6 oktober 2011

De jacht op de Flow agenda

flow agendaIk wil graag de Flow agenda. De nieuwe Flow agenda lijkt me namelijk erg leuk: je krijgt het in drie deeltjes in een handige houder. Wacht even, ik zoek een plaatje erbij…

Het zijn dus drie boekjes. Één daarvan is natuurlijk de agenda en in de andere boekjes zitten leuke extra’s als stickers, kleefmemo’s, visitekaartjes, notitiekaartjes, lijstjes bijhouden en ik geloof ook nog iets als een verjaardagskalender. Het is dus zoals we van Flow gewend zijn: veel ruimte voor creativiteit en net als bij de magazines vele extra’s.

Laat ik eerlijk zijn, de prijs is niet mis voor deze agenda € 19,95 Maar goed, er zijn wat doemdenkers die denken dat 2012 het einde is en je weet maar nooit… dus voor die ene keer leef ik mezelf uit!

Na wat research en overwegingen besloot ik er voor te gaan en ik ging op pad. Want als ik eenmaal iets in mijn hoofd heb, dan….
Maar ik kwam van een koude kermis thuis: echt nergens in het stadscentrum hadden ze deze Flow agenda! Bij een kantoorboekhandel kwam de agenda pas over twee weken binnen. De V&D wist nergens wat van: ‘welke agenda?’… En ook bij andere (kantoor)boekhandels was de agenda (nog) niet binnengekomen.

Ik ging ietwat teleurgesteld naar huis. Nu wil ik één keer een speciale en een bijzondere agenda en nu ik dat besloten heb heeft geeneen winkel in de stad deze agenda. Maar gelukkig bestaat er de mogelijkheid om deze agenda online te bestellen. Nu hoef ik alleen maar een paar daagjes te wachten.

3 reacties

Geef hier je reactie

Wellicht ook interessant voor je: