Blog Hop #3

bloghop-thumbDe derde Blog Hop alweer… Joany van Craving Pages heeft weer een nieuwe leuke Blog Hop vraag bedacht! Ik ben er een beetje later bij dan normaal gesproken, maar op de valreep doe ik nog lekker mee 🙂

De vraag van deze Blog Hop editie is:
Met welke personages zou jij bevriend kunnen zijn en waarom?

Moeilijke vraag… Daar moest ik even over nadenken zeg. Maar ik vond toch uiteindelijk vijf personages die rustig mogen toetreden tot mijn vriendenkring 🙂

1. Chloe uit Sprakeloos van Anne Nicolai. Ik las dit boek en ik mocht haar gelijk! Ik leefde zo ontzettend met haar mee en bepaalde acties van haar vond ik vrij herkenbaar.
2. Sam uit Liefde of leugens van Conny Regard. Omdat ik denk dat ik met hem heel intelligente gesprekken kan voeren.
3. Lone Telander, omdat ze ontzettend stoer is en toch een zachte kant heeft.
4. Becky uit shopaholic-serie van Sophie Kinsella, maar dan alleen als shopvriendin hoor, lijkt me leuk om met haar in New York te gaan shoppen en ik zou haar ook op tijd af kunnen remmen 😉
5. Isa uit de Zwaar-serie van Chantal van Gastel, omdat Isa zo lekker normaal is en ik mezelf herken in haar.


3 reacties

 • 2 mei, 2013 om 08:28
  Anneke zegt:

  Ik ken alleen de laatste twee. Ik zou echt NOOIT kunnen shoppen met Becky, haha.

  Ikhartje(0) deze reactie

  Anneke Beantwoorden

 • 2 mei, 2013 om 18:07
  Joany de Vries zegt:

  Wat leuk dat je weer meedoet. Ik ken alleen Becky, maar of ik nu met haar zou willen shoppen. Ben een beetje bang dat ik me dan ook een beetje laat meeslepen door haar shop-gewoonten.

  Ikhartje(0) deze reactie

  Joany de Vries Beantwoorden

 • 2 mei, 2013 om 18:19
  Leesdame zegt:

  Nee, ik laat me niet zo snel meeslepen als ik aan het shoppen ben. Ik denk ook wel dat ik Becky ook op tijd af kan remmen in een winkel. Maar Becky kent natuurlijk al toffe winkels in Londen en New York haha…

  @Joany, tuurlijk doe ik mee! Ik vind de Blog Hop juist erg leuk!

  Ikhartje(0) deze reactie

  Leesdame Beantwoorden

Reageer op: Blog Hop #3

Geef hier je reactie
Credits

Met dank aan:

In de eerste plaats mijn lezers, welke ik wil bedanken voor hun trouwe bezoeken, complimenten en leuke reacties.

Uitgeverijen en auteurs voor het vertrouwen en het regelmatig beschikbaar stellen van leesexemplaren, zonder boeken was er geen leesdame.nl


En voor het technische deel:

Design, hosting en onderhoud aangeboden door: RS-Internet

Blogging platform: Wordpress

Search Engine Optimization plugin: Yoast

Web Performance Optimization plugin: W3 total cache

Credits sluiten

Disclaimer

Alle boeken zijn door mij zelf gekocht, tenzij ze door een uitgever of auteur voor recensie beschikbaar zijn gesteld wat op geen enkele manier mijn mening over het boek beïnvloed.

Indien een boek als een recensie-exemplaar verkregen is, zal dit altijd worden vermeld. Wanneer enige inhoud wordt gesponsord door een bedrijf, zal dit ook altijd duidelijk worden aangegeven.

Ik ben altijd helemaal eerlijk, ongeacht of het boek wat ik bespreek beschikbaar gesteld is of zelf gekocht. Mijn blog is gebaseerd op verstrekken van eerlijke beoordelingen. Alle meningen zijn van mij persoonlijk. Hou daarbij rekening dat wat voor mij een fijne leeservaring is dat niet voor iedereen hoeft te gelden. Het is niet mijn doel anderen op welke wijze dan ook te overtuigen of beïnvloeden. Ik deel uitsluitend mijn persoonlijke ervaring met boeken en wil daarmee lezers voorzien van de kans om hun eigen geïnformeerde beslissingen te nemen.

Ik besteed veel zorg aan de creatie van deze website, maar kan de correctheid van de informatie niet garanderen. De gebruiker moet zich er van bewust zijn dat de informatie kan veranderen zonder dat hij daarvan vooraf op de hoogte wordt gebracht. Leesdame.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van de site of voor het gebruik dat hiervan wordt gemaakt.

Alle in mijn blog gebruikte afbeeldingen zijn eigendom van mijzelf of hun respectievelijke eigenaars. Mocht u bezwaar willen maken tegen de publicatie van een afbeelding of de inhoud op dit blog, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen via het contactformulier.

De volledig website is het exclusieve eigendom van Leesdame.nl. Onbevoegd kopiëren, reproduceren, opnieuw publiceren, posten of dupliceren van het materiaal op mijn blog is verboden zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van mijzelf. Het is niet toegestaan enig deel van dit blog te reproduceren, verkopen of te wijzigen. Het staat U vrij te linken naar dit blog en om de inhoud ervan op een respectvolle manier te bespreken. Wanneer u een citaat uit mijn blog gebruikt, vermeld dan aub de naam van, en een link naar, mijn blog. Bent u geïnteresseerd in het verkrijgen van toestemming om gedeelten van de blog te kopiëren, neem dan contact met mij op via het contactformulier.

Ik ben niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en/ of websites waarnaar wordt verwezen.

Helaas kan ik niet fulltime aan mijn blog werken, het leven heeft meer verplichtingen. Ondanks dat ik erg blij ben met leesverzoeken en bijdrages van PR agentschappen, uitgevers en auteurs vraag ik ook om begrip dat deze soms iets langer duren dan verwacht. Ik ben U niet vergeten, ik verwerk het zo snel mogelijk.

Ik wil U bij voorbaat bedanken voor uw samenwerking en begrip :)

Leesdame
Disclaimer sluiten