30 mei 2014

Beelden van de film Stuk en Dorsvloer vol Confetti

stuk coverVandaag geen leeservaring, maar voor de verandering twee filmpjes van aankomende boekverfilmingen die ik graag wil zien. Stuk en Dorsvloer vol Confetti.

De tweede filmtrailer van Stuk die dus wat meer beelden laat zien dan die andere teaser-trailers. Ik vind dat ik nu een betere indruk van de film krijg. En ik word ook steeds nieuwsgieriger. En 11 juni gaat deze film draaien. Dat is al over twee weken!  En die film kijk ik zo naar uit! Ik heb het gelijknamige boek van Judith Visser 3 keer gelezen, omdat het boek zo goed is. Althans dat vind ik 😉

En onderaan staat de eerste teaser-trailer van Dorsvloer vol Confetti. Naar het gelijknamige boek van Franca Treur. Die draait 18 september in de bioscoop! Het boek wil ik nog steeds graag lezen, het ligt ook al tijden op mijn ntl-stapel, maar steeds  komt het er niet van. Ik hoor ook heel veel wisselende verhalen erover. Maar goed, ik ben benieuwd, ook omdat ik de film graag wil zien. Dus moet ik eerst het boek lezen hé 😉

 

 

Geef hier je reactie

Wellicht ook interessant voor je: