17 mei 2013

Bout of Books read-a-thon… dag 5

bout-of-books-thumbVandaag heb ik weer lekker veel tijd gehad en dus heb ik De Plaza uitgelezen. Daarna was ik zo moe dat ik nog geen nieuw boek heb uitgezocht. Ik denk dat ik ga voor een makkelijke Nederlandse thriller. Of weer verder ga in 15 minuten. Dat laatste betwijfel ik, want ik word niet echt gegrepen door dat verhaal.

De Plaza zelf kon ik niet echt plaatsen in een genre. In ieder geval young-adult en een beetje urbanhorror… Tja… het laat zich niet zo vangen. Het is wel een surrealistisch verhaal hoor. Twee jonge mensen verdwalen in de krochten van een winkelcentrum.

Daar komen ze horrorachtige taferelen tegen. Moeten ze meedoen aan een quiz in een lift om terug te mogen naar het winkelcentrum. En dan komen ze terug en dan blijkt het winkelcentrum ineens heel anders te zijn. Negatiever en duister van sfeer. Echt een bizar verhaal!

Volgende week zal ik van elk gelezen boek de leeservaring publiceren op mijn blog. Voor deze week vond ik het prettiger om me alleen te focussen op de read-a-thon. Ik vermaak me best met deze read-a-thon, maar eerlijk gezegd heb ik niet het gevoel dat ik nu anders lees dan normaal. Ik heb eigenlijk nog steeds hetzelfde tempo, alleen pak ik nu eerder mijn e-reader om te lezen, in plaats van even tv kijken. Ik rol zo mijn bed in en ik ga gelijk slapen, val om van de slaap nu. Tot morgen weer!

Vrijdag, de vijfde dag van de read-a-thon:
De Plaza uitgelezen

Geef hier je reactie

Wellicht ook interessant voor je: