25 april 2018

Ondenkbaar van Bianca Nederlof

Op een warme zondag begon ik in ‘Ondenkbaar’ en een dag later las ik het boek uit. Het is een boek waar je vlot doorheen gaat.

Het verhaal begint met een aanslag op de Gay Pride in Amsterdam. Daarna maken we een sprong vooruit en gaat het over de levens van de betrokkenen. Zoals Evelien, zij is de zus van Eric. Eric was niet aanwezig op de Gay Pride, maar voelt zich wel verbonden met de slachtoffers en de ooggetuigen. Lieke heeft ook te maken met de Gay Pride. Haar ouders kwamen om tijdens de aanslag. Dan is er nog Ralf, ook zijn vriend kwam om tijdens deze aanslag.

Lees de hele blogpost …

20 november 2014

Ongrijpbaar van Bianca Nederlof

Hoe vaak lees jij een thriller die zich afspeelt rondom de sinterklaastijd? Eigenlijk nooit. Kerst wel, maar de sinterklaastijd kwam eigenlijk nooit voorbij in een thriller. ‘Ongrijpbaar’ is een Hollandse thriller, die begint bij het moment dat Sinterklaas Nederland binnenkomt.

Sylvia gaat met haar driejarige zoontje Nick naar de Sinterklaasintocht. Ze is wat huiverig, vanwege de felle discussies rondom de Pieten van de laatste tijd. Haar schoonzus Maura gaat met haar mee. Helaas breekt er paniek uit tijdens de intocht en enorme chaos ontstaat. Hierbij raakt Sylvia haar zoontje Nick kwijt.

Lees de hele blogpost …