25 april 2023

Vinex van Bernice Berkleef

vinex cover

‘Vinex’ is een spannende psychologische thriller die afspeelt in een doodnormale vinexwijk. Maar is het daar wel zo vredig en normaal?

Hein en Simone zijn verhuisd naar een vinexwijk. In deze wijk wonen ook Evi en Thijs, omdat Thijs meer met zijn werk bezig is voelt Evi zich wat eenzaam. Bij haar in de buurt woont vriendin en politieagente Joyce, zij zit in de ziektewet, maar kan het niet nalaten om van alles te onderzoeken. Ze besluiten een buurtfeest te organiseren, op deze manier kunnen ze gelijk hun nieuwe buren leren kennen.

Lees de hele blogpost …

20 juli 2018

Cody van Bernice Berkleef

Werkelijk o-ve-ral zag ik dit boek voorbijkomen. Op boekensites, op blogs, op social media en toen verscheen de cover ook nog eens bovenaan bij Kobo Plus. Tijd om naar mijn e-reader te halen dus.

Jelka en Oscar zijn de ouders van baby Cody. Jelka ontdekt op een ochtend dat zijn bedje leeg is. Ze raakt in paniek. Oscar heeft zich op deze warme dag gemeld bij het politiebureau met Cody in de Maxi-Cosi. De politie zegt weinig tot niets tegen Jelka en Oscar wordt vastgezet. Jelka zet overal vraagtekens bij. Bij de toedracht, bij het gedrag van haar man en ook haar verleden komt voorbij.

Lees de hele blogpost …