27 juli 2019

Ik probeerde Tijdschrift.nl uit…

Allereerst, dit is mijn persoonlijke ervaring met deze dienst. Soms ben ik heel enthousiast over iets, dan deel ik dat graag. Soms valt iets heel erg tegen, dat deel ik dan ook.

Ik hou van bladeren in tijdschriften en heb drie abonnementen op papieren tijdschriften. Zo af en toe koop ik een los blad. Deze dienst leek te mooi om waar te zijn… 75 tijdschriften online lezen voor maar € 9,99 per maand, maar heb je een abonnement op een van de deelnemende tijdschriften krijg je korting en dan is het € 7,50 per maand. Ideaal toch? Nou, dat ging toch net even anders in de praktijk…

Lees de hele blogpost …

hartje(5)

Rubriek: , ,

Er zijn 3 reacties, reageer ook

21 augustus 2015

Tijdschriften die ik vroeger graag las

hitkrantTijdschriften… ik lees wekelijks de Flair, soms sta ik er in met een quote haha. Ik reageer vaak op hun stellingen, vandaar dus. Ik koop zo af en toe Flow Magazine en Linda en heel soms de Cosmopolitan. Maar wat las ik nou vroeger graag? In mijn tienertijd bijvoorbeeld. Vandaag terug in de tijd met bladertijd 🙂

Ik las als tiener een paar vaste tijdschriften en die tijdschriften die ik toen las bestaan volgens mij ook niet meer. Op eentje na dan. Ik ben benieuwd of jullie ze nog herkennen… Sommige waren best wel taboedoorbrekend zullen we maar zeggen.

Lees de hele blogpost …hartje(2)

Rubriek: , ,

Er zijn 18 reacties, reageer ook

30 november 2012

Bladertijd: Linda, nr 100

linda nr 100 coverLinda 100… superdik, maar de prijs viel me nog mee: € 6.50 Ja, nog steeds prijzig natuurlijk. Linda 100 is log en dik en dus had ik verwacht dat ik meer zou moeten betalen. Wat dat betreft viel het dus mee!
Linda staat normaal bomvol met reclame en deze megadikke Linda staat nog veel voller met reclame. Maar goed, dat weet je bij deze magazines.

Bovenop prijkt een kraskaart, er worden honderden prijzen gegeven, ik had niets… 🙂 Het is een jubileumnummer, maar op zich verschilt de inhoud niet met de andere Linda magazines.

Lees de hele blogpost …hartje(1)

Rubriek:

Er zijn 3 reacties, reageer ook

20 september 2012

Bladertijd: Elle

elle coverVandaag weer een tijdschrift voor de rubriek Bladertijd. Dit keer fashion-tijdschrift Elle…

Ja, het is wel een tijdschrift wat past bij mijn interesses. Ik hou van dikke glossy magazines, ik hou van exclusieve producten en van make-up etc. De Elle staat voornamelijk vol met exclusieve mode. En vol met heel veel reclame. Paginagrote advertenties zijn eerder regel dan uitzondering. Het is een echt bladertijdschrift, ik koop het ook niet elke maand. Maar zo af en toe wil ik wel eens een Elle kopen. Voordat er in Nederland een Vogue was, zag ik de Elle altijd een beetje als de Vogue.

Lees de hele blogpost …hartje(1)

Rubriek: ,

Er zijn 7 reacties, reageer ook

2 september 2012

Bladertijd: Boek

boekVoor Bladertijd bespreek ik als eerste het literaire magazine Boek… Wel toepasselijk… Vroeger las ik Boek heel graag, kocht ik elk nummer, maar gaandeweg werd dat minder. Dat kwam omdat er minder recensies in kwamen te staan, de sterren werden achterwege gelaten en de artikelen vond ik ook minder boeiend worden. De flow was er een beetje uit vond ik. Vorige week heb ik weer eens een exemplaar gekocht.

Mijn eerste indruk is dat ik Boek een stuk serieuzer vind overkomen dan vroeger.

Lees de hele blogpost …hartje(1)

Rubriek: ,

Er is 1 reactie, reageer ook