Boeken die ik in augustus wil lezen

Augustus! Vorige maand stond vooral in het teken van het lezen van Eline Vere, daardoor kwam ik weinig aan andere boeken toe. Deze maand ligt helemaal open en ik heb leeshonger, dus ik zocht een aantal titels uit die ik graag op korte termijn wil lezen.

Er zitten opvallend veel thrillers tussen. Een Dwarsligger en een Bookazine. Daarnaast heb ik nog twee recensie-boeken. Die moeten sowieso, de rest is vrijblijvend. Het zijn echter wel boeken waar ik al lange tijd nieuwsgierig naar ben, dus het wordt tijd dat ik daar tijd voor maak.

Redelijk wat thrillers…

Ik zit in de groep “Thrillerfans” op Goodreads en elke maand wordt er gezamenlijk een maandboek gekozen en de groep leest daarnaast met elkaar diverse series (elke maand een deel). Het is erg leuk en vrijblijvend en het is ook een stok achter de deur om bepaalde series af te lezen. Er worden verschillende series naast elkaar gelezen. Je mag en kan altijd inspringen. Onderaan heb ik een linkje naar de groep gedeeld.

Alles op alles van Marijke Vos

Dit is geen thriller, maar een recensie-boek van uitgeverij Loft. Ik ga in dit boek beginnen als ik ‘De zeven zussen’ van Lucinda Riley uit heb.

Gouden kooi van Camilla Läckberg

Dit is het maandboek van de Thrillerfans leesgroep en ik heb al veel wisselende verhalen gehoord over dit boek, het lijkt me leuk om dit boek samen met de groep te lezen. Het staat in Kobo Plus zag ik.

De sekte herrijst van Mariette Lindstein

Staat al sinds 2018 op mijn e-reader, gekocht zodra het uitkwam, maar vervolgens niet meer gelezen. In deze periode staat deze trilogie centraal in de groep Thrillerfans en in augustus is het tweede deel aan de beurt. Een goede stok achter de deur dus. Zien lezen, doet lezen, toch? De gehele trilogie staat trouwens ook in Kobo Plus.

Blauwe maandag van Nicci French

De groep begint deze maand met deze serie en ik heb heel weinig van Nicci French gelezen, mocht ik tijd over hebben, maak ik een begin in dit boek. Staat ook in Kobo Plus.  

Het Carpa Complot van Heleen van den Hoven

Dit is een recensie-boek, deze lees ik dus binnenkort sowieso. Ligt al eventjes klaar eerlijk gezegd, maar in juli kwam ik er niet aan toe.


Mijn ware verhaal van Karin Bloemen

Dit boek won ik als Dwarsligger, ik ben erg benieuwd naar haar verhaal.

Lam van Hannelore Bedert

Dit boek heb ik uitgezocht bij Hebban. Ik mocht als jurylid namelijk een extra boek uitzoeken van de longlist voor de Debuutprijs als ik klaar was met jureren en toen koos ik ‘Lam’ van Hannelore Bedert uit. Ik wil dit boek heel graag lezen, het schijnt een mooi debuut te zijn. Klein detail, ik heb het ebook op dit moment van schrijven echter nog niet ontvangen. Maar goed, het zou deze periode verzonden worden.

Welkom in het rijk der zieken van Hanna Bervoets

I love Hanna Bervoets en dit boek trok bij uitkomen al meteen mijn aandacht, maar er kwamen andere boeken tussen. Ik heb het nu op mijn e-reader staan, zodat ik er hopelijk snel aan kan beginnen.  

Welterusten van Kim Jones

Een slaapboek. Ik hoop nog altijd het ultieme slaapboek te vinden waar dé gouden tip in staat! Het is een gemakkelijk leesbaar boek met een verzameling van tips. Omdat het allemaal losse tips zijn, kan ik dit boek ook naast een ander boek lezen.

Café, zon en zee van Jenny Colgan

Dit boek ontving ik als Bookazine. Ik merk dat er een lichte hype is ontstaan rondom de feelgood boeken van Jenny Colgan en ik vind de kaft er heel zomers en gezellig uitzien, dus mocht ik nog tijd over hebben deze maand, dan pak ik deze Bookazine er zeker bij! Alles aan dit boek maakt me nieuwsgierig en blij. Voor de digitale lezers: ook deze staat in Kobo Plus.

Wat ga jij komende maand lezen?

ps. mocht je geïnteresseerd zijn in de Thrillerfans leesgroep: klik


1 reactie

  • 1 augustus, 2019 om 19:55
    Annelies zegt:

    Het boek van Karin Bloemen zat ook bij Bookchoice. In België is ze eigenlijk niet zo bekend, maar ik ben heel benieuwd naar haar verhaal.

    Ikhartje(1) deze reactie

    Annelies Beantwoorden

Reageer op: Boeken die ik in augustus wil lezen

Geef hier je reactie
Credits

Met dank aan:

In de eerste plaats mijn lezers, welke ik wil bedanken voor hun trouwe bezoeken, complimenten en leuke reacties.

Uitgeverijen en auteurs voor het vertrouwen en het regelmatig beschikbaar stellen van leesexemplaren, zonder boeken was er geen leesdame.nl


En voor het technische deel:

Design, hosting en onderhoud aangeboden door: RS-Internet

Blogging platform: Wordpress

Search Engine Optimization plugin: Yoast

Web Performance Optimization plugin: W3 total cache

Credits sluiten

Disclaimer

Alle boeken zijn door mij zelf gekocht, tenzij ze door een uitgever of auteur voor recensie beschikbaar zijn gesteld wat op geen enkele manier mijn mening over het boek beïnvloed.

Indien een boek als een recensie-exemplaar verkregen is, zal dit altijd worden vermeld. Wanneer enige inhoud wordt gesponsord door een bedrijf, zal dit ook altijd duidelijk worden aangegeven.

Ik ben altijd helemaal eerlijk, ongeacht of het boek wat ik bespreek beschikbaar gesteld is of zelf gekocht. Mijn blog is gebaseerd op verstrekken van eerlijke beoordelingen. Alle meningen zijn van mij persoonlijk. Hou daarbij rekening dat wat voor mij een fijne leeservaring is dat niet voor iedereen hoeft te gelden. Het is niet mijn doel anderen op welke wijze dan ook te overtuigen of beïnvloeden. Ik deel uitsluitend mijn persoonlijke ervaring met boeken en wil daarmee lezers voorzien van de kans om hun eigen geïnformeerde beslissingen te nemen.

Ik besteed veel zorg aan de creatie van deze website, maar kan de correctheid van de informatie niet garanderen. De gebruiker moet zich er van bewust zijn dat de informatie kan veranderen zonder dat hij daarvan vooraf op de hoogte wordt gebracht. Leesdame.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van de site of voor het gebruik dat hiervan wordt gemaakt.

Alle in mijn blog gebruikte afbeeldingen zijn eigendom van mijzelf of hun respectievelijke eigenaars. Mocht u bezwaar willen maken tegen de publicatie van een afbeelding of de inhoud op dit blog, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen via het contactformulier.

De volledig website is het exclusieve eigendom van Leesdame.nl. Onbevoegd kopiëren, reproduceren, opnieuw publiceren, posten of dupliceren van het materiaal op mijn blog is verboden zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van mijzelf. Het is niet toegestaan enig deel van dit blog te reproduceren, verkopen of te wijzigen. Het staat U vrij te linken naar dit blog en om de inhoud ervan op een respectvolle manier te bespreken. Wanneer u een citaat uit mijn blog gebruikt, vermeld dan aub de naam van, en een link naar, mijn blog. Bent u geïnteresseerd in het verkrijgen van toestemming om gedeelten van de blog te kopiëren, neem dan contact met mij op via het contactformulier.

Ik ben niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en/ of websites waarnaar wordt verwezen.

Helaas kan ik niet fulltime aan mijn blog werken, het leven heeft meer verplichtingen. Ondanks dat ik erg blij ben met leesverzoeken en bijdrages van PR agentschappen, uitgevers en auteurs vraag ik ook om begrip dat deze soms iets langer duren dan verwacht. Ik ben U niet vergeten, ik verwerk het zo snel mogelijk.

Ik wil U bij voorbaat bedanken voor uw samenwerking en begrip :)

Leesdame
Disclaimer sluiten