13 mei 2013

Bout of Books read-a-thon… dag 1

bout-of-books-thumbVandaag begon officieel de Bout of Books readathon. En die begon voor mij al gelijk in de lappenmand… Ik kamp met een keelontsteking… Een lichte vorm, maar leuk is anders natuurlijk. Maar goed, tijd om te lezen had ik dus vandaag wel…

Ik begon dus vandaag lekker makkelijk: Bij Starbucks heet ik Amy was nog niet uit. Ik moest nog zo’n honderd pagina’s. Leek me wel een makkelijk begin, maar de schijn bedroog me waar ik zelf bij stond… Er was geen doorkomen aan. Al een paar dagen ben ik bezig met dit boek.

Het is op zich een boeiend verhaal, maar het kostte me bijna de hele middag, die laatste honderd pagina’s… Veel dialogen zijn in het Engels geschreven en dat haalt soms een beetje de vaart uit het verhaal.

Daarna wou ik graag iets makkelijks, iets luchtigs, iets waarbij ik niet zo hoefde na te denken. Een lekker boek voor tussendoor! Ik koos Hartsvriendin van Heleen van Royen. Ja, wat zal ik er eens van zeggen… Het leest in ieder geval heel makkelijk weg, beetje te makkelijk. Maar voor vandaag is dat wel prettig. Ik wil proberen om verschillende genres te lezen deze week, leuk voor de afwisseling en ook wel een uitdaging.

Maandag, de 1e dag van de read-a-thon:
Bij Starbucks heet ik Amy (laatste honderd pagina’s) uitgelezen
Begonnen in Hartsvriendin van Heleen van Royen

6 reacties

Geef hier je reactie

Wellicht ook interessant voor je: