De 24-uurs marathon van afgelopen weekend

read-a-thonHet was heerlijk! Lezen, lezen en nog eens lezen. Dit tot de late uurtjes, om daarna een paar uurtjes te slapen. Niet alleen, maar met lezers uit alle uithoeken van de wereld! Dat maakt deze marathon zo leuk! Inclusief de toffe reacties die ik kreeg van de cheeleaders.

De marathon begon om 14.00u en duurde tot 14.00u de andere dag. Nou heb ik wat gesmokkeld en ben ik gestopt om 12.00u gisteren. Het was welletjes geweest en ik had nog wat andere sociale verplichtingen. Daarom had ik gisteren ook geen tijd meer voor een afsluitende blogpost.

Ik heb meegedaan aan twee vragenrondes, allemaal in het Engels. Ik kan wel zeggen dat zoiets knap vermoeiend is iets na middernacht en je ogen geen letters meer kunnen zien en je dan kunt gaan werken met de opmaak van een blogpost. Vermoeiend, maar ook heel leuk!

Uiteindelijk heb ik twee boeken gelezen, de derde was ik half om half in begonnen gisterochtend. Er zijn die-hard lezers die echt 24 uur wakker blijven. Ik zou dat willen, maar ik kan het gewoon niet. Daarbij weet ik dat mijn slaapritme dagen tot zelfs weken ontregeld kan zijn door zoiets. De paar uurtjes slaap waren gewoon erg lekker.

Ik heb er geen minuut spijt van gehad en de volgende keer doe ik weer mee! Jij ook?


1 reactie

  • 27 april, 2015 om 15:07
    Ingrid zegt:

    Jeempie!! Ik houd heel erg van lezen, maar op zo ’n manier is toch niets voor mij. Lekker in mijn tuin in de zon of op de leesstoel met voetenbankje, dat is genieten. Wel leuk, allemaal van die leesgekken bij elkaar. Maar ik laat het toch maar aan mij voorbij gaan. Blij, dat jij genoten hebt!

    Ikhartje(1) deze reactie

    Ingrid Beantwoorden

Reageer op: De 24-uurs marathon van afgelopen weekend

Geef hier je reactie
Credits

Met dank aan:

In de eerste plaats mijn lezers, welke ik wil bedanken voor hun trouwe bezoeken, complimenten en leuke reacties.

Uitgeverijen en auteurs voor het vertrouwen en het regelmatig beschikbaar stellen van leesexemplaren, zonder boeken was er geen leesdame.nl


En voor het technische deel:

Design, hosting en onderhoud aangeboden door: RS-Internet

Blogging platform: Wordpress

Search Engine Optimization plugin: Yoast

Web Performance Optimization plugin: W3 total cache

Credits sluiten

Disclaimer

Alle boeken zijn door mij zelf gekocht, tenzij ze door een uitgever of auteur voor recensie beschikbaar zijn gesteld wat op geen enkele manier mijn mening over het boek beïnvloed.

Indien een boek als een recensie-exemplaar verkregen is, zal dit altijd worden vermeld. Wanneer enige inhoud wordt gesponsord door een bedrijf, zal dit ook altijd duidelijk worden aangegeven.

Ik ben altijd helemaal eerlijk, ongeacht of het boek wat ik bespreek beschikbaar gesteld is of zelf gekocht. Mijn blog is gebaseerd op verstrekken van eerlijke beoordelingen. Alle meningen zijn van mij persoonlijk. Hou daarbij rekening dat wat voor mij een fijne leeservaring is dat niet voor iedereen hoeft te gelden. Het is niet mijn doel anderen op welke wijze dan ook te overtuigen of beïnvloeden. Ik deel uitsluitend mijn persoonlijke ervaring met boeken en wil daarmee lezers voorzien van de kans om hun eigen geïnformeerde beslissingen te nemen.

Ik besteed veel zorg aan de creatie van deze website, maar kan de correctheid van de informatie niet garanderen. De gebruiker moet zich er van bewust zijn dat de informatie kan veranderen zonder dat hij daarvan vooraf op de hoogte wordt gebracht. Leesdame.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van de site of voor het gebruik dat hiervan wordt gemaakt.

Alle in mijn blog gebruikte afbeeldingen zijn eigendom van mijzelf of hun respectievelijke eigenaars. Mocht u bezwaar willen maken tegen de publicatie van een afbeelding of de inhoud op dit blog, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen via het contactformulier.

De volledig website is het exclusieve eigendom van Leesdame.nl. Onbevoegd kopiëren, reproduceren, opnieuw publiceren, posten of dupliceren van het materiaal op mijn blog is verboden zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van mijzelf. Het is niet toegestaan enig deel van dit blog te reproduceren, verkopen of te wijzigen. Het staat U vrij te linken naar dit blog en om de inhoud ervan op een respectvolle manier te bespreken. Wanneer u een citaat uit mijn blog gebruikt, vermeld dan aub de naam van, en een link naar, mijn blog. Bent u geïnteresseerd in het verkrijgen van toestemming om gedeelten van de blog te kopiëren, neem dan contact met mij op via het contactformulier.

Ik ben niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en/ of websites waarnaar wordt verwezen.

Helaas kan ik niet fulltime aan mijn blog werken, het leven heeft meer verplichtingen. Ondanks dat ik erg blij ben met leesverzoeken en bijdrages van PR agentschappen, uitgevers en auteurs vraag ik ook om begrip dat deze soms iets langer duren dan verwacht. Ik ben U niet vergeten, ik verwerk het zo snel mogelijk.

Ik wil U bij voorbaat bedanken voor uw samenwerking en begrip :)

Leesdame
Disclaimer sluiten