek!!!

  Ikhartje(0) deze reactie

  Lottie Beantwoorden

 • 8 augustus, 2021 om 09:43
  Anneliese de Waal zegt:

  Ik doe erg graag mee voor het boek = Het eindeloze strand.

  Mijn favoriete boek = Ik wil me je mee, van Jill Mansell.

  Groetjes van Anneliese de Waal

  Ikhartje(1) deze reactie

  Anneliese de Waal Beantwoorden

 • 11 augustus, 2021 om 10:21
  Charlotte zegt:

  De aardbeiendief vannJosnne Harris is mijn favoriet!!

  Maak graag kans op : Café, zon & zee

  Ikhartje(0) deze reactie

  Charlotte Beantwoorden

 • 13 augustus, 2021 om 22:01
  Monica K zegt:

  Dwarsliggers…ideaal! Graag zou ik wegzwijmelen bij ‘Café, zon & zee’.

  Mijn favoriete feelgood boek is ‘Eén huis, vijf dates’, het tweede deel in de Huisgenotenserie van Emma Zomer, waarin Esmée een hond in huis neemt zonder dat met haar huisgenoten te overleggen. Uiteraard verloopt dit niet geheel vlekkeloos. Heerlijk makkelijk weg te lezen.

  Ikhartje(0) deze reactie

  Monica K Beantwoorden

 • 14 augustus, 2021 om 13:44
  Larissa zegt:

  Hi! Wat heerlijk om eindelijk eens aan deze serie te kunnen beginnen… Wellicht is het me gegund 🙂 Soms best moeilijk om een keus te maken tussen alle prachtige boeken die er zijn. Mijn voorkeur gaat uit naar ‘Café, zon & zee’. Wanneer te vragen naar mijn favoriete feelgood boek… Dan ga ik voor het verhaal van Sally Rooney. Normal People. Waar uiteraard een fenomenale serie van is gemaakt. De liefde wordt hierin zo gruwelijk mooi beschreven, dat het me meer troost brengt en een mooie kijk op de liefde, in plaats van het verdriet wat er door iedere pagina heen vloeit. Echt een boek om te koesteren.

  Ikhartje(0) deze reactie

  Larissa Beantwoorden

Reageer op: Augustus is feelgoodmaand + winactie

Geef hier je reactie
Credits

Met dank aan:

In de eerste plaats mijn lezers, welke ik wil bedanken voor hun trouwe bezoeken, complimenten en leuke reacties.

Uitgeverijen en auteurs voor het vertrouwen en het regelmatig beschikbaar stellen van leesexemplaren, zonder boeken was er geen leesdame.nl


En voor het technische deel:

Design, hosting en onderhoud aangeboden door: RS-Internet

Blogging platform: Wordpress

Search Engine Optimization plugin: Yoast

Web Performance Optimization plugin: W3 total cache

Credits sluiten

Disclaimer

Alle boeken zijn door mij zelf gekocht, tenzij ze door een uitgever of auteur voor recensie beschikbaar zijn gesteld wat op geen enkele manier mijn mening over het boek beïnvloed.

Indien een boek als een recensie-exemplaar verkregen is, zal dit altijd worden vermeld. Wanneer enige inhoud wordt gesponsord door een bedrijf, zal dit ook altijd duidelijk worden aangegeven.

Ik ben altijd helemaal eerlijk, ongeacht of het boek wat ik bespreek beschikbaar gesteld is of zelf gekocht. Mijn blog is gebaseerd op verstrekken van eerlijke beoordelingen. Alle meningen zijn van mij persoonlijk. Hou daarbij rekening dat wat voor mij een fijne leeservaring is dat niet voor iedereen hoeft te gelden. Het is niet mijn doel anderen op welke wijze dan ook te overtuigen of beïnvloeden. Ik deel uitsluitend mijn persoonlijke ervaring met boeken en wil daarmee lezers voorzien van de kans om hun eigen geïnformeerde beslissingen te nemen.

Ik besteed veel zorg aan de creatie van deze website, maar kan de correctheid van de informatie niet garanderen. De gebruiker moet zich er van bewust zijn dat de informatie kan veranderen zonder dat hij daarvan vooraf op de hoogte wordt gebracht. Leesdame.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van de site of voor het gebruik dat hiervan wordt gemaakt.

Alle in mijn blog gebruikte afbeeldingen zijn eigendom van mijzelf of hun respectievelijke eigenaars. Mocht u bezwaar willen maken tegen de publicatie van een afbeelding of de inhoud op dit blog, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen via het contactformulier.

De volledig website is het exclusieve eigendom van Leesdame.nl. Onbevoegd kopiëren, reproduceren, opnieuw publiceren, posten of dupliceren van het materiaal op mijn blog is verboden zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van mijzelf. Het is niet toegestaan enig deel van dit blog te reproduceren, verkopen of te wijzigen. Het staat U vrij te linken naar dit blog en om de inhoud ervan op een respectvolle manier te bespreken. Wanneer u een citaat uit mijn blog gebruikt, vermeld dan aub de naam van, en een link naar, mijn blog. Bent u geïnteresseerd in het verkrijgen van toestemming om gedeelten van de blog te kopiëren, neem dan contact met mij op via het contactformulier.

Ik ben niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en/ of websites waarnaar wordt verwezen.

Helaas kan ik niet fulltime aan mijn blog werken, het leven heeft meer verplichtingen. Ondanks dat ik erg blij ben met leesverzoeken en bijdrages van PR agentschappen, uitgevers en auteurs vraag ik ook om begrip dat deze soms iets langer duren dan verwacht. Ik ben U niet vergeten, ik verwerk het zo snel mogelijk.

Ik wil U bij voorbaat bedanken voor uw samenwerking en begrip :)

Leesdame
Disclaimer sluiten