Bout of Books 2016

bout of books januari 2016The Bout of Books read-a-thon is organized by Amanda @ On a Book Bender and Kelly @ Reading the Paranormal. It is a week long read-a-thon that begins 12:01am Monday, January 4th and runs through Sunday, January 10th in whatever time zone you are in.

Bout of Books is low-pressure. There are challenges, giveaways, and a grand prize, but all of these are completely optional. For all Bout of Books 15 information and updates, be sure to visit the Bout of Books blog. – From the Bout of Books team

Dit is mijn sign-up post, vandaar in het Engels 😉


Bout of Books 14, my sign up post

bout of books 14 The Bout of Books read-a-thon is organized by Amanda @ On a Book Bender and Kelly @ Reading the Paranormal. It is a week long read-a-thon that begins 12:01am Monday, August 17th and runs through Sunday, August 23rd in whatever time zone you are in. Bout of Books is low-pressure.

There are challenges, giveaways, and a grand prize, but all of these are completely optional. For all Bout of Books 14 information and updates, be sure to visit the Bout of Books blog. – From the Bout of Books team


Bout of Books Read-a-Thon sign up post

boutofbookssignupThe Bout of Books read-a-thon is organized by Amanda @ On a Book Bender and Kelly @ Reading the Paranormal. It is a week long read-a-thon that begins 12:01am Monday, May 11th and runs through Sunday, May 17th in whatever time zone you are in.

Bout of Books is low-pressure. There are challenges, giveaways, and a grand prize, but all of these are completely optional. For all Bout of Books 13 information and updates, be sure to visit the Bout of Books blog. – From the Bout of Books team. I love this read-a-thon and I love good books!

Lees meer …


Bout of Books… de laatste dag

bout-of-books-thumbVandaag is de laatste dag van de read-a-thon…

Ik heb Zwaar verguld van Chantal van Gastel bijna uit en vanavond voor het slapengaan lees ik het laatste stukje. En dan heb ik 4 boeken uitgelezen. Ik ben er niet echt tevreden over. Het eindresultaat valt me nogal tegen.

Ik kom tot de conclusie dat een read-a-thon erg leuk is, maar dat het voor mij niet echt werkt in een doorsnee-week met alle (sociale) verplichtingen die daarbij horen.

Lees meer …


Bout of Books read-a-thon… dag 5

bout-of-books-thumbVandaag heb ik weer lekker veel tijd gehad en dus heb ik De Plaza uitgelezen. Daarna was ik zo moe dat ik nog geen nieuw boek heb uitgezocht. Ik denk dat ik ga voor een makkelijke Nederlandse thriller. Of weer verder ga in 15 minuten. Dat laatste betwijfel ik, want ik word niet echt gegrepen door dat verhaal.

De Plaza zelf kon ik niet echt plaatsen in een genre. In ieder geval young-adult en een beetje urbanhorror… Tja… het laat zich niet zo vangen. Het is wel een surrealistisch verhaal hoor. Twee jonge mensen verdwalen in de krochten van een winkelcentrum.

Lees meer …


Bout of Books read-a-thon… dag 4

bout-of-books-thumbHallo allemaal… Daar ben ik weer en ik schaam me gewoon, want ik heb vandaag zo weinig gelezen. Ik zat al een hele week binnen en ik wou er even uit. Dus ben ik eventjes naar buiten geweest en ik heb mezelf een zak zure matten cadeau gedaan. Mijn nieuwste snoepverslaving… Zo lekker, slecht, maar lekker 😉

Maar…. er moet natuurlijk gelezen worden tijdens de read-a-thon. Dus daarna nog even verder gegaan in De Plaza. Dat gaat over Rhoda, een vrouw met een verminkt gezicht. Ze is in het winkelcentrum ‘De Plaza’ samen met haar oppaskind om drugs te scoren.

Lees meer …


Bout of Books read-a-thon… dag 3

bout-of-books-thumbYeah, vandaag heb ik lekker uren door kunnen gelezen! Meer dan normaal zelfs. Hartsvriendin van Heleen van Royen heb ik uit! En ik vergeleek het met ‘eten bij McDonalds’… Gewoon even lekker tussendoor, het smaakt altijd wel hetzelfde en je moet snel eten, voordat het koud is.

En als je dan thuiskomt, dan denk je: zo, straks maar even echt eten, dit was maar een tussendoortje. Dat heb ik dus ook met een boek van Heleen van Royen. Maar goed… ik vond het al iets beter dan De mannentester.

Lees meer …


Bout of Books read-a-thon….. dag 2

bout-of-books-thumbAllereerst bedankt voor de beterschapswensen! Ik heb nog steeds last van mijn keel, maar verder doe ik gewoon alles wat ik normaal ook doe.

Vanmorgen heb ik administratie weggewerkt, dus toen kwam van lezen niet veel terecht. Maar vanmiddag heb ik nog een stuk gelezen in Hartsvriendin van Heleen. Hartsvriendin leest supersnel. De bladzijdes vliegen voorbij en tot nu leest het wel erg makkelijk, beetje te makkelijk… Het is gebaseerd op dat boekje wat je vorig jaar bij twee actieproducten bij Kruidvat er gratis bij kreeg: Verboden Vruchten.

Lees meer …


Bout of Books read-a-thon… dag 1

bout-of-books-thumbVandaag begon officieel de Bout of Books readathon. En die begon voor mij al gelijk in de lappenmand… Ik kamp met een keelontsteking… Een lichte vorm, maar leuk is anders natuurlijk. Maar goed, tijd om te lezen had ik dus vandaag wel…

Ik begon dus vandaag lekker makkelijk: Bij Starbucks heet ik Amy was nog niet uit. Ik moest nog zo’n honderd pagina’s. Leek me wel een makkelijk begin, maar de schijn bedroog me waar ik zelf bij stond… Er was geen doorkomen aan. Al een paar dagen ben ik bezig met dit boek.

Lees meer …


Bout of Books: a readathon

bout-of-books-thumb

The Bout of Books read-a-thon is organized by Amanda @ On a Book Bender and Kelly @ Reading the Paranormal. It is a week long read-a-thon that begins 12:01am Monday, May 13th and runs through Sunday, May 19th in whatever time zone you are in. Bout of Books is low-pressure, and the only reading competition is between you and your usual number of books read in a week. There are challenges, giveaways, and a grand prize, but all of these are completely optional. For all Bout of Books 7.0 information and updates, be sure to visit the Bout of Books blog. – From the Bout of Books team

 

Lees meer …


Credits

Met dank aan:

In de eerste plaats mijn lezers, welke ik wil bedanken voor hun trouwe bezoeken, complimenten en leuke reacties.

Uitgeverijen en auteurs voor het vertrouwen en het regelmatig beschikbaar stellen van leesexemplaren, zonder boeken was er geen leesdame.nl


En voor het technische deel:

Design, hosting en onderhoud aangeboden door: RS-Internet

Blogging platform: Wordpress

Search Engine Optimization plugin: Yoast

Web Performance Optimization plugin: W3 total cache

Credits sluiten

Disclaimer

Alle boeken zijn door mij zelf gekocht, tenzij ze door een uitgever of auteur voor recensie beschikbaar zijn gesteld wat op geen enkele manier mijn mening over het boek beïnvloed.

Indien een boek als een recensie-exemplaar verkregen is, zal dit altijd worden vermeld. Wanneer enige inhoud wordt gesponsord door een bedrijf, zal dit ook altijd duidelijk worden aangegeven.

Ik ben altijd helemaal eerlijk, ongeacht of het boek wat ik bespreek beschikbaar gesteld is of zelf gekocht. Mijn blog is gebaseerd op verstrekken van eerlijke beoordelingen. Alle meningen zijn van mij persoonlijk. Hou daarbij rekening dat wat voor mij een fijne leeservaring is dat niet voor iedereen hoeft te gelden. Het is niet mijn doel anderen op welke wijze dan ook te overtuigen of beïnvloeden. Ik deel uitsluitend mijn persoonlijke ervaring met boeken en wil daarmee lezers voorzien van de kans om hun eigen geïnformeerde beslissingen te nemen.

Ik besteed veel zorg aan de creatie van deze website, maar kan de correctheid van de informatie niet garanderen. De gebruiker moet zich er van bewust zijn dat de informatie kan veranderen zonder dat hij daarvan vooraf op de hoogte wordt gebracht. Leesdame.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van de site of voor het gebruik dat hiervan wordt gemaakt.

Alle in mijn blog gebruikte afbeeldingen zijn eigendom van mijzelf of hun respectievelijke eigenaars. Mocht u bezwaar willen maken tegen de publicatie van een afbeelding of de inhoud op dit blog, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen via het contactformulier.

De volledig website is het exclusieve eigendom van Leesdame.nl. Onbevoegd kopiëren, reproduceren, opnieuw publiceren, posten of dupliceren van het materiaal op mijn blog is verboden zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van mijzelf. Het is niet toegestaan enig deel van dit blog te reproduceren, verkopen of te wijzigen. Het staat U vrij te linken naar dit blog en om de inhoud ervan op een respectvolle manier te bespreken. Wanneer u een citaat uit mijn blog gebruikt, vermeld dan aub de naam van, en een link naar, mijn blog. Bent u geïnteresseerd in het verkrijgen van toestemming om gedeelten van de blog te kopiëren, neem dan contact met mij op via het contactformulier.

Ik ben niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en/ of websites waarnaar wordt verwezen.

Helaas kan ik niet fulltime aan mijn blog werken, het leven heeft meer verplichtingen. Ondanks dat ik erg blij ben met leesverzoeken en bijdrages van PR agentschappen, uitgevers en auteurs vraag ik ook om begrip dat deze soms iets langer duren dan verwacht. Ik ben U niet vergeten, ik verwerk het zo snel mogelijk.

Ik wil U bij voorbaat bedanken voor uw samenwerking en begrip :)

Leesdame
Disclaimer sluiten