Boekraadsel #2

vraagteken raadselEr kwam veel respons op mijn raadsel van vorige week. Op Twitter  en Facebook werd er enthousiast gereageerd. Heel leuk, maar het zou leuker zijn als jullie gewoon gaan raden hieronder 😉

Voordat we verder gaan met een nieuw raadsel, eerst natuurlijk de oplossing van Boekraadsel #1 Dat was een cryptisch verhaaltje, waarin vijf Nederlandse thrillers verstopt zaten. ‘De reünie’ van Simone van der Vlugt, ‘Terug naar de kust’ van Saskia Noort, ‘Vreemden in de nacht’ van Judith Visser,  ‘Het gerecht’ van Inge Ipenburg en ‘Vraag niet waarom’ van Simone van der Vlugt.

verknipte coversIk denk dat het vorige week nogal moeilijk was, dus gaan we het wat makkelijker doen. Dit keer heb ik twee (verknipte) kaften voor jullie. Twee kaften van Nederlandse boeken van twee redelijk bekende auteurs. Simpel toch 😉 Succes!

 

 


6 reacties

 • 11 november, 2014 om 10:08
  Ilvy zegt:

  tegenlicht – Eshter Verhoef en De Wilden- Mariono Pauw

  Ikhartje(1) deze reactie

  Ilvy Beantwoorden

 • 11 november, 2014 om 19:08
  Mirjam zegt:

  Whooooohoooo, zonder er echt diep over na te denken, had ik er toch drie goed van Boekenraadsel #1

  Ikhartje(2) deze reactie

  Mirjam Beantwoorden

 • 11 november, 2014 om 19:13
  Mirjam zegt:

  En ja Ja, deze twee kaften herken ik inmiddels ook, al was me die hond eerder niet opgevallen… Zo zie je maar

  Ikhartje(2) deze reactie

  Mirjam Beantwoorden

 • 11 november, 2014 om 21:22
  Mathilde (@ikvindlezenleuk) zegt:

  Die gele herken ik: “De wilden” van Marion Pauw. Die andere? Geen idee…

  Ikhartje(1) deze reactie

  Mathilde (@ikvindlezenleuk) Beantwoorden

 • 12 november, 2014 om 16:47
  biebmiepje zegt:

  Tegenlicht van Esther Verhoef en De Wilden van Marion Pauw (en nee heb niet gespiekt ;-))

  Ikhartje(1) deze reactie

  biebmiepje Beantwoorden

 • 14 november, 2014 om 12:42
  Inge zegt:

  Jeej, had ik er toch één goed de vorige keer! En de het rechter omslag herken ik, maar de linker had ik niet geweten zonder het antwoord hierboven te lezen.

  Ikhartje(1) deze reactie

  Inge Beantwoorden

Reageer op: Boekraadsel #2

Geef hier je reactie
Credits

Met dank aan:

In de eerste plaats mijn lezers, welke ik wil bedanken voor hun trouwe bezoeken, complimenten en leuke reacties.

Uitgeverijen en auteurs voor het vertrouwen en het regelmatig beschikbaar stellen van leesexemplaren, zonder boeken was er geen leesdame.nl


En voor het technische deel:

Design, hosting en onderhoud aangeboden door: RS-Internet

Blogging platform: Wordpress

Search Engine Optimization plugin: Yoast

Web Performance Optimization plugin: W3 total cache

Credits sluiten

Disclaimer

Alle boeken zijn door mij zelf gekocht, tenzij ze door een uitgever of auteur voor recensie beschikbaar zijn gesteld wat op geen enkele manier mijn mening over het boek beïnvloed.

Indien een boek als een recensie-exemplaar verkregen is, zal dit altijd worden vermeld. Wanneer enige inhoud wordt gesponsord door een bedrijf, zal dit ook altijd duidelijk worden aangegeven.

Ik ben altijd helemaal eerlijk, ongeacht of het boek wat ik bespreek beschikbaar gesteld is of zelf gekocht. Mijn blog is gebaseerd op verstrekken van eerlijke beoordelingen. Alle meningen zijn van mij persoonlijk. Hou daarbij rekening dat wat voor mij een fijne leeservaring is dat niet voor iedereen hoeft te gelden. Het is niet mijn doel anderen op welke wijze dan ook te overtuigen of beïnvloeden. Ik deel uitsluitend mijn persoonlijke ervaring met boeken en wil daarmee lezers voorzien van de kans om hun eigen geïnformeerde beslissingen te nemen.

Ik besteed veel zorg aan de creatie van deze website, maar kan de correctheid van de informatie niet garanderen. De gebruiker moet zich er van bewust zijn dat de informatie kan veranderen zonder dat hij daarvan vooraf op de hoogte wordt gebracht. Leesdame.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van de site of voor het gebruik dat hiervan wordt gemaakt.

Alle in mijn blog gebruikte afbeeldingen zijn eigendom van mijzelf of hun respectievelijke eigenaars. Mocht u bezwaar willen maken tegen de publicatie van een afbeelding of de inhoud op dit blog, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen via het contactformulier.

De volledig website is het exclusieve eigendom van Leesdame.nl. Onbevoegd kopiëren, reproduceren, opnieuw publiceren, posten of dupliceren van het materiaal op mijn blog is verboden zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van mijzelf. Het is niet toegestaan enig deel van dit blog te reproduceren, verkopen of te wijzigen. Het staat U vrij te linken naar dit blog en om de inhoud ervan op een respectvolle manier te bespreken. Wanneer u een citaat uit mijn blog gebruikt, vermeld dan aub de naam van, en een link naar, mijn blog. Bent u geïnteresseerd in het verkrijgen van toestemming om gedeelten van de blog te kopiëren, neem dan contact met mij op via het contactformulier.

Ik ben niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en/ of websites waarnaar wordt verwezen.

Helaas kan ik niet fulltime aan mijn blog werken, het leven heeft meer verplichtingen. Ondanks dat ik erg blij ben met leesverzoeken en bijdrages van PR agentschappen, uitgevers en auteurs vraag ik ook om begrip dat deze soms iets langer duren dan verwacht. Ik ben U niet vergeten, ik verwerk het zo snel mogelijk.

Ik wil U bij voorbaat bedanken voor uw samenwerking en begrip :)

Leesdame
Disclaimer sluiten