Chocolademelk en kerstkoekjes (spam je blog)

kerst op leesdameDit jaar geen kerstborrel, maar een “chocolademelk en koekjes dag” op mijn blog vandaag voor kerst! Dat leek me wel gezellig en het is wat anders dan bitterballen en een borrel. De meeste bloggers zijn van de thee, ik van de koffie, dus koos ik voor de gulle middenweg 😉

Neem lekker een kop warme chocomel en vertel in de reacties wie je bent, spam eventueel je blog én deel jouw favoriete boek van 2017!

Bij deze wil ik ook graag de gelegenheid pakken om al mijn lezers (yep jullie) een hele fijne kerst toe te wensen! 

Foto is van Pixabay

8 reacties

 • 23 december, 2017 om 08:55
  Lalagè zegt:

  Jij ook een gezellige kerst gewenst! En een mooi boekig nieuw jaar natuurlijk.

  Dan nu de reclameboodschap 😉
  Ooit las ik graag boekenblogs zoals die van Leesdame. In 2013 besloot ik om het zelf ook eens te proberen en ik ben niet meer gestopt. Ik bespreek literatuur uit diverse landen, maar ook non-fictie, dystopieën en fantasy komen weleens voorbij. Daarnaast plaats ik artikelen over bibliotheken die ik heb bezocht. Wat mijn favoriete boeken van dit jaar zijn kan je op 31 december lezen op lalageleest.wordpress.com 🙂

  Ikhartje(1) deze reactie

  Lalagè Beantwoorden

  • 25 december, 2017 om 20:28
   Leesdame zegt:

   Op 31 december kom ik bij je langs! Jij ook een gezellige kerst!

   Ikhartje(0) deze reactie

   Leesdame Beantwoorden

 • 23 december, 2017 om 12:49
  joanydvv zegt:

  Wat een ontzettend leuk idee! Jij natuurlijk ook een hele fijne kerst gewenst en alle goeds voor het nieuwe jaar.

  Mijn favoriete boek van 2018 was toch wel ‘Down with the shine’ van Kate Karyus Quinn omdat haar schrijfstijl me enorm heeft geïnspireerd. Ze durft een beetje gekkigheid in haar verhalen te verwerken en dat vind ik fijn. Haar boek heeft me toch wel gemotiveerd om mee te doen aan de schrijfwedstrijd van Q.

  Op mijn blog Craving Pages, schrijf ik over boeken en houd ik je op de hoogte van de ontwikkelingen rondom mijn eigen debuut dat in het komende jaar uit zal komen bij uitgeverij Q.

  Ikhartje(1) deze reactie

  joanydvv Beantwoorden

 • 23 december, 2017 om 19:14
  Annelies zegt:

  Voor jou ook een fijne kerst Luna!

  Ikhartje(1) deze reactie

  Annelies Beantwoorden

 • 24 december, 2017 om 11:05
  zwartraafje zegt:

  Wat een leuk idee Luna. Die gulden middenweg al helemaal. Koffie lust ik echt niet, warme chocolademelk daarentegen vind ik heerlijk. Ik hoop dat je hele fijne, warme, knusse feestdagen mag beleven.

  Ik weet nooit goed hoe ik mijn blog moet voorstellen. Maar als je van boeken en lijstjes houdt vind je er sowieso wel iets dat je aanspreekt. Als je daarnaast net als ik ook van Harry Potter, knutselprojecten en zotte blogideetjes houdt dan ga je er zeker iets naar je gading tegenkomen.

  Ikhartje(1) deze reactie

  zwartraafje Beantwoorden

  • 25 december, 2017 om 20:27
   Leesdame zegt:

   Ik lustte ook geen koffie, tot ik een jaar of 25 werd en langzaamaan steeds meer ging wennen aan de smaak van koffie. En nu ben in de dertig en ik moet ’s morgens eerst een kop koffie om wakker te worden. En dan drink ik de gehele dag door koffie. Ik ben nu écht dol op koffie! Maar warme chocolademelk vind ik ook heerlijk! Echt een traktatie, liefst ook met slagroom! Of een beetje amaretto of rum 🙂

   Ikhartje(0) deze reactie

   Leesdame Beantwoorden

Reageer op: Chocolademelk en kerstkoekjes (spam je blog)

Geef hier je reactie
Credits

Met dank aan:

In de eerste plaats mijn lezers, welke ik wil bedanken voor hun trouwe bezoeken, complimenten en leuke reacties.

Uitgeverijen en auteurs voor het vertrouwen en het regelmatig beschikbaar stellen van leesexemplaren, zonder boeken was er geen leesdame.nl


En voor het technische deel:

Design, hosting en onderhoud aangeboden door: RS-Internet

Blogging platform: Wordpress

Search Engine Optimization plugin: Yoast

Web Performance Optimization plugin: W3 total cache

Credits sluiten

Disclaimer

Alle boeken zijn door mij zelf gekocht, tenzij ze door een uitgever of auteur voor recensie beschikbaar zijn gesteld wat op geen enkele manier mijn mening over het boek beïnvloed.

Indien een boek als een recensie-exemplaar verkregen is, zal dit altijd worden vermeld. Wanneer enige inhoud wordt gesponsord door een bedrijf, zal dit ook altijd duidelijk worden aangegeven.

Ik ben altijd helemaal eerlijk, ongeacht of het boek wat ik bespreek beschikbaar gesteld is of zelf gekocht. Mijn blog is gebaseerd op verstrekken van eerlijke beoordelingen. Alle meningen zijn van mij persoonlijk. Hou daarbij rekening dat wat voor mij een fijne leeservaring is dat niet voor iedereen hoeft te gelden. Het is niet mijn doel anderen op welke wijze dan ook te overtuigen of beïnvloeden. Ik deel uitsluitend mijn persoonlijke ervaring met boeken en wil daarmee lezers voorzien van de kans om hun eigen geïnformeerde beslissingen te nemen.

Ik besteed veel zorg aan de creatie van deze website, maar kan de correctheid van de informatie niet garanderen. De gebruiker moet zich er van bewust zijn dat de informatie kan veranderen zonder dat hij daarvan vooraf op de hoogte wordt gebracht. Leesdame.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van de site of voor het gebruik dat hiervan wordt gemaakt.

Alle in mijn blog gebruikte afbeeldingen zijn eigendom van mijzelf of hun respectievelijke eigenaars. Mocht u bezwaar willen maken tegen de publicatie van een afbeelding of de inhoud op dit blog, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen via het contactformulier.

De volledig website is het exclusieve eigendom van Leesdame.nl. Onbevoegd kopiëren, reproduceren, opnieuw publiceren, posten of dupliceren van het materiaal op mijn blog is verboden zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van mijzelf. Het is niet toegestaan enig deel van dit blog te reproduceren, verkopen of te wijzigen. Het staat U vrij te linken naar dit blog en om de inhoud ervan op een respectvolle manier te bespreken. Wanneer u een citaat uit mijn blog gebruikt, vermeld dan aub de naam van, en een link naar, mijn blog. Bent u geïnteresseerd in het verkrijgen van toestemming om gedeelten van de blog te kopiëren, neem dan contact met mij op via het contactformulier.

Ik ben niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en/ of websites waarnaar wordt verwezen.

Helaas kan ik niet fulltime aan mijn blog werken, het leven heeft meer verplichtingen. Ondanks dat ik erg blij ben met leesverzoeken en bijdrages van PR agentschappen, uitgevers en auteurs vraag ik ook om begrip dat deze soms iets langer duren dan verwacht. Ik ben U niet vergeten, ik verwerk het zo snel mogelijk.

Ik wil U bij voorbaat bedanken voor uw samenwerking en begrip :)

Leesdame
Disclaimer sluiten