24 september 2023

Mailen met Bertina Mulder

Vandaag mailen we met Bertina Mulder! Zij debuteerde enkele jaren geleden met de roman ‘Wisselwerking‘, kreeg de smaak te pakken en ondertussen heeft ze al een rijtje boeken geschreven.

Na Wisselwerking schreef ze het spannende boek ‘De rode magneet‘, waarin de rode planeet Mars een rol speelt. Bij ‘De Veluwse verdwijning‘ en ‘De IJsselbrief’ bleef ze dichter bij huis. Bertina Mulder is naast auteur ook actief in de huisartspraktijk van haar man en ze is tekstschrijver en webredacteur.

Lees de hele blogpost …

10 oktober 2019

De Veluwse verdwijning van Bertina Mulder

‘De Veluwse verdwijning’ is het derde boek van Bertina Mulder. Dit keer speelt het zich in Nederland af, namelijk in de omgeving van Epe en natuurgebied ’t Harde.

Als Teus thuiskomt van vakantie leest hij in een oude krant een rouwadvertentie van zijn oom en tante. Hij schrikt enorm. Voor hij wegging waren ze nog springlevend en niemand heeft hem hierover geïnformeerd. Teus is vastbesloten uit te zoeken wat er gebeurd is. Maar als hij gaat informeren bij de huisarts krijgt hij te horen dat nergens bekend staat dat zijn oom en tante zijn overleden.

Lees de hele blogpost …

28 maart 2018

De rode magneet van Bertina Mulder

Elke week zal een blogger aandacht besteden aan het boek ‘De rode magneet’ van Bertina Mulder. Deze week ben ik aan de beurt! Onder deze blogpost staat een lijst met de andere deelnemers van deze blogtour.

Vier astronauten vertrekken naar de planeet Mars. Twee mannen en twee vrouwen zullen samen een nieuw leven beginnen op deze rode planeet. Het hele project is gekoppeld aan een mediacircus en een televisieprogramma, genaamd ‘De Rode Magneet’. Alle bewoners op Aarde kunnen deze reis volgen.

Lees de hele blogpost …

27 december 2016

Wisselwerking van Bertina Mulder

‘Wisselwerking’ is het debuut van Bertina Mulder. Een nieuwe schrijfster ontdekken is altijd spannend. Tot mijn verrassing bleek het ‘Wisselwerking’ een gevoelige en ingetogen roman te zijn!

Student Sjoerd organiseert als afstudeerproject een flashmob. Dat wordt geregistreerd met de drone van zijn beste vriend Zom. De oudere man Arend tekent op dat plein het stadhuis. Hij doet dat voor zijn vrouw die op dat moment een ingrijpende operatie ondergaat. Hij wil iets goedmaken uit het verleden. Jong en oud, spijt en vergeving, verleden en heden… ‘Wisselwerking’ is een roman vol contrasten.

Lees de hele blogpost …