6 juni 2013

Blog hop #5

bloghop-thumbBloghop, deel 5 alweer. Want het vierde deel is langs me heen gegaan. Tja, dat kan gebeuren, ik vergeet nog wel eens wat met mijn chaotische geheugen haha…

Blog Hop is bedacht door Joany van Craving Pages en het is een blogartikel waardoor je hopt van het ene na het andere boekenblog. Hoe dat allemaal werkt en Joany’s eigen artikel, vind je door hier te klikken.

Goed, de vraag van deze maand is: Welke genres spreken je het minst aan en waarom?

Lees de hele blogpost …hartje(0)

Rubriek:

Er zijn 7 reacties, reageer ook

1 mei 2013

Blog Hop #3

bloghop-thumbDe derde Blog Hop alweer… Joany van Craving Pages heeft weer een nieuwe leuke Blog Hop vraag bedacht! Ik ben er een beetje later bij dan normaal gesproken, maar op de valreep doe ik nog lekker mee 🙂

De vraag van deze Blog Hop editie is:
Met welke personages zou jij bevriend kunnen zijn en waarom?

Moeilijke vraag… Daar moest ik even over nadenken zeg. Maar ik vond toch uiteindelijk vijf personages die rustig mogen toetreden tot mijn vriendenkring 🙂

Lees de hele blogpost …hartje(1)

Rubriek: ,

Er zijn 3 reacties, reageer ook

3 maart 2013

Blog Hop, de vraag van de maand 02

bloghop-thumbDe tweede Blog Hop… een leuk initiatief van Joany van Craving Pages

Elke maand stelt Joany een creatieve boekenvraag op haar blog, waar co-bloggers op mogen reageren via hun eigen blog. Gewoon omdat het leuk is en omdat je met dit initiatief nieuwe blogs leert kennen en je nieuwe lezers op je eigen blog krijgt.

Natuurlijk doe ik deze maand ook weer mee en hieronder lees je mijn uitgebreide antwoord op haar vraag van de maand: Wat is de top tien van wijze lessen die je van fictieve personages hebt geleerd?

Lees de hele blogpost …hartje(1)

Rubriek: ,

Er zijn 7 reacties, reageer ook

7 februari 2013

Blog Hop, de vraag van de maand (01)

bloghop-thumbJoany van Craving Pages is één van mijn favoriete boekbloggers. En ze heeft ook altijd hele leuke en creatieve ideeën! Zoals haar laatste nieuwe idee, namelijk de  “Blog Hop“… Maandelijks zal er dan op haar blog een vraag verschijnen, daar mag je dan op je eigen blog uitgebreid antwoord op geven.

Ondertussen leer je met Blog Hop ook nieuwe boekbloggers kennen en krijg je zelf ook nieuwe volgers op je eigen blog. Een leuk initiatief dus! Hoe dat allemaal in elkaar zit, kun je terugvinden op de site van Joany zelf. Iedereen met een boekenblog kan meedoen.

Lees de hele blogpost …hartje(1)

Rubriek: ,

Er zijn 5 reacties, reageer ook