7 februari 2013

Blog Hop, de vraag van de maand (01)

bloghop-thumbJoany van Craving Pages is één van mijn favoriete boekbloggers. En ze heeft ook altijd hele leuke en creatieve ideeën! Zoals haar laatste nieuwe idee, namelijk de  “Blog Hop“… Maandelijks zal er dan op haar blog een vraag verschijnen, daar mag je dan op je eigen blog uitgebreid antwoord op geven.

Ondertussen leer je met Blog Hop ook nieuwe boekbloggers kennen en krijg je zelf ook nieuwe volgers op je eigen blog. Een leuk initiatief dus! Hoe dat allemaal in elkaar zit, kun je terugvinden op de site van Joany zelf. Iedereen met een boekenblog kan meedoen.

Als je één ding mocht veranderen in een boek van jouw keuze. Wat zou dat zijn en waarom? (Spoiler-alert!!!) 
Ik las ooit de Sara Linton-serie van Karin Slaughter. En let op: als je bezig bent met deze serie en je hebt Onaantastbaar nog niet gelezen, stop dan nu met het lezen van deze blogpost! Ik ga namelijk een grote spoiler verklappen!

Één van mijn favoriete personages uit de Sara Linton serie is Jeffrey Tolliver! Hij is cool, dominant, sexy en nog veel meer. Iemand zei ooit dat ze zo geschrokken was van het einde van Onaantastbaar en ik werd daardoor nieuwsgierig en wat deed ik: ik las de laatste pagina van Onaantastbaar…

Op dat moment was ik eigenlijk nog bezig met Trouweloos. Dat boek komt nog voor Onaantastbaar. En ik las dus die laatste pagina van Onaantastbaar, omdat ik zo graag wou weten waar iedereen zo van was geschrokken. En ik zag iets waar ik dus zelf ook van schrok, waarvan ik dacht: Karin, nee!!! Dat mag je niet doen in deze serie! Daar las ik dat Jeffrey Tolliver uit de serie werd geschreven! Hij was dood…

Toen kwam later Genesis uit en ik had nog een beetje de hoop dat Sara Linton het allemaal gedroomd had, maar nee… Hij was echt dood. Definitief uit de serie… Dus als ik iets zou mogen veranderen in een boek van mijn keuze: dan had ik nooit Jeffrey Tolliver laten sterven in Onaantastbaar, simpelweg: hij was voor mij toch wel het boegbeeld (samen met Sara) in die serie.

Toen ging de serie dus verder zonder hem en ben ik gestopt met deze serie. Dat vind ik nu wel jammer, want haar thrillers zijn erg goed. En dankzij deze vraag, moest ik toch weer even denken aan de boeken van Karin Slaughter. Dus wie weet…

5 reacties

 • 7 februari, 2013 om 11:31
  Joany de Vries zegt:

  Blij dat je zo enthousiast bent over de bloghop. Ik vond het erg leuk om je antwoord te lezen. 🙂

  Ikhartje(0) deze reactie

  Joany de Vries
  Beantwoorden

 • 7 februari, 2013 om 19:29
  E-Boek zegt:

  Zou leuk zijn dat je juist door zo’n initiatief weer aan de serie verdergaat.

  Leuke blokg verder 🙂 Volg je nu ook via Bloglovin’

  Ikhartje(1) deze reactie

  E-Boek
  Beantwoorden

 • 7 februari, 2013 om 22:40
  Leesdame zegt:

  Dank je wel!

  Ikhartje(0) deze reactie

  Leesdame
  Beantwoorden

 • 3 maart, 2013 om 10:26
  Anonymous zegt:

  ik vond het ook VRESELIJK toen jeffrey dood ging maar ben toch verder gegaan en heb zeker geen spijt,, het is nog steeds een mooie serie.Wel minder mooi nu met jeffrey maar alsnog de beste thriller boeken wat er zijn. Ik heb ze nu allemaal en kan niet wachten tot de volgende uitkomt.(heb net je blog ontdekt dus late reactie)

  Ikhartje(1) deze reactie

  Anonymous
  Beantwoorden

Geef hier je reactie

Wellicht ook interessant voor je: