Bout of Books… de laatste dag

bout-of-books-thumbVandaag is de laatste dag van de read-a-thon…

Ik heb Zwaar verguld van Chantal van Gastel bijna uit en vanavond voor het slapengaan lees ik het laatste stukje. En dan heb ik 4 boeken uitgelezen. Ik ben er niet echt tevreden over. Het eindresultaat valt me nogal tegen.

Ik kom tot de conclusie dat een read-a-thon erg leuk is, maar dat het voor mij niet echt werkt in een doorsnee-week met alle (sociale) verplichtingen die daarbij horen.

En als je een read-a-thon doet, wil je lezen… En door allerlei omstandigheden kom je daar soms niet aan toe. Op een gegeven moment gaat mij dat tegenstaan. Dat moment kwam gisteren.

Een boek per dag lezen lukt me prima. Dat heb ik ook eerder een keer gedaan, maar… toen was het vakantie en er was toen een hittegolf aan de gang. Ik had geen verplichtingen, ik had zeeën van tijd en door de warme temperaturen was het erg aanlokkelijk om niks anders te doen, dan enkel in de schaduw te lezen. Maar goed, ik had toentertijd ook helemaal niks ingepland. Ik las gewoon elke dag een boek, zolang het duurde en ik het kon volhouden. Ik had geen doel of datum in mijn hoofd. Dat werkt voor mij het fijnst.

Toch vond ik het een leuke ervaring, ook om er elke dag een stukje over te bloggen. Weer een ervaring rijker!

Even een terugblik:
Bij Starbucks heet ik Amy gelezen (was ik al in begonnen)
De Plaza uitgelezen
Zwaar verguld bijna uitgelezen


6 reacties

 • 19 mei, 2013 om 20:18
  claar zegt:

  knap van jex

  Ikhartje(0) deze reactie

  claar Beantwoorden

 • 20 mei, 2013 om 00:13
  Anneke zegt:

  Lezen ‘moet’ ook gewoon niet moeten, haha. Dan gaat het mij ook altijd een beetje tegenstaan.

  Ikhartje(0) deze reactie

  Anneke Beantwoorden

 • 20 mei, 2013 om 08:53
  Pippi zegt:

  Ik ga na deze book-a-thon lekker verder met lezen, want ik heb de snaak weer helemaal te pakken!
  In de afgelopen week heb ik één boek waarin ik op zondagavond begonnen was uitgelezen en daarna heb ik nog vier boeken weggewerkt.

  Ikhartje(0) deze reactie

  Pippi Beantwoorden

 • 20 mei, 2013 om 10:09
  Robert Thomson zegt:

  Weet je wat pas een vermoeiende bezigheid is. Voor de vijfde keer je eigen manuscript doorlezen. En iedere keer denken. Er mankeert iets aan. Maar wat? Dan heb je het! Weer overnieuw het begin. Alinea’s weghalen. Dan is het eindelijk zover dat het klaar is en dan weer lezen. Foutjes eruit halen. Weer lezen. Daar word je gek van. Sorry maar dat moest ik even kwijt. Ik vind het knap hoor 1 boek per dag pffff. Chapeau!

  Ikhartje(0) deze reactie

  Robert Thomson Beantwoorden

 • 20 mei, 2013 om 13:02
  Mieke Schepens zegt:

  Ik vond het ook prettig om je blogs te lezen.
  Knap gedaan !!

  Ikhartje(0) deze reactie

  Mieke Schepens Beantwoorden

 • 20 mei, 2013 om 23:18
  Leesdame zegt:

  Dank jullie wel allemaal!

  Ikhartje(0) deze reactie

  Leesdame Beantwoorden

Reageer op: Bout of Books… de laatste dag

Geef hier je reactie
Credits

Met dank aan:

In de eerste plaats mijn lezers, welke ik wil bedanken voor hun trouwe bezoeken, complimenten en leuke reacties.

Uitgeverijen en auteurs voor het vertrouwen en het regelmatig beschikbaar stellen van leesexemplaren, zonder boeken was er geen leesdame.nl


En voor het technische deel:

Design, hosting en onderhoud aangeboden door: RS-Internet

Blogging platform: Wordpress

Search Engine Optimization plugin: Yoast

Web Performance Optimization plugin: W3 total cache

Credits sluiten

Disclaimer

Alle boeken zijn door mij zelf gekocht, tenzij ze door een uitgever of auteur voor recensie beschikbaar zijn gesteld wat op geen enkele manier mijn mening over het boek beïnvloed.

Indien een boek als een recensie-exemplaar verkregen is, zal dit altijd worden vermeld. Wanneer enige inhoud wordt gesponsord door een bedrijf, zal dit ook altijd duidelijk worden aangegeven.

Ik ben altijd helemaal eerlijk, ongeacht of het boek wat ik bespreek beschikbaar gesteld is of zelf gekocht. Mijn blog is gebaseerd op verstrekken van eerlijke beoordelingen. Alle meningen zijn van mij persoonlijk. Hou daarbij rekening dat wat voor mij een fijne leeservaring is dat niet voor iedereen hoeft te gelden. Het is niet mijn doel anderen op welke wijze dan ook te overtuigen of beïnvloeden. Ik deel uitsluitend mijn persoonlijke ervaring met boeken en wil daarmee lezers voorzien van de kans om hun eigen geïnformeerde beslissingen te nemen.

Ik besteed veel zorg aan de creatie van deze website, maar kan de correctheid van de informatie niet garanderen. De gebruiker moet zich er van bewust zijn dat de informatie kan veranderen zonder dat hij daarvan vooraf op de hoogte wordt gebracht. Leesdame.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van de site of voor het gebruik dat hiervan wordt gemaakt.

Alle in mijn blog gebruikte afbeeldingen zijn eigendom van mijzelf of hun respectievelijke eigenaars. Mocht u bezwaar willen maken tegen de publicatie van een afbeelding of de inhoud op dit blog, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen via het contactformulier.

De volledig website is het exclusieve eigendom van Leesdame.nl. Onbevoegd kopiëren, reproduceren, opnieuw publiceren, posten of dupliceren van het materiaal op mijn blog is verboden zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van mijzelf. Het is niet toegestaan enig deel van dit blog te reproduceren, verkopen of te wijzigen. Het staat U vrij te linken naar dit blog en om de inhoud ervan op een respectvolle manier te bespreken. Wanneer u een citaat uit mijn blog gebruikt, vermeld dan aub de naam van, en een link naar, mijn blog. Bent u geïnteresseerd in het verkrijgen van toestemming om gedeelten van de blog te kopiëren, neem dan contact met mij op via het contactformulier.

Ik ben niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en/ of websites waarnaar wordt verwezen.

Helaas kan ik niet fulltime aan mijn blog werken, het leven heeft meer verplichtingen. Ondanks dat ik erg blij ben met leesverzoeken en bijdrages van PR agentschappen, uitgevers en auteurs vraag ik ook om begrip dat deze soms iets langer duren dan verwacht. Ik ben U niet vergeten, ik verwerk het zo snel mogelijk.

Ik wil U bij voorbaat bedanken voor uw samenwerking en begrip :)

Leesdame
Disclaimer sluiten