Ik probeerde Tijdschrift.nl uit…

Allereerst, dit is mijn persoonlijke ervaring met deze dienst. Soms ben ik heel enthousiast over iets, dan deel ik dat graag. Soms valt iets heel erg tegen, dat deel ik dan ook.

Ik hou van bladeren in tijdschriften en heb drie abonnementen op papieren tijdschriften. Zo af en toe koop ik een los blad. Deze dienst leek te mooi om waar te zijn… 75 tijdschriften online lezen voor maar € 9,99 per maand, maar heb je een abonnement op een van de deelnemende tijdschriften krijg je korting en dan is het € 7,50 per maand. Ideaal toch? Nou, dat ging toch net even anders in de praktijk…

Lees meer …

Tijdschriften die ik vroeger graag las

hitkrantTijdschriften… ik lees wekelijks de Flair, soms sta ik er in met een quote haha. Ik reageer vaak op hun stellingen, vandaar dus. Ik koop zo af en toe Flow Magazine en Linda en heel soms de Cosmopolitan. Maar wat las ik nou vroeger graag? In mijn tienertijd bijvoorbeeld. Vandaag terug in de tijd met bladertijd 🙂

Ik las als tiener een paar vaste tijdschriften en die tijdschriften die ik toen las bestaan volgens mij ook niet meer. Op eentje na dan. Ik ben benieuwd of jullie ze nog herkennen… Sommige waren best wel taboedoorbrekend zullen we maar zeggen.

Lees meer …


Bladertijd: Linda, nr 100

linda nr 100 coverLinda 100… superdik, maar de prijs viel me nog mee: € 6.50 Ja, nog steeds prijzig natuurlijk. Linda 100 is log en dik en dus had ik verwacht dat ik meer zou moeten betalen. Wat dat betreft viel het dus mee!
Linda staat normaal bomvol met reclame en deze megadikke Linda staat nog veel voller met reclame. Maar goed, dat weet je bij deze magazines.

Bovenop prijkt een kraskaart, er worden honderden prijzen gegeven, ik had niets… 🙂 Het is een jubileumnummer, maar op zich verschilt de inhoud niet met de andere Linda magazines.

Lees meer …


Bladertijd: Elle

elle coverVandaag weer een tijdschrift voor de rubriek Bladertijd. Dit keer fashion-tijdschrift Elle…

Ja, het is wel een tijdschrift wat past bij mijn interesses. Ik hou van dikke glossy magazines, ik hou van exclusieve producten en van make-up etc. De Elle staat voornamelijk vol met exclusieve mode. En vol met heel veel reclame. Paginagrote advertenties zijn eerder regel dan uitzondering. Het is een echt bladertijdschrift, ik koop het ook niet elke maand. Maar zo af en toe wil ik wel eens een Elle kopen. Voordat er in Nederland een Vogue was, zag ik de Elle altijd een beetje als de Vogue.

Lees meer …


Bladertijd: Boek

boekVoor Bladertijd bespreek ik als eerste het literaire magazine Boek… Wel toepasselijk… Vroeger las ik Boek heel graag, kocht ik elk nummer, maar gaandeweg werd dat minder. Dat kwam omdat er minder recensies in kwamen te staan, de sterren werden achterwege gelaten en de artikelen vond ik ook minder boeiend worden. De flow was er een beetje uit vond ik. Vorige week heb ik weer eens een exemplaar gekocht.

Mijn eerste indruk is dat ik Boek een stuk serieuzer vind overkomen dan vroeger.

Lees meer …


Credits

Met dank aan:

In de eerste plaats mijn lezers, welke ik wil bedanken voor hun trouwe bezoeken, complimenten en leuke reacties.

Uitgeverijen en auteurs voor het vertrouwen en het regelmatig beschikbaar stellen van leesexemplaren, zonder boeken was er geen leesdame.nl


En voor het technische deel:

Design, hosting en onderhoud aangeboden door: RS-Internet

Blogging platform: Wordpress

Search Engine Optimization plugin: Yoast

Web Performance Optimization plugin: W3 total cache

Credits sluiten

Disclaimer

Alle boeken zijn door mij zelf gekocht, tenzij ze door een uitgever of auteur voor recensie beschikbaar zijn gesteld wat op geen enkele manier mijn mening over het boek beïnvloed.

Indien een boek als een recensie-exemplaar verkregen is, zal dit altijd worden vermeld. Wanneer enige inhoud wordt gesponsord door een bedrijf, zal dit ook altijd duidelijk worden aangegeven.

Ik ben altijd helemaal eerlijk, ongeacht of het boek wat ik bespreek beschikbaar gesteld is of zelf gekocht. Mijn blog is gebaseerd op verstrekken van eerlijke beoordelingen. Alle meningen zijn van mij persoonlijk. Hou daarbij rekening dat wat voor mij een fijne leeservaring is dat niet voor iedereen hoeft te gelden. Het is niet mijn doel anderen op welke wijze dan ook te overtuigen of beïnvloeden. Ik deel uitsluitend mijn persoonlijke ervaring met boeken en wil daarmee lezers voorzien van de kans om hun eigen geïnformeerde beslissingen te nemen.

Ik besteed veel zorg aan de creatie van deze website, maar kan de correctheid van de informatie niet garanderen. De gebruiker moet zich er van bewust zijn dat de informatie kan veranderen zonder dat hij daarvan vooraf op de hoogte wordt gebracht. Leesdame.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van de site of voor het gebruik dat hiervan wordt gemaakt.

Alle in mijn blog gebruikte afbeeldingen zijn eigendom van mijzelf of hun respectievelijke eigenaars. Mocht u bezwaar willen maken tegen de publicatie van een afbeelding of de inhoud op dit blog, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen via het contactformulier.

De volledig website is het exclusieve eigendom van Leesdame.nl. Onbevoegd kopiëren, reproduceren, opnieuw publiceren, posten of dupliceren van het materiaal op mijn blog is verboden zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van mijzelf. Het is niet toegestaan enig deel van dit blog te reproduceren, verkopen of te wijzigen. Het staat U vrij te linken naar dit blog en om de inhoud ervan op een respectvolle manier te bespreken. Wanneer u een citaat uit mijn blog gebruikt, vermeld dan aub de naam van, en een link naar, mijn blog. Bent u geïnteresseerd in het verkrijgen van toestemming om gedeelten van de blog te kopiëren, neem dan contact met mij op via het contactformulier.

Ik ben niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en/ of websites waarnaar wordt verwezen.

Helaas kan ik niet fulltime aan mijn blog werken, het leven heeft meer verplichtingen. Ondanks dat ik erg blij ben met leesverzoeken en bijdrages van PR agentschappen, uitgevers en auteurs vraag ik ook om begrip dat deze soms iets langer duren dan verwacht. Ik ben U niet vergeten, ik verwerk het zo snel mogelijk.

Ik wil U bij voorbaat bedanken voor uw samenwerking en begrip :)

Leesdame
Disclaimer sluiten