7 februari 2022

Goed werk van Cynthia Schultz

‘Goed werk’ is een uitgebreide bundeling van informatie uit het brede “Structuurjunkie-producten” programma van Cynthia Schultz.

Blogger Cynthia Schultz heeft zich toegelegd op het geven van trainingen over structuur, productief werken en goed inplannen. Ze heeft daarnaast ook een lijn op de markt gezet met planners en bijbehorend materiaal. In dit boek worden alle onderwerpen nogmaals uitgebreid behandeld. Een soort van training, maar dan op papier zou je kunnen zeggen.

Lees de hele blogpost …

7 juni 2021

Wandellust van Cynthia Schultz

Een ommetje maken is momenteel een trend. Cynthia Schultz wandelt dagelijks en beschrijft in dit boek mooie natuurgebieden in Nederland en een enkele uit het buitenland.

In ‘Wandellust’ staan geen wandelroutes, het is alleen een beschrijving van het besproken gebied en wat je er kunt beleven. In een kadertje laat ze weten waar je wat kunt eten en drinken, waar je de auto kunt zetten, of de hond mee mag en of het bereikbaar is met OV. Daarnaast geeft Cynthia uitgebreid uitleg over je outfit, mindfulness en hoe je jezelf kunt stimuleren om er vaker op uit te trekken.

Lees de hele blogpost …

15 januari 2018

Werkboek voor een structuurjunkie in spe van Cynthia Schultz

Blogger Cynthia Schultz is een die-hard planner. Ze heeft al diverse blogposten geschreven over goed plannen en nu is er dus ook een boek uitgekomen over plannen. Het boek staat vol toegankelijke informatie en er zijn werkbladen toegevoegd om zelf aan de slag te gaan met het plannen.

Mijn allereerste indruk van dit boek: ‘Wat is dit boek ontzettend log en groot zeg!’. Denk aan het formaat van een telefoongids. Het weegt ook bijna 1kg. (zo’n 961 gram) en past niet makkelijk in je tas. Nope, dit is een boek voor op tafel of voor op je bureau!

Lees de hele blogpost …

20 april 2013

Beauty van Cynthia Schultz (beautyboek van Miss Lipgloss)

beauty cover

Cynthia is Miss Lipgloss, zij is één van de bekendste bloggers in Nederland!

Ook al blogt ze over een heel ander thema dan ik, toch krijg ik veel inspiratie van haar. En nu heeft ze een boek geschreven, over beauty en over haar blog en dus blog ik vandaag een keer over Miss Lipgloss!

Ik kom elke dag op Miss Lipgloss, ik vind haar blog erg leuk en ik heb best veel geleerd van haar. Hoe je bijvoorbeeld een mooie strakke lijn boven je wimpers trekt of met vijf kleuren een ooglook maken.

Lees de hele blogpost …