Bizarre prijs: voorgelezen worden

bizarre prijsOoit (in 2007) won ik een hele bizarre prijs, namelijk: een verhaal voor het slapengaan…

Toen ik meedeed aan deze prijsvraag moest ik unieke datum geven en een uniek tijdstip. Dat was vijf minuten voor middernacht weet ik nog. En ja, ik moest ook mijn telefoonnummer geven, want het was natuurlijk niet de bedoeling dat de voorlezer op de rand van mijn bed zou gaan zitten. Er zijn grenzen…

Maar het voorlezen ging gelukkig gewoon per telefoon hoor… 😉

Er ging wat tijd overeen en ik vergat mijn deelname aan de prijsvraag, totdat ik dus daadwerkelijk op die betreffende datum gebeld werd en ja, vijf minuten voor middernacht… ‘U hebt gewonnen en ik ga u voorlezen’ zei een mannenstem. Hij stelde zich ook nog netjes voor trouwens, hij was een dichter en bleek nog eens verrassend dichtbij mij in de buurt te wonen. Hij somde een aantal gedichten en korte verhalen op waaruit ik mocht kiezen. Omdat ik de dichter totaal niet kende en dus ook niet zijn werk, koos ik maar op de gok een verhaal uit.

Hij begon voor te lezen en ik ging liggen op bed. Het was na vijf minuten al afgelopen en de dichter wenste mij een fijne nacht toe en vertelde dat er nog iemand had gewonnen en dat hij nog iemand moest voorlezen. Ik wenste hem ook een fijne nacht toe en we zeiden elkaar gedag.

Het verhaal zelf weet ik niks meer van, het was nogal saai. En daarbij. ik was zo overvallen door het feit dat ik deze prijs had gewonnen dat ik mezelf niet had geconcentreerd op het voorlezen zelf. Toch was het een hele leuke ervaring. Een bizarre ervaring, dat ook…

Hebben jullie ook wel eens iets bijzonders gewonnen?


4 reacties

Reageer op: Bizarre prijs: voorgelezen worden

Geef hier je reactie
Credits

Met dank aan:

In de eerste plaats mijn lezers, welke ik wil bedanken voor hun trouwe bezoeken, complimenten en leuke reacties.

Uitgeverijen en auteurs voor het vertrouwen en het regelmatig beschikbaar stellen van leesexemplaren, zonder boeken was er geen leesdame.nl


En voor het technische deel:

Design, hosting en onderhoud aangeboden door: RS-Internet

Blogging platform: Wordpress

Search Engine Optimization plugin: Yoast

Web Performance Optimization plugin: W3 total cache

Credits sluiten

Disclaimer

Alle boeken zijn door mij zelf gekocht, tenzij ze door een uitgever of auteur voor recensie beschikbaar zijn gesteld wat op geen enkele manier mijn mening over het boek beïnvloed.

Indien een boek als een recensie-exemplaar verkregen is, zal dit altijd worden vermeld. Wanneer enige inhoud wordt gesponsord door een bedrijf, zal dit ook altijd duidelijk worden aangegeven.

Ik ben altijd helemaal eerlijk, ongeacht of het boek wat ik bespreek beschikbaar gesteld is of zelf gekocht. Mijn blog is gebaseerd op verstrekken van eerlijke beoordelingen. Alle meningen zijn van mij persoonlijk. Hou daarbij rekening dat wat voor mij een fijne leeservaring is dat niet voor iedereen hoeft te gelden. Het is niet mijn doel anderen op welke wijze dan ook te overtuigen of beïnvloeden. Ik deel uitsluitend mijn persoonlijke ervaring met boeken en wil daarmee lezers voorzien van de kans om hun eigen geïnformeerde beslissingen te nemen.

Ik besteed veel zorg aan de creatie van deze website, maar kan de correctheid van de informatie niet garanderen. De gebruiker moet zich er van bewust zijn dat de informatie kan veranderen zonder dat hij daarvan vooraf op de hoogte wordt gebracht. Leesdame.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van de site of voor het gebruik dat hiervan wordt gemaakt.

Alle in mijn blog gebruikte afbeeldingen zijn eigendom van mijzelf of hun respectievelijke eigenaars. Mocht u bezwaar willen maken tegen de publicatie van een afbeelding of de inhoud op dit blog, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen via het contactformulier.

De volledig website is het exclusieve eigendom van Leesdame.nl. Onbevoegd kopiëren, reproduceren, opnieuw publiceren, posten of dupliceren van het materiaal op mijn blog is verboden zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van mijzelf. Het is niet toegestaan enig deel van dit blog te reproduceren, verkopen of te wijzigen. Het staat U vrij te linken naar dit blog en om de inhoud ervan op een respectvolle manier te bespreken. Wanneer u een citaat uit mijn blog gebruikt, vermeld dan aub de naam van, en een link naar, mijn blog. Bent u geïnteresseerd in het verkrijgen van toestemming om gedeelten van de blog te kopiëren, neem dan contact met mij op via het contactformulier.

Ik ben niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en/ of websites waarnaar wordt verwezen.

Helaas kan ik niet fulltime aan mijn blog werken, het leven heeft meer verplichtingen. Ondanks dat ik erg blij ben met leesverzoeken en bijdrages van PR agentschappen, uitgevers en auteurs vraag ik ook om begrip dat deze soms iets langer duren dan verwacht. Ik ben U niet vergeten, ik verwerk het zo snel mogelijk.

Ik wil U bij voorbaat bedanken voor uw samenwerking en begrip :)

Leesdame
Disclaimer sluiten