23 december 2017

Chocolademelk en kerstkoekjes (spam je blog)

kerst op leesdameDit jaar geen kerstborrel, maar een “chocolademelk en koekjes dag” op mijn blog vandaag voor kerst! Dat leek me wel gezellig en het is wat anders dan bitterballen en een borrel. De meeste bloggers zijn van de thee, ik van de koffie, dus koos ik voor de gulle middenweg 😉

Neem lekker een kop warme chocomel en vertel in de reacties wie je bent, spam eventueel je blog én deel jouw favoriete boek van 2017!

Bij deze wil ik ook graag de gelegenheid pakken om al mijn lezers (yep jullie) een hele fijne kerst toe te wensen! 

Foto is van Pixabay

8 reacties

 • 23 december, 2017 om 08:55
  Lalagè zegt:

  Jij ook een gezellige kerst gewenst! En een mooi boekig nieuw jaar natuurlijk.

  Dan nu de reclameboodschap 😉
  Ooit las ik graag boekenblogs zoals die van Leesdame. In 2013 besloot ik om het zelf ook eens te proberen en ik ben niet meer gestopt. Ik bespreek literatuur uit diverse landen, maar ook non-fictie, dystopieën en fantasy komen weleens voorbij. Daarnaast plaats ik artikelen over bibliotheken die ik heb bezocht. Wat mijn favoriete boeken van dit jaar zijn kan je op 31 december lezen op lalageleest.wordpress.com 🙂

  hartje(1)


  Lalagè
  Beantwoorden

 • 23 december, 2017 om 12:49
  joanydvv zegt:

  Wat een ontzettend leuk idee! Jij natuurlijk ook een hele fijne kerst gewenst en alle goeds voor het nieuwe jaar.

  Mijn favoriete boek van 2018 was toch wel ‘Down with the shine’ van Kate Karyus Quinn omdat haar schrijfstijl me enorm heeft geïnspireerd. Ze durft een beetje gekkigheid in haar verhalen te verwerken en dat vind ik fijn. Haar boek heeft me toch wel gemotiveerd om mee te doen aan de schrijfwedstrijd van Q.

  Op mijn blog Craving Pages, schrijf ik over boeken en houd ik je op de hoogte van de ontwikkelingen rondom mijn eigen debuut dat in het komende jaar uit zal komen bij uitgeverij Q.

  hartje(1)


  joanydvv
  Beantwoorden

 • 23 december, 2017 om 19:14
  Annelies zegt:

  Voor jou ook een fijne kerst Luna!

  hartje(1)


  Annelies
  Beantwoorden

 • 24 december, 2017 om 11:05
  zwartraafje zegt:

  Wat een leuk idee Luna. Die gulden middenweg al helemaal. Koffie lust ik echt niet, warme chocolademelk daarentegen vind ik heerlijk. Ik hoop dat je hele fijne, warme, knusse feestdagen mag beleven.

  Ik weet nooit goed hoe ik mijn blog moet voorstellen. Maar als je van boeken en lijstjes houdt vind je er sowieso wel iets dat je aanspreekt. Als je daarnaast net als ik ook van Harry Potter, knutselprojecten en zotte blogideetjes houdt dan ga je er zeker iets naar je gading tegenkomen.

  hartje(1)


  zwartraafje
  Beantwoorden

  • 25 december, 2017 om 20:27
   Leesdame zegt:

   Ik lustte ook geen koffie, tot ik een jaar of 25 werd en langzaamaan steeds meer ging wennen aan de smaak van koffie. En nu ben in de dertig en ik moet ’s morgens eerst een kop koffie om wakker te worden. En dan drink ik de gehele dag door koffie. Ik ben nu écht dol op koffie! Maar warme chocolademelk vind ik ook heerlijk! Echt een traktatie, liefst ook met slagroom! Of een beetje amaretto of rum 🙂

   hartje(1)


   Leesdame
   Beantwoorden

Geef hier je reactie

Wellicht ook interessant voor je: