Bout of Books read-a-thon… dag 5

bout-of-books-thumbVandaag heb ik weer lekker veel tijd gehad en dus heb ik De Plaza uitgelezen. Daarna was ik zo moe dat ik nog geen nieuw boek heb uitgezocht. Ik denk dat ik ga voor een makkelijke Nederlandse thriller. Of weer verder ga in 15 minuten. Dat laatste betwijfel ik, want ik word niet echt gegrepen door dat verhaal.

De Plaza zelf kon ik niet echt plaatsen in een genre. In ieder geval young-adult en een beetje urbanhorror… Tja… het laat zich niet zo vangen. Het is wel een surrealistisch verhaal hoor. Twee jonge mensen verdwalen in de krochten van een winkelcentrum.

Daar komen ze horrorachtige taferelen tegen. Moeten ze meedoen aan een quiz in een lift om terug te mogen naar het winkelcentrum. En dan komen ze terug en dan blijkt het winkelcentrum ineens heel anders te zijn. Negatiever en duister van sfeer. Echt een bizar verhaal!

Volgende week zal ik van elk gelezen boek de leeservaring publiceren op mijn blog. Voor deze week vond ik het prettiger om me alleen te focussen op de read-a-thon. Ik vermaak me best met deze read-a-thon, maar eerlijk gezegd heb ik niet het gevoel dat ik nu anders lees dan normaal. Ik heb eigenlijk nog steeds hetzelfde tempo, alleen pak ik nu eerder mijn e-reader om te lezen, in plaats van even tv kijken. Ik rol zo mijn bed in en ik ga gelijk slapen, val om van de slaap nu. Tot morgen weer!

Vrijdag, de vijfde dag van de read-a-thon:
De Plaza uitgelezen


Reageer op: Bout of Books read-a-thon… dag 5

Geef hier je reactie
Credits

Met dank aan:

In de eerste plaats mijn lezers, welke ik wil bedanken voor hun trouwe bezoeken, complimenten en leuke reacties.

Uitgeverijen en auteurs voor het vertrouwen en het regelmatig beschikbaar stellen van leesexemplaren, zonder boeken was er geen leesdame.nl


En voor het technische deel:

Design, hosting en onderhoud aangeboden door: RS-Internet

Blogging platform: Wordpress

Search Engine Optimization plugin: Yoast

Web Performance Optimization plugin: W3 total cache

Credits sluiten

Disclaimer

Alle boeken zijn door mij zelf gekocht, tenzij ze door een uitgever of auteur voor recensie beschikbaar zijn gesteld wat op geen enkele manier mijn mening over het boek beïnvloed.

Indien een boek als een recensie-exemplaar verkregen is, zal dit altijd worden vermeld. Wanneer enige inhoud wordt gesponsord door een bedrijf, zal dit ook altijd duidelijk worden aangegeven.

Ik ben altijd helemaal eerlijk, ongeacht of het boek wat ik bespreek beschikbaar gesteld is of zelf gekocht. Mijn blog is gebaseerd op verstrekken van eerlijke beoordelingen. Alle meningen zijn van mij persoonlijk. Hou daarbij rekening dat wat voor mij een fijne leeservaring is dat niet voor iedereen hoeft te gelden. Het is niet mijn doel anderen op welke wijze dan ook te overtuigen of beïnvloeden. Ik deel uitsluitend mijn persoonlijke ervaring met boeken en wil daarmee lezers voorzien van de kans om hun eigen geïnformeerde beslissingen te nemen.

Ik besteed veel zorg aan de creatie van deze website, maar kan de correctheid van de informatie niet garanderen. De gebruiker moet zich er van bewust zijn dat de informatie kan veranderen zonder dat hij daarvan vooraf op de hoogte wordt gebracht. Leesdame.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van de site of voor het gebruik dat hiervan wordt gemaakt.

Alle in mijn blog gebruikte afbeeldingen zijn eigendom van mijzelf of hun respectievelijke eigenaars. Mocht u bezwaar willen maken tegen de publicatie van een afbeelding of de inhoud op dit blog, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen via het contactformulier.

De volledig website is het exclusieve eigendom van Leesdame.nl. Onbevoegd kopiëren, reproduceren, opnieuw publiceren, posten of dupliceren van het materiaal op mijn blog is verboden zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van mijzelf. Het is niet toegestaan enig deel van dit blog te reproduceren, verkopen of te wijzigen. Het staat U vrij te linken naar dit blog en om de inhoud ervan op een respectvolle manier te bespreken. Wanneer u een citaat uit mijn blog gebruikt, vermeld dan aub de naam van, en een link naar, mijn blog. Bent u geïnteresseerd in het verkrijgen van toestemming om gedeelten van de blog te kopiëren, neem dan contact met mij op via het contactformulier.

Ik ben niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en/ of websites waarnaar wordt verwezen.

Helaas kan ik niet fulltime aan mijn blog werken, het leven heeft meer verplichtingen. Ondanks dat ik erg blij ben met leesverzoeken en bijdrages van PR agentschappen, uitgevers en auteurs vraag ik ook om begrip dat deze soms iets langer duren dan verwacht. Ik ben U niet vergeten, ik verwerk het zo snel mogelijk.

Ik wil U bij voorbaat bedanken voor uw samenwerking en begrip :)

Leesdame
Disclaimer sluiten