Blog Hop, de vraag van de maand (01)

bloghop-thumbJoany van Craving Pages is één van mijn favoriete boekbloggers. En ze heeft ook altijd hele leuke en creatieve ideeën! Zoals haar laatste nieuwe idee, namelijk de  “Blog Hop“… Maandelijks zal er dan op haar blog een vraag verschijnen, daar mag je dan op je eigen blog uitgebreid antwoord op geven.

Ondertussen leer je met Blog Hop ook nieuwe boekbloggers kennen en krijg je zelf ook nieuwe volgers op je eigen blog. Een leuk initiatief dus! Hoe dat allemaal in elkaar zit, kun je terugvinden op de site van Joany zelf. Iedereen met een boekenblog kan meedoen.

Als je één ding mocht veranderen in een boek van jouw keuze. Wat zou dat zijn en waarom? (Spoiler-alert!!!) 
Ik las ooit de Sara Linton-serie van Karin Slaughter. En let op: als je bezig bent met deze serie en je hebt Onaantastbaar nog niet gelezen, stop dan nu met het lezen van deze blogpost! Ik ga namelijk een grote spoiler verklappen!

Één van mijn favoriete personages uit de Sara Linton serie is Jeffrey Tolliver! Hij is cool, dominant, sexy en nog veel meer. Iemand zei ooit dat ze zo geschrokken was van het einde van Onaantastbaar en ik werd daardoor nieuwsgierig en wat deed ik: ik las de laatste pagina van Onaantastbaar…

Op dat moment was ik eigenlijk nog bezig met Trouweloos. Dat boek komt nog voor Onaantastbaar. En ik las dus die laatste pagina van Onaantastbaar, omdat ik zo graag wou weten waar iedereen zo van was geschrokken. En ik zag iets waar ik dus zelf ook van schrok, waarvan ik dacht: Karin, nee!!! Dat mag je niet doen in deze serie! Daar las ik dat Jeffrey Tolliver uit de serie werd geschreven! Hij was dood…

Toen kwam later Genesis uit en ik had nog een beetje de hoop dat Sara Linton het allemaal gedroomd had, maar nee… Hij was echt dood. Definitief uit de serie… Dus als ik iets zou mogen veranderen in een boek van mijn keuze: dan had ik nooit Jeffrey Tolliver laten sterven in Onaantastbaar, simpelweg: hij was voor mij toch wel het boegbeeld (samen met Sara) in die serie.

Toen ging de serie dus verder zonder hem en ben ik gestopt met deze serie. Dat vind ik nu wel jammer, want haar thrillers zijn erg goed. En dankzij deze vraag, moest ik toch weer even denken aan de boeken van Karin Slaughter. Dus wie weet…


5 reacties

 • 7 februari, 2013 om 11:31
  Joany de Vries zegt:

  Blij dat je zo enthousiast bent over de bloghop. Ik vond het erg leuk om je antwoord te lezen. 🙂

  Ikhartje(0) deze reactie

  Joany de Vries Beantwoorden

 • 7 februari, 2013 om 19:29
  E-Boek zegt:

  Zou leuk zijn dat je juist door zo’n initiatief weer aan de serie verdergaat.

  Leuke blokg verder 🙂 Volg je nu ook via Bloglovin’

  Ikhartje(1) deze reactie

  E-Boek Beantwoorden

 • 7 februari, 2013 om 22:40
  Leesdame zegt:

  Dank je wel!

  Ikhartje(0) deze reactie

  Leesdame Beantwoorden

 • 3 maart, 2013 om 10:26
  Anonymous zegt:

  ik vond het ook VRESELIJK toen jeffrey dood ging maar ben toch verder gegaan en heb zeker geen spijt,, het is nog steeds een mooie serie.Wel minder mooi nu met jeffrey maar alsnog de beste thriller boeken wat er zijn. Ik heb ze nu allemaal en kan niet wachten tot de volgende uitkomt.(heb net je blog ontdekt dus late reactie)

  Ikhartje(1) deze reactie

  Anonymous Beantwoorden

Reageer op: Blog Hop, de vraag van de maand (01)

Geef hier je reactie
Credits

Met dank aan:

In de eerste plaats mijn lezers, welke ik wil bedanken voor hun trouwe bezoeken, complimenten en leuke reacties.

Uitgeverijen en auteurs voor het vertrouwen en het regelmatig beschikbaar stellen van leesexemplaren, zonder boeken was er geen leesdame.nl


En voor het technische deel:

Design, hosting en onderhoud aangeboden door: RS-Internet

Blogging platform: Wordpress

Search Engine Optimization plugin: Yoast

Web Performance Optimization plugin: W3 total cache

Credits sluiten

Disclaimer

Alle boeken zijn door mij zelf gekocht, tenzij ze door een uitgever of auteur voor recensie beschikbaar zijn gesteld wat op geen enkele manier mijn mening over het boek beïnvloed.

Indien een boek als een recensie-exemplaar verkregen is, zal dit altijd worden vermeld. Wanneer enige inhoud wordt gesponsord door een bedrijf, zal dit ook altijd duidelijk worden aangegeven.

Ik ben altijd helemaal eerlijk, ongeacht of het boek wat ik bespreek beschikbaar gesteld is of zelf gekocht. Mijn blog is gebaseerd op verstrekken van eerlijke beoordelingen. Alle meningen zijn van mij persoonlijk. Hou daarbij rekening dat wat voor mij een fijne leeservaring is dat niet voor iedereen hoeft te gelden. Het is niet mijn doel anderen op welke wijze dan ook te overtuigen of beïnvloeden. Ik deel uitsluitend mijn persoonlijke ervaring met boeken en wil daarmee lezers voorzien van de kans om hun eigen geïnformeerde beslissingen te nemen.

Ik besteed veel zorg aan de creatie van deze website, maar kan de correctheid van de informatie niet garanderen. De gebruiker moet zich er van bewust zijn dat de informatie kan veranderen zonder dat hij daarvan vooraf op de hoogte wordt gebracht. Leesdame.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van de site of voor het gebruik dat hiervan wordt gemaakt.

Alle in mijn blog gebruikte afbeeldingen zijn eigendom van mijzelf of hun respectievelijke eigenaars. Mocht u bezwaar willen maken tegen de publicatie van een afbeelding of de inhoud op dit blog, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen via het contactformulier.

De volledig website is het exclusieve eigendom van Leesdame.nl. Onbevoegd kopiëren, reproduceren, opnieuw publiceren, posten of dupliceren van het materiaal op mijn blog is verboden zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van mijzelf. Het is niet toegestaan enig deel van dit blog te reproduceren, verkopen of te wijzigen. Het staat U vrij te linken naar dit blog en om de inhoud ervan op een respectvolle manier te bespreken. Wanneer u een citaat uit mijn blog gebruikt, vermeld dan aub de naam van, en een link naar, mijn blog. Bent u geïnteresseerd in het verkrijgen van toestemming om gedeelten van de blog te kopiëren, neem dan contact met mij op via het contactformulier.

Ik ben niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en/ of websites waarnaar wordt verwezen.

Helaas kan ik niet fulltime aan mijn blog werken, het leven heeft meer verplichtingen. Ondanks dat ik erg blij ben met leesverzoeken en bijdrages van PR agentschappen, uitgevers en auteurs vraag ik ook om begrip dat deze soms iets langer duren dan verwacht. Ik ben U niet vergeten, ik verwerk het zo snel mogelijk.

Ik wil U bij voorbaat bedanken voor uw samenwerking en begrip :)

Leesdame
Disclaimer sluiten