16 mei 2013

Bout of Books read-a-thon… dag 4

bout-of-books-thumbHallo allemaal… Daar ben ik weer en ik schaam me gewoon, want ik heb vandaag zo weinig gelezen. Ik zat al een hele week binnen en ik wou er even uit. Dus ben ik eventjes naar buiten geweest en ik heb mezelf een zak zure matten cadeau gedaan. Mijn nieuwste snoepverslaving… Zo lekker, slecht, maar lekker 😉

Maar…. er moet natuurlijk gelezen worden tijdens de read-a-thon. Dus daarna nog even verder gegaan in De Plaza. Dat gaat over Rhoda, een vrouw met een verminkt gezicht. Ze is in het winkelcentrum ‘De Plaza’ samen met haar oppaskind om drugs te scoren.

Maar ze raakt hem kwijt en gaat hem zoeken samen met medewerker Dan. Ze verdwalen achter de schermen van De Plaza. Een surrealistisch verhaal volgt dan. Later meer hierover hoor.

Het boek 15 minuten heb ik aan de kant gelegd voorlopig, pak ik later dezer dagen wel weer op. De Plaza trekt momenteel al mijn aandacht. Ik vind het jammer dat ik vandaag weinig heb gelezen. Maar goed, ik heb nog mijn vaste leesritueel voor het slapengaan. Dus ik kom nog wel aan mijn pagina’s voor vandaag.

Donderdag, de vierde dag van de read-a-thon:
Verdergegaan in De Plaza en ik ga daar zo nog even in door.

3 reacties

Geef hier je reactie

Wellicht ook interessant voor je: