11 mei 2015

Bout of Books Read-a-Thon gaat vandaag van start!

boutofbookssignupDe Read-a-Thons gaan vrolijk door! Vandaag begin ik namelijk aan de Read-a-Thon van Bout of Books. Ik ben niet van plan om dag en nacht te gaan lezen, maar ik probeer in zo’n week een paar uurtjes extra leestijd erbij te pakken en dat loont altijd wel is mijn ervaring.

De Bout of Books Read-a-Thon is internationaal, maar ik blog gewoon in het Nederlands. Ik ga in ieder geval een thriller lezen: ‘De betrokkenen’ van Anita Larkenns en een chicklit: ‘Lekker is dat’ van Anne West. Daarnaast liggen er nog twee thrillers en een roman klaar, maar daarover later meer. Wie meedoet: veel succes!!!

1 reactie

 • 11 mei, 2015 om 20:50
  Gerrianne zegt:

  Veel leesplezier :-).
  Ik ben benieuwd wat jij van ‘De betrokkenen’ vond. Op Goodreads hadden wel al gemerkt dat we tegelijk hetzelfde boek aan het lezen waren 🙂

  hartje(1)


  Gerrianne
  Beantwoorden

Geef hier je reactie

Wellicht ook interessant voor je: