De blogdip.. een crime als je blogt!

de blogdipIk heb altijd al veel inspiratie gehad… Sommige mensen hebben dat bij schilderen, ik heb het bij schrijven. Bij bloggen dus… Ik heb veel inspiratie, dus mijn hoofd zit aardig vol. Maar afgelopen dagen had ik black-out… een blogdip dus. En dat was alles behalve leuk!

Ik zie voor me dat al mijn inspiratie in een ‘kamertje’ is opgeborgen in mijn hoofd. Anders loopt het storm in mijn gedachten, maar netjes achter die deur blijft het opgeruimd. Wil ik bloggen, dan doe ik de deur open en haal ik er wat inspiratie uit en daarna draai ik de deur weer op slot.

Maar toen was ik de sleutel kwijt… Ik wist dat achter die deur genoeg inspiratie zat, maar ik kon er niet bij. De sleutel was weg. Nu vind je die sleutel altijd wel terug, maar mijn geduld was ver te zoeken. De dagen gingen voorbij en er was geen blog verschenen. Wat als ik die sleutel niet kon vinden? Loslaten.. en later terug gaan zoeken. Gelukkig vond ik gisteren de sleutel terug en kon ik weer terecht in mijn kamer vol inspiratie. Wat een opluchting!

De blogdip is misschien nog erger dan de leesdip. Met een leesdip kan ik nog steeds een leuke blog in elkaar draaien. Maar met een blogdip kan ik dus niet schrijven over het boek wat ik heb gelezen. Maar goed, de blogdip heb ik overwonnen. En het kan natuurlijk altijd erger, bijvoorbeeld een blogdip én een leesdip tegelijk… Gelukkig heb ik wel genoeg gelezen, dus valt er deze week weer genoeg te bloggen… Het komt altijd goed!


4 reacties

Reageer op: De blogdip.. een crime als je blogt!

Geef hier je reactie
Credits

Met dank aan:

In de eerste plaats mijn lezers, welke ik wil bedanken voor hun trouwe bezoeken, complimenten en leuke reacties.

Uitgeverijen en auteurs voor het vertrouwen en het regelmatig beschikbaar stellen van leesexemplaren, zonder boeken was er geen leesdame.nl


En voor het technische deel:

Design, hosting en onderhoud aangeboden door: RS-Internet

Blogging platform: Wordpress

Search Engine Optimization plugin: Yoast

Web Performance Optimization plugin: W3 total cache

Credits sluiten

Disclaimer

Alle boeken zijn door mij zelf gekocht, tenzij ze door een uitgever of auteur voor recensie beschikbaar zijn gesteld wat op geen enkele manier mijn mening over het boek beïnvloed.

Indien een boek als een recensie-exemplaar verkregen is, zal dit altijd worden vermeld. Wanneer enige inhoud wordt gesponsord door een bedrijf, zal dit ook altijd duidelijk worden aangegeven.

Ik ben altijd helemaal eerlijk, ongeacht of het boek wat ik bespreek beschikbaar gesteld is of zelf gekocht. Mijn blog is gebaseerd op verstrekken van eerlijke beoordelingen. Alle meningen zijn van mij persoonlijk. Hou daarbij rekening dat wat voor mij een fijne leeservaring is dat niet voor iedereen hoeft te gelden. Het is niet mijn doel anderen op welke wijze dan ook te overtuigen of beïnvloeden. Ik deel uitsluitend mijn persoonlijke ervaring met boeken en wil daarmee lezers voorzien van de kans om hun eigen geïnformeerde beslissingen te nemen.

Ik besteed veel zorg aan de creatie van deze website, maar kan de correctheid van de informatie niet garanderen. De gebruiker moet zich er van bewust zijn dat de informatie kan veranderen zonder dat hij daarvan vooraf op de hoogte wordt gebracht. Leesdame.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van de site of voor het gebruik dat hiervan wordt gemaakt.

Alle in mijn blog gebruikte afbeeldingen zijn eigendom van mijzelf of hun respectievelijke eigenaars. Mocht u bezwaar willen maken tegen de publicatie van een afbeelding of de inhoud op dit blog, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen via het contactformulier.

De volledig website is het exclusieve eigendom van Leesdame.nl. Onbevoegd kopiëren, reproduceren, opnieuw publiceren, posten of dupliceren van het materiaal op mijn blog is verboden zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van mijzelf. Het is niet toegestaan enig deel van dit blog te reproduceren, verkopen of te wijzigen. Het staat U vrij te linken naar dit blog en om de inhoud ervan op een respectvolle manier te bespreken. Wanneer u een citaat uit mijn blog gebruikt, vermeld dan aub de naam van, en een link naar, mijn blog. Bent u geïnteresseerd in het verkrijgen van toestemming om gedeelten van de blog te kopiëren, neem dan contact met mij op via het contactformulier.

Ik ben niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en/ of websites waarnaar wordt verwezen.

Helaas kan ik niet fulltime aan mijn blog werken, het leven heeft meer verplichtingen. Ondanks dat ik erg blij ben met leesverzoeken en bijdrages van PR agentschappen, uitgevers en auteurs vraag ik ook om begrip dat deze soms iets langer duren dan verwacht. Ik ben U niet vergeten, ik verwerk het zo snel mogelijk.

Ik wil U bij voorbaat bedanken voor uw samenwerking en begrip :)

Leesdame
Disclaimer sluiten