27 april 2015

De 24-uurs marathon van afgelopen weekend

read-a-thonHet was heerlijk! Lezen, lezen en nog eens lezen. Dit tot de late uurtjes, om daarna een paar uurtjes te slapen. Niet alleen, maar met lezers uit alle uithoeken van de wereld! Dat maakt deze marathon zo leuk! Inclusief de toffe reacties die ik kreeg van de cheeleaders.

De marathon begon om 14.00u en duurde tot 14.00u de andere dag. Nou heb ik wat gesmokkeld en ben ik gestopt om 12.00u gisteren. Het was welletjes geweest en ik had nog wat andere sociale verplichtingen. Daarom had ik gisteren ook geen tijd meer voor een afsluitende blogpost.

Ik heb meegedaan aan twee vragenrondes, allemaal in het Engels. Ik kan wel zeggen dat zoiets knap vermoeiend is iets na middernacht en je ogen geen letters meer kunnen zien en je dan kunt gaan werken met de opmaak van een blogpost. Vermoeiend, maar ook heel leuk!

Uiteindelijk heb ik twee boeken gelezen, de derde was ik half om half in begonnen gisterochtend. Er zijn die-hard lezers die echt 24 uur wakker blijven. Ik zou dat willen, maar ik kan het gewoon niet. Daarbij weet ik dat mijn slaapritme dagen tot zelfs weken ontregeld kan zijn door zoiets. De paar uurtjes slaap waren gewoon erg lekker.

Ik heb er geen minuut spijt van gehad en de volgende keer doe ik weer mee! Jij ook?

1 reactie

  • 27 april, 2015 om 15:07
    Ingrid zegt:

    Jeempie!! Ik houd heel erg van lezen, maar op zo ’n manier is toch niets voor mij. Lekker in mijn tuin in de zon of op de leesstoel met voetenbankje, dat is genieten. Wel leuk, allemaal van die leesgekken bij elkaar. Maar ik laat het toch maar aan mij voorbij gaan. Blij, dat jij genoten hebt!


    Ingrid
    Beantwoorden

Geef hier je reactie

Wellicht ook interessant voor je: