Boekraadsel #1

vraagteken raadselVroeger op Dizzie hadden we ‘m al: het boekraadsel. Je moest kaften raden, openingszinnen, crypto’s en andere raadsels omtrent boeken en auteurs oplossen. Het was leuk, het was soms hard nadenken en gewoon heel erg gezellig. Waarom niet op mijn blog, dacht ik zo…

Je kan er niets mee winnen! Het is enkel voor de fun en de gezelligheid. Als er veel reacties komen, dan ga ik dit zeker vaker doen. En wie weet, misschien mag een die-hard meespeler wel een keer zelf een raadsel bedenken voor mijn blog. De oplossing van het boekraadsel geef ik over een weekje hier op mijn blog. 🙂

In het onderstaande cryptische verhaaltje zitten 5  titels van Nederlandse thrillers verstopt, weet jij welke?

Toen ik laatst terug ging naar mijn huis aan zee, moest ik eerst nog langs school voor een hereniging met oude vrienden. ’s Nachts fietste ik dus naar huis, in het donker kwam ik voorbij onbekende voorbijgangers waar ik de zenuwen van kreeg. Thuis schoof ik opgelucht wat eten in de magnetron. En bedacht ik me dat ik niet echt een antwoord had op de vraag waarom ik zo zenuwachtig was. 

Lukt het jou om het eerste boekraadsel op te lossen? Ik hou de reacties vol verwachting in de gaten 😉

 

 

 


3 reacties

 • 5 november, 2014 om 19:08
  Els zegt:

  Terug naar de kust
  De reünie

  Ikhartje(2) deze reactie

  Els Beantwoorden

 • 10 november, 2014 om 14:01
  Inge zegt:

  Misschien ‘Vraag niet waarom’ van Simone van der Vlugt?
  Oei, ik ben hier niet goed in… Ik kom misschien verder met een ander genre.

  Ikhartje(1) deze reactie

  Inge Beantwoorden

 • 10 november, 2014 om 19:00
  Leesdame zegt:

  Morgen staat de oplossing op mijn blog en een nieuw raadsel 🙂

  Ikhartje(0) deze reactie

  Leesdame Beantwoorden

Reageer op: Boekraadsel #1

Geef hier je reactie




Credits

Met dank aan:

In de eerste plaats mijn lezers, welke ik wil bedanken voor hun trouwe bezoeken, complimenten en leuke reacties.

Uitgeverijen en auteurs voor het vertrouwen en het regelmatig beschikbaar stellen van leesexemplaren, zonder boeken was er geen leesdame.nl


En voor het technische deel:

Design, hosting en onderhoud aangeboden door: RS-Internet

Blogging platform: Wordpress

Search Engine Optimization plugin: Yoast

Web Performance Optimization plugin: W3 total cache

Credits sluiten

Disclaimer

Alle boeken zijn door mij zelf gekocht, tenzij ze door een uitgever of auteur voor recensie beschikbaar zijn gesteld wat op geen enkele manier mijn mening over het boek beïnvloed.

Indien een boek als een recensie-exemplaar verkregen is, zal dit altijd worden vermeld. Wanneer enige inhoud wordt gesponsord door een bedrijf, zal dit ook altijd duidelijk worden aangegeven.

Ik ben altijd helemaal eerlijk, ongeacht of het boek wat ik bespreek beschikbaar gesteld is of zelf gekocht. Mijn blog is gebaseerd op verstrekken van eerlijke beoordelingen. Alle meningen zijn van mij persoonlijk. Hou daarbij rekening dat wat voor mij een fijne leeservaring is dat niet voor iedereen hoeft te gelden. Het is niet mijn doel anderen op welke wijze dan ook te overtuigen of beïnvloeden. Ik deel uitsluitend mijn persoonlijke ervaring met boeken en wil daarmee lezers voorzien van de kans om hun eigen geïnformeerde beslissingen te nemen.

Ik besteed veel zorg aan de creatie van deze website, maar kan de correctheid van de informatie niet garanderen. De gebruiker moet zich er van bewust zijn dat de informatie kan veranderen zonder dat hij daarvan vooraf op de hoogte wordt gebracht. Leesdame.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van de site of voor het gebruik dat hiervan wordt gemaakt.

Alle in mijn blog gebruikte afbeeldingen zijn eigendom van mijzelf of hun respectievelijke eigenaars. Mocht u bezwaar willen maken tegen de publicatie van een afbeelding of de inhoud op dit blog, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen via het contactformulier.

De volledig website is het exclusieve eigendom van Leesdame.nl. Onbevoegd kopiëren, reproduceren, opnieuw publiceren, posten of dupliceren van het materiaal op mijn blog is verboden zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van mijzelf. Het is niet toegestaan enig deel van dit blog te reproduceren, verkopen of te wijzigen. Het staat U vrij te linken naar dit blog en om de inhoud ervan op een respectvolle manier te bespreken. Wanneer u een citaat uit mijn blog gebruikt, vermeld dan aub de naam van, en een link naar, mijn blog. Bent u geïnteresseerd in het verkrijgen van toestemming om gedeelten van de blog te kopiëren, neem dan contact met mij op via het contactformulier.

Ik ben niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en/ of websites waarnaar wordt verwezen.

Helaas kan ik niet fulltime aan mijn blog werken, het leven heeft meer verplichtingen. Ondanks dat ik erg blij ben met leesverzoeken en bijdrages van PR agentschappen, uitgevers en auteurs vraag ik ook om begrip dat deze soms iets langer duren dan verwacht. Ik ben U niet vergeten, ik verwerk het zo snel mogelijk.

Ik wil U bij voorbaat bedanken voor uw samenwerking en begrip :)

Leesdame
Disclaimer sluiten