Bout of Books read-a-thon… dag 3

bout-of-books-thumbYeah, vandaag heb ik lekker uren door kunnen gelezen! Meer dan normaal zelfs. Hartsvriendin van Heleen van Royen heb ik uit! En ik vergeleek het met ‘eten bij McDonalds’… Gewoon even lekker tussendoor, het smaakt altijd wel hetzelfde en je moet snel eten, voordat het koud is.

En als je dan thuiskomt, dan denk je: zo, straks maar even echt eten, dit was maar een tussendoortje. Dat heb ik dus ook met een boek van Heleen van Royen. Maar goed… ik vond het al iets beter dan De mannentester.

Ik heb vooral vanmiddag gelezen, van 13u tot 17u, alleen af en toe een break voor koffie tussendoor. En na het avondeten ben ik ook nog eventjes verder gegaan met lezen. Ik vind zo’n leesflow heerlijk. Mezelf helemaal verliezen in boeken. Gelukkig had ik vandaag daar een hele middag de tijd voor. En dat kwam goed uit voor de read-a-thon natuurlijk.

Ik ben begonnen in De Plaza van S.L Grey, maar ben ook begonnen in 15 minuten van Maaike Schutte. Yep, twee verschillende boeken 🙂 Ik heb van allebei een stuk gelezen en ik ga straks verder in De Plaza. Dat is een horrorachtig en surrealistisch verhaal over een winkelcentrum en dat verhaal boeit me wel. Tot nu toe bevalt deze read-a-thon mij heel goed! Ik geniet ervan en ik lees heel wat uurtjes weg 🙂

Woensdag, de 3e dag van de read-a-thon:
Hartsvriendin heb ik uitgelezen
Begonnen in De Plaza en in 15 minuten.


8 reacties

Reageer op: Bout of Books read-a-thon… dag 3

Geef hier je reactie
Credits

Met dank aan:

In de eerste plaats mijn lezers, welke ik wil bedanken voor hun trouwe bezoeken, complimenten en leuke reacties.

Uitgeverijen en auteurs voor het vertrouwen en het regelmatig beschikbaar stellen van leesexemplaren, zonder boeken was er geen leesdame.nl


En voor het technische deel:

Design, hosting en onderhoud aangeboden door: RS-Internet

Blogging platform: Wordpress

Search Engine Optimization plugin: Yoast

Web Performance Optimization plugin: W3 total cache

Credits sluiten

Disclaimer

Alle boeken zijn door mij zelf gekocht, tenzij ze door een uitgever of auteur voor recensie beschikbaar zijn gesteld wat op geen enkele manier mijn mening over het boek beïnvloed.

Indien een boek als een recensie-exemplaar verkregen is, zal dit altijd worden vermeld. Wanneer enige inhoud wordt gesponsord door een bedrijf, zal dit ook altijd duidelijk worden aangegeven.

Ik ben altijd helemaal eerlijk, ongeacht of het boek wat ik bespreek beschikbaar gesteld is of zelf gekocht. Mijn blog is gebaseerd op verstrekken van eerlijke beoordelingen. Alle meningen zijn van mij persoonlijk. Hou daarbij rekening dat wat voor mij een fijne leeservaring is dat niet voor iedereen hoeft te gelden. Het is niet mijn doel anderen op welke wijze dan ook te overtuigen of beïnvloeden. Ik deel uitsluitend mijn persoonlijke ervaring met boeken en wil daarmee lezers voorzien van de kans om hun eigen geïnformeerde beslissingen te nemen.

Ik besteed veel zorg aan de creatie van deze website, maar kan de correctheid van de informatie niet garanderen. De gebruiker moet zich er van bewust zijn dat de informatie kan veranderen zonder dat hij daarvan vooraf op de hoogte wordt gebracht. Leesdame.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van de site of voor het gebruik dat hiervan wordt gemaakt.

Alle in mijn blog gebruikte afbeeldingen zijn eigendom van mijzelf of hun respectievelijke eigenaars. Mocht u bezwaar willen maken tegen de publicatie van een afbeelding of de inhoud op dit blog, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen via het contactformulier.

De volledig website is het exclusieve eigendom van Leesdame.nl. Onbevoegd kopiëren, reproduceren, opnieuw publiceren, posten of dupliceren van het materiaal op mijn blog is verboden zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van mijzelf. Het is niet toegestaan enig deel van dit blog te reproduceren, verkopen of te wijzigen. Het staat U vrij te linken naar dit blog en om de inhoud ervan op een respectvolle manier te bespreken. Wanneer u een citaat uit mijn blog gebruikt, vermeld dan aub de naam van, en een link naar, mijn blog. Bent u geïnteresseerd in het verkrijgen van toestemming om gedeelten van de blog te kopiëren, neem dan contact met mij op via het contactformulier.

Ik ben niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en/ of websites waarnaar wordt verwezen.

Helaas kan ik niet fulltime aan mijn blog werken, het leven heeft meer verplichtingen. Ondanks dat ik erg blij ben met leesverzoeken en bijdrages van PR agentschappen, uitgevers en auteurs vraag ik ook om begrip dat deze soms iets langer duren dan verwacht. Ik ben U niet vergeten, ik verwerk het zo snel mogelijk.

Ik wil U bij voorbaat bedanken voor uw samenwerking en begrip :)

Leesdame
Disclaimer sluiten