Bladertijd: Linda, nr 100

linda nr 100 coverLinda 100… superdik, maar de prijs viel me nog mee: € 6.50 Ja, nog steeds prijzig natuurlijk. Linda 100 is log en dik en dus had ik verwacht dat ik meer zou moeten betalen. Wat dat betreft viel het dus mee!
Linda staat normaal bomvol met reclame en deze megadikke Linda staat nog veel voller met reclame. Maar goed, dat weet je bij deze magazines.

Bovenop prijkt een kraskaart, er worden honderden prijzen gegeven, ik had niets… 🙂 Het is een jubileumnummer, maar op zich verschilt de inhoud niet met de andere Linda magazines.

Er staan artikelen in over: het leven na een coma, moeders met dementie, volwassen vrouwen met beugels, en mensen die krankzinnig veel zijn afgevallen. Eigenlijk de gangbare Linda-onderwerpen. Verder natuurlijk ook de vaste rubrieken, zoals: Stom! Jan & Saskia etc. Ook poseren een aantal bekende Nederlanders naakt, maar wel heel subtiel. En natuurlijk veel pagina’s met mode, make-up, eten en media. Eigenlijk hetzelfde zoals altijd, alleen nu meer dan 400 pagina’s.

Ik vind Linda leuk, ik koop het tijdschrift niet elke maand, maar wel een paar keer per jaar. Linda is leuk om lekker zorgeloos in te bladeren. Liefst in bad, maar deze editie is een beetje te log daarvoor… Als ik bij de kapper zit lees ik ook altijd oude nummers van Linda, dan gaat de tijd wat sneller voorbij als de verf intrekt. Je hoeft er niet veel bij na te denken, het leest/bladert lekker weg en je bent er eventjes zoet mee.

Koop ik Linda opnieuw: yep, maar niet elke maand
Waar voor je geld: zeker! € 6.50 voor meer dan 400 pagina’s vind ik een redelijke prijs. Er zijn duurdere magazines die het bij lange na niet halen bij Linda.


3 reacties

 • 30 november, 2012 om 14:18
  Joany de Vries zegt:

  Ik lees het wel eens bij de bieb.

  Ikhartje(1) deze reactie

  Joany de Vries Beantwoorden

 • 30 november, 2012 om 14:36
  Judith zegt:

  Ik koop ‘m soms. Ik vind het nogal duur voor een blad, vooral omdat ik al genoeg leesvoer heb. Maar als ik eens zin heb in een tijdschrift, vind ik dit wel een van de betere.

  Ikhartje(1) deze reactie

  Judith Beantwoorden

 • 1 december, 2012 om 09:52
  eenlettermeergraag zegt:

  Ik had hem pas in m’n handen, maar ik had al verwacht dat ‘ie vooral zo dik zou zijn door meer advertenties. Ik ben eigenlijk niet iemand die graag tijdschriften leest.

  Ikhartje(1) deze reactie

  eenlettermeergraag Beantwoorden

Reageer op: Bladertijd: Linda, nr 100

Geef hier je reactie
Credits

Met dank aan:

In de eerste plaats mijn lezers, welke ik wil bedanken voor hun trouwe bezoeken, complimenten en leuke reacties.

Uitgeverijen en auteurs voor het vertrouwen en het regelmatig beschikbaar stellen van leesexemplaren, zonder boeken was er geen leesdame.nl


En voor het technische deel:

Design, hosting en onderhoud aangeboden door: RS-Internet

Blogging platform: Wordpress

Search Engine Optimization plugin: Yoast

Web Performance Optimization plugin: W3 total cache

Credits sluiten

Disclaimer

Alle boeken zijn door mij zelf gekocht, tenzij ze door een uitgever of auteur voor recensie beschikbaar zijn gesteld wat op geen enkele manier mijn mening over het boek beïnvloed.

Indien een boek als een recensie-exemplaar verkregen is, zal dit altijd worden vermeld. Wanneer enige inhoud wordt gesponsord door een bedrijf, zal dit ook altijd duidelijk worden aangegeven.

Ik ben altijd helemaal eerlijk, ongeacht of het boek wat ik bespreek beschikbaar gesteld is of zelf gekocht. Mijn blog is gebaseerd op verstrekken van eerlijke beoordelingen. Alle meningen zijn van mij persoonlijk. Hou daarbij rekening dat wat voor mij een fijne leeservaring is dat niet voor iedereen hoeft te gelden. Het is niet mijn doel anderen op welke wijze dan ook te overtuigen of beïnvloeden. Ik deel uitsluitend mijn persoonlijke ervaring met boeken en wil daarmee lezers voorzien van de kans om hun eigen geïnformeerde beslissingen te nemen.

Ik besteed veel zorg aan de creatie van deze website, maar kan de correctheid van de informatie niet garanderen. De gebruiker moet zich er van bewust zijn dat de informatie kan veranderen zonder dat hij daarvan vooraf op de hoogte wordt gebracht. Leesdame.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van de site of voor het gebruik dat hiervan wordt gemaakt.

Alle in mijn blog gebruikte afbeeldingen zijn eigendom van mijzelf of hun respectievelijke eigenaars. Mocht u bezwaar willen maken tegen de publicatie van een afbeelding of de inhoud op dit blog, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen via het contactformulier.

De volledig website is het exclusieve eigendom van Leesdame.nl. Onbevoegd kopiëren, reproduceren, opnieuw publiceren, posten of dupliceren van het materiaal op mijn blog is verboden zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van mijzelf. Het is niet toegestaan enig deel van dit blog te reproduceren, verkopen of te wijzigen. Het staat U vrij te linken naar dit blog en om de inhoud ervan op een respectvolle manier te bespreken. Wanneer u een citaat uit mijn blog gebruikt, vermeld dan aub de naam van, en een link naar, mijn blog. Bent u geïnteresseerd in het verkrijgen van toestemming om gedeelten van de blog te kopiëren, neem dan contact met mij op via het contactformulier.

Ik ben niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en/ of websites waarnaar wordt verwezen.

Helaas kan ik niet fulltime aan mijn blog werken, het leven heeft meer verplichtingen. Ondanks dat ik erg blij ben met leesverzoeken en bijdrages van PR agentschappen, uitgevers en auteurs vraag ik ook om begrip dat deze soms iets langer duren dan verwacht. Ik ben U niet vergeten, ik verwerk het zo snel mogelijk.

Ik wil U bij voorbaat bedanken voor uw samenwerking en begrip :)

Leesdame
Disclaimer sluiten