Bout of Books read-a-thon….. dag 2

bout-of-books-thumbAllereerst bedankt voor de beterschapswensen! Ik heb nog steeds last van mijn keel, maar verder doe ik gewoon alles wat ik normaal ook doe.

Vanmorgen heb ik administratie weggewerkt, dus toen kwam van lezen niet veel terecht. Maar vanmiddag heb ik nog een stuk gelezen in Hartsvriendin van Heleen. Hartsvriendin leest supersnel. De bladzijdes vliegen voorbij en tot nu leest het wel erg makkelijk, beetje te makkelijk… Het is gebaseerd op dat boekje wat je vorig jaar bij twee actieproducten bij Kruidvat er gratis bij kreeg: Verboden Vruchten.

Alleen heeft ze nu grondig herschreven en dus ook uitgebreid tot een roman. Tot nu toe moet ik eerlijk zeggen dat ik het wel beter uitgewerkt vind dan Verboden Vruchten. Maar we zullen zien. Hartsvriendin is bijna uit. Ik merk dat ik bewust kies voor boeken rond de 200 pagina’s deze week.

Dat doe ik lekker handig op Goodreads, daar heb ik mijn boekenplank met to-read boeken. Ik sorteer dan de boeken op het aantal pagina’s en vink dan “asc” aan onderaan de pagina. En dan worden alle boeken uit mijn nog-te-lezen stapel gesorteerd op het aantal pagina’s dat ze hebben. Mits dat ingevoerd staat op Goodreads natuurlijk! Maar ik vind het hoe dan ook een handige zoekfunctie in mijn collectie boeken. Vooral voor deze read-a-thon week. Wat zouden we toch zonder Goodreads zijn… grinnn

Dinsdag, de 2e dag van de read-a-thon:
Hartsvriendin bijna uitgelezen.

Vandaag iets minder tijd gehad om te lezen dan ik had gehoopt. Maar de avond is nog niet voorbij en voor ik ga slapen lees ik ook nog een eind weg. Mijn doel is trouwens… 5 boeken halen… Ik leg de lat niet zo heel hoog, ik wou eerst voor 7 boeken gaan, maar 5 lijkt me een fijnere keuze met minder druk.


2 reacties

Reageer op: Bout of Books read-a-thon….. dag 2

Geef hier je reactie




Credits

Met dank aan:

In de eerste plaats mijn lezers, welke ik wil bedanken voor hun trouwe bezoeken, complimenten en leuke reacties.

Uitgeverijen en auteurs voor het vertrouwen en het regelmatig beschikbaar stellen van leesexemplaren, zonder boeken was er geen leesdame.nl


En voor het technische deel:

Design, hosting en onderhoud aangeboden door: RS-Internet

Blogging platform: Wordpress

Search Engine Optimization plugin: Yoast

Web Performance Optimization plugin: W3 total cache

Credits sluiten

Disclaimer

Alle boeken zijn door mij zelf gekocht, tenzij ze door een uitgever of auteur voor recensie beschikbaar zijn gesteld wat op geen enkele manier mijn mening over het boek beïnvloed.

Indien een boek als een recensie-exemplaar verkregen is, zal dit altijd worden vermeld. Wanneer enige inhoud wordt gesponsord door een bedrijf, zal dit ook altijd duidelijk worden aangegeven.

Ik ben altijd helemaal eerlijk, ongeacht of het boek wat ik bespreek beschikbaar gesteld is of zelf gekocht. Mijn blog is gebaseerd op verstrekken van eerlijke beoordelingen. Alle meningen zijn van mij persoonlijk. Hou daarbij rekening dat wat voor mij een fijne leeservaring is dat niet voor iedereen hoeft te gelden. Het is niet mijn doel anderen op welke wijze dan ook te overtuigen of beïnvloeden. Ik deel uitsluitend mijn persoonlijke ervaring met boeken en wil daarmee lezers voorzien van de kans om hun eigen geïnformeerde beslissingen te nemen.

Ik besteed veel zorg aan de creatie van deze website, maar kan de correctheid van de informatie niet garanderen. De gebruiker moet zich er van bewust zijn dat de informatie kan veranderen zonder dat hij daarvan vooraf op de hoogte wordt gebracht. Leesdame.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van de site of voor het gebruik dat hiervan wordt gemaakt.

Alle in mijn blog gebruikte afbeeldingen zijn eigendom van mijzelf of hun respectievelijke eigenaars. Mocht u bezwaar willen maken tegen de publicatie van een afbeelding of de inhoud op dit blog, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen via het contactformulier.

De volledig website is het exclusieve eigendom van Leesdame.nl. Onbevoegd kopiëren, reproduceren, opnieuw publiceren, posten of dupliceren van het materiaal op mijn blog is verboden zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van mijzelf. Het is niet toegestaan enig deel van dit blog te reproduceren, verkopen of te wijzigen. Het staat U vrij te linken naar dit blog en om de inhoud ervan op een respectvolle manier te bespreken. Wanneer u een citaat uit mijn blog gebruikt, vermeld dan aub de naam van, en een link naar, mijn blog. Bent u geïnteresseerd in het verkrijgen van toestemming om gedeelten van de blog te kopiëren, neem dan contact met mij op via het contactformulier.

Ik ben niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en/ of websites waarnaar wordt verwezen.

Helaas kan ik niet fulltime aan mijn blog werken, het leven heeft meer verplichtingen. Ondanks dat ik erg blij ben met leesverzoeken en bijdrages van PR agentschappen, uitgevers en auteurs vraag ik ook om begrip dat deze soms iets langer duren dan verwacht. Ik ben U niet vergeten, ik verwerk het zo snel mogelijk.

Ik wil U bij voorbaat bedanken voor uw samenwerking en begrip :)

Leesdame
Disclaimer sluiten