30 november 2012

Bladertijd: Linda, nr 100

linda nr 100 coverLinda 100… superdik, maar de prijs viel me nog mee: € 6.50 Ja, nog steeds prijzig natuurlijk. Linda 100 is log en dik en dus had ik verwacht dat ik meer zou moeten betalen. Wat dat betreft viel het dus mee!
Linda staat normaal bomvol met reclame en deze megadikke Linda staat nog veel voller met reclame. Maar goed, dat weet je bij deze magazines.

Bovenop prijkt een kraskaart, er worden honderden prijzen gegeven, ik had niets… 🙂 Het is een jubileumnummer, maar op zich verschilt de inhoud niet met de andere Linda magazines.

Er staan artikelen in over: het leven na een coma, moeders met dementie, volwassen vrouwen met beugels, en mensen die krankzinnig veel zijn afgevallen. Eigenlijk de gangbare Linda-onderwerpen. Verder natuurlijk ook de vaste rubrieken, zoals: Stom! Jan & Saskia etc. Ook poseren een aantal bekende Nederlanders naakt, maar wel heel subtiel. En natuurlijk veel pagina’s met mode, make-up, eten en media. Eigenlijk hetzelfde zoals altijd, alleen nu meer dan 400 pagina’s.

Ik vind Linda leuk, ik koop het tijdschrift niet elke maand, maar wel een paar keer per jaar. Linda is leuk om lekker zorgeloos in te bladeren. Liefst in bad, maar deze editie is een beetje te log daarvoor… Als ik bij de kapper zit lees ik ook altijd oude nummers van Linda, dan gaat de tijd wat sneller voorbij als de verf intrekt. Je hoeft er niet veel bij na te denken, het leest/bladert lekker weg en je bent er eventjes zoet mee.

Koop ik Linda opnieuw: yep, maar niet elke maand
Waar voor je geld: zeker! € 6.50 voor meer dan 400 pagina’s vind ik een redelijke prijs. Er zijn duurdere magazines die het bij lange na niet halen bij Linda.

3 reacties

Geef hier je reactie

Wellicht ook interessant voor je: