De Leesmarathon is begonnen! + Winactie!

leesmarathonHoi allemaal! 🙂 Zoals jullie weten is de Leesmarathon nu officieel van start gegaan! Ik doe ook mee en ik weet dat er veel van mijn volgers ook meedoen! Daarom organiseer ik ook een winactie! Speciaal vanwege deze Leesmarathon en exclusief voor de deelnemers van deze marathon.

Je kan het boek: Een boek per dag winnen van Nina Sankovitch als het jou ook lukt om ‘een boek per dag’ te lezen. Mij is dit ook gelukt, zelfs 20 dagen achter elkaar. Dus ik weet dat het mogelijk is. En bij de Leesmarathon kan je dit zien als extra challenge voor jezelf.

Hoe kan je winnen: 

Door dus één boek in één dag te lezen en mij daarvan te laten weten dat het ook gelukt is.
Dat doe je in een reactie hieronder, met de titel van het boek én het aantal pagina’s van het boek! En natuurlijk ook je naam waarmee je staat in geschreven!
Niet verplicht maar wel fijn: een link erbij naar je verslagje waarin je schrijft dat je een boek in een dag gehaald heb.
Vervolgens stuur je mij óók een mail met jouw gegevens én je naam waarmee je staat ingeschreven bij de Leesmarathon ! Op deze manier weet ik wie je bent en kan ik je ook bereiken als je hebt gewonnen. Mijn e-mail kan je vinden op de contactpagina.

Je mag de gehele week meedoen… tot het einde van de marathon. Dus als je pas vrijdag een boek per dag haalt, dan doe je vrijdag mee.

Let op: 
Deze actie is alleen voor deelnemers van de Leesmarathon die officieel zijn ingeschreven op de betreffende pagina. Maar omdat ik dat sneu vind voor alle andere volgers van mijn blog, zal ik binnenkort nog een winactie organiseren, die voor iedereen is.

Update 22.31u 29-7-2013:
Ik heb de vraag gekregen of je elk boek wat je in één dag haalt hier moet achterlaten. Ja, dat mag, maar dat maakt voor je winkans niks uit! Iemand die het maar 1x lukt, maakt net zoveel kans als iemand die hier 10x wat achterlaat. Maar… het blijft natuurlijk heel leuk om te lezen bij wie het allemaal vaker lukt en met welke boeken. Dus gewoon achterlaten, dat is ook motivatie voor anderen. 

Veel succes!
En ik wens alle deelnemers natuurlijk een hele fijne leesweek toe!


33 reacties

 • 29 juli, 2013 om 11:09
  Joanne zegt:

  Leuke challenge, Luna!

  Ikhartje(0) deze reactie

  Joanne Beantwoorden

 • 29 juli, 2013 om 11:17
  Roxanne zegt:

  Leuke winactie 🙂 Ik ga minder boeken lezen, dus ik kan niet mee doen. Veel leesplezier deze week!

  Ikhartje(0) deze reactie

  Roxanne Beantwoorden

 • 29 juli, 2013 om 11:28
  Thea zegt:

  Wat een leuke maar moeilijke challenge! Ik moet ook nog werken dus een boek per dag is veel maar ik ga een poging doen!

  Ikhartje(0) deze reactie

  Thea Beantwoorden

 • 29 juli, 2013 om 16:12
  Samantha zegt:

  Heb vandaag mijn eerste boek ook meteen uitgelezen. Stiekem geen echt boek, maar een kort verhaal. Het is ‘Zomer in New York’ van Chantal van Gastel, van 62 pagina’s.

  Ikhartje(0) deze reactie

  Samantha Beantwoorden

 • 29 juli, 2013 om 16:59
  Marcia zegt:

  Ik heb vandaag het boek ‘The Kill Order’ van James Dashner gelezen. Ik las de ebook versie en die heeft 315 pagina’s:) Mijn review van dit boek is hier te vinden: http://www.goodreads.com/review/show/680135579

  Ikhartje(0) deze reactie

  Marcia Beantwoorden

 • 29 juli, 2013 om 17:25
  Anne zegt:

  Ik heb net The boy in the striped pajamas gelezen van John Boyne, 220 pagina’s. Geweldig boek! Annefleur

  Ikhartje(0) deze reactie

  Anne Beantwoorden

 • 29 juli, 2013 om 18:19
  angelique zegt:

  vandaag voor het eerst een boek in 1 dag uit gelezen. Ik kan niet zo snel lezen en ben super blij dat het gelukt is :):)
  Het boek was de ogen van Krones van Marie Rutkoski, 258 blz.

  Ikhartje(0) deze reactie

  angelique Beantwoorden

 • 29 juli, 2013 om 18:59
  Ciska van der Lans zegt:

  Ow success iedereen, deze challenge moet ik helaas echt aan me voorbij laten gaan.

  Ikhartje(0) deze reactie

  Ciska van der Lans Beantwoorden

 • 29 juli, 2013 om 20:47
  Ellis van der Miessen zegt:

  Ik heb vandaag mijn eerste boek uit. Betekent dat dat ik vandaag al mee kan doen? Of moet ik proberen zoveel mogelijk dagen een boek uit te lezen?

  Ikhartje(0) deze reactie

  Ellis van der Miessen Beantwoorden

 • 29 juli, 2013 om 20:51
  theonlymrsJo zegt:

  Haha, ik zal eerlijk bekennen dat ik na het bekend worden van deze challenge toch even langs mijn boekenkasten ben gelopen op zoek naar nog niet gelezen DUNNE boekjes 🙂
  Maar op een simpel verhaaltje als Afgunst van Saskia Noort na, zal het mij niet lukken om 1 boek per dag te lezen. Voor een ieder die wel met deze actie meedoet: succes en veel plezier!

  Ikhartje(0) deze reactie

  theonlymrsJo Beantwoorden

 • 29 juli, 2013 om 21:29
  Lyanne zegt:

  Leuke challenge! Ik heb vandaag een kort verhaal uitgelezen: Vakantievrienden van Linda van Rijn met 112 pagina’s.

  Ikhartje(0) deze reactie

  Lyanne Beantwoorden

 • 29 juli, 2013 om 21:49
  Thea zegt:

  Vandaag is t gelukt, een boek uitgelezen: Zwijgplicht van Saskia Profijt van 255 blz.
  https://twitter.com/cloggie13/status/361951405109559298

  Ikhartje(0) deze reactie

  Thea Beantwoorden

 • 29 juli, 2013 om 22:11
  Esmee zegt:

  Op de valreep mijn eerste boek van de leesmarathon uitgelezen:

  Verkikkerd – Lisette Jonkman (blz: 458) Ingeschreven als Esmee (4, er staan 2 Esmee’s in de lijst)

  Ik heb een stukje geschreven op http://www.storyhunters.nl/leesmarathon-update-maandag/ en ook op mijn twitter (@Browniced) kun je mijn vorderingen volgen.

  Ikhartje(0) deze reactie

  Esmee Beantwoorden

 • 29 juli, 2013 om 22:17
  Leesdame zegt:

  Vergeten jullie alsjeblieft niet om naast de reactie mij ook een mailtje te sturen? Ik heb het nu vetgedrukt staan in de blogpost. Maar het bijbehorende mailtje heb ik nodig als ik je wil bereiken mocht je hebben gewonnen.

  Ikhartje(0) deze reactie

  Leesdame Beantwoorden

 • 29 juli, 2013 om 22:30
  suzanne hartog zegt:

  Ik heb de zoon van neptunes en het veraad van natalie hargrove uitgelezen in een dag

  Ikhartje(0) deze reactie

  suzanne hartog Beantwoorden

 • 29 juli, 2013 om 22:55
  Nancy zegt:

  De eerste dag was een vrije dag en dus had ik tijd om een boek helemaal uit te lezen van begin tot einde.
  Ik heb “Tweede steen links” van Darynda Jones gelezen dat 317 pagina’s telt.
  Ik ben deelnemer 79 aan de leesmarathon.

  Ikhartje(0) deze reactie

  Nancy Beantwoorden

 • 30 juli, 2013 om 02:11
  irene zegt:

  Hoi, heb vanavond( eigenlijk gister) boek 1 uitgelezen. Rond 23.00 uur.
  En daarna ben ik aan een tweede begonnen en die heb ik nu uit. 02.45 in de morgen. Dus ik zit eigenlijk al op 2 boeken in 2 dagen.
  Beide boeken hadden 318 pagina’s.
  1e was:Lust van Sandra Hill
  2e was : Ontketend van Kerrelyn Sparks.
  Leuke challenge 🙂
  Trusten.

  Ikhartje(0) deze reactie

  irene Beantwoorden

 • 30 juli, 2013 om 08:40
  Liesbet zegt:

  Gisteren was al meteen een goede start van mijn allereerste leesmarathon. Ik las “Wat spook jij uit” van Sophie Kinsella (384pg.) en “Deadline” van Rachel Ward (285pg.). Nu maar hopen dat ik dat de hele week kan volhouden. Momenteel ben ik alvast begonnen in “De Huwelijksval” van Jennifer Probst.

  Oh ja, ik ben deelnemer 141.

  Ikhartje(0) deze reactie

  Liesbet Beantwoorden

 • 30 juli, 2013 om 13:19
  Chantal zegt:

  Yes! Gelukt. Gisteren gelezen: Onsterfelijk van Jessica Khoury. 440 blz. Zeker een aanrader. Deelnemer 14 Recensie is te vinden op de website van In de boekenkast

  Groetjes van Chantal

  Ikhartje(0) deze reactie

  Chantal Beantwoorden

 • 30 juli, 2013 om 16:21
  Anonymous zegt:

  Ik heb vandaag mijn derde boek uitgelezen:
  -Stad van beenderen ~Cassandra Clare, 478 bladzijden
  -Een wereld zonder hemel ~Veronica Rossi, 334 bladzijden
  -De eindeloze nacht ~Veronica Rossi, 302 bladzijden
  Ik sta ingeschreven als ‘Ink’ bij de leesmarathon.

  Ikhartje(0) deze reactie

  Anonymous Beantwoorden

 • 30 juli, 2013 om 19:17
  Anne zegt:

  Poeh, het is ook vandaag weer gelukt, maar het kostte meer moeite. Ik ben er scheel van, haha. Ik heb vandaag Burned gelezen van P.C. Cast, het zevende deel van de House of Nights series. Er zijn volgens mij al 14 boeken van. Het is een leuke serie, maar het wordt met elk boek net iets minder leuk. Burned is 323 pagina’s. Succes en vooral veel plezier met lezen!
  Annefleur

  Ikhartje(0) deze reactie

  Anne Beantwoorden

 • 30 juli, 2013 om 21:57
  Dreamchaser18 zegt:

  Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  Ikhartje(0) deze reactie

  Dreamchaser18 Beantwoorden

 • 30 juli, 2013 om 21:58
  Dreamchaser18 zegt:

  Yay, vandaag terug van vakantie. Eindelijk kan ik meedoen met de winactie’s. Een boek in 1 dag is mij gelukt! Ik heb totaal al 3 boeken gelezen. Vandaag heb ik in één dag Robijnrood van Kerstin Gier gelezen met 352 pagina’s! Heel erg leuk boek! Ik sta ingeschreven onder de naam Annabel (van storyhunters.nl)
  Leuke actie!

  Ikhartje(0) deze reactie

  Dreamchaser18 Beantwoorden

 • 31 juli, 2013 om 12:36
  Liesbet zegt:

  Ja hoor, tot nu loopt het nog steeds volgens planning. Gisteren las ik zowel “De Huwelijksval” van Jennifer Probst als “de Ijzerprinses” van Julie Kagawa.
  Vandaag zal het waarschijnlijk bij één boek blijven, maar dan wel een ontzettend ontspannend namelijk “Met de Franse Slag” van Katie Fforde. (deelnemer 141)

  Ikhartje(0) deze reactie

  Liesbet Beantwoorden

 • 31 juli, 2013 om 19:01
  Anne zegt:

  Leuk om te horen wat jullie allemaal lezen. Mijn boek voor vandaag is uit; Het beste van Nightwriters van Kluun en andere schrijvers. Even een luchtige verhalenbundel zo in het midden van de week. 189 pagina’s.

  Ikhartje(0) deze reactie

  Anne Beantwoorden

 • 31 juli, 2013 om 20:16
  biebmiepje zegt:

  Vandaag Oogcontact van Fergus McNeill uitgelezen, 303 pagina’s. Erg goed boek! Verschijnt 12 augustus bij De Fontein.

  Ikhartje(0) deze reactie

  biebmiepje Beantwoorden

 • 3 augustus, 2013 om 15:29
  Liesbet zegt:

  Gezien ik dankzij de warmte geen inspanningen mag doen, komt de leesmarathon heel goed uit. Hierdoor ligt mijn leestempo ook wel vrij hoog. Dus ben ik momenteel aan mijn 10de boek bezig.

  Tot nu toe las ik:
  Wat spook jij uit – S.KInsella / Deadline – R.Ward / De Huwelijksval – Probst / De ijzerprinses – J.Kagawa / Met de Franse slag – K.Forde / Als ik jou was – L.R.Jones / Roeping – K.Armstrong / Elfenbloed – J.Robson / Tachtig dagen blauw – V.Jackson …

  En momenteel ben ik bezig in Alien Tango van Gini Koch.

  Ik vind het trouwens erg tof om hier te zien wat andere deelnemers aan het lezen zijn. Zo wordt mijn ‘Wil ik nog lezen’-lijstje nog wat langer. 🙂

  Ikhartje(0) deze reactie

  Liesbet Beantwoorden

 • 3 augustus, 2013 om 21:15
  Anne zegt:

  Interessante boeken Liesbet, daar wil ik er ook een paar van lezen. Ik heb de laatste dagen De Ooggetuige gelezen, Wings, de Heksen en ik ben nu bezig in de Ijzerkoning. Ik kom eindelijk eens door mijn stapel TBR boeken.

  Ikhartje(0) deze reactie

  Anne Beantwoorden

 • 4 augustus, 2013 om 09:08
  Vera zegt:

  Jaaaa, het is gelukt. Ik heb Eragon van Christopher Paolini van 441 bladzijdes in één dag uitgelezen. Yayyy! 😀

  Ikhartje(0) deze reactie

  Vera Beantwoorden

 • 4 augustus, 2013 om 10:47
  Marijzia zegt:

  Ik heb tot nu toe op drie dagen een boek per dag kunnen lezen, al zijn het dunnetjes:
  Als ik wakker word ga ik dood – 128 pagina’s
  Meisje nummer achttien – 144 pagina’s
  Hoe overleef ik mijn vakantie? – 104 pagina’s

  Ikhartje(0) deze reactie

  Marijzia Beantwoorden

 • 4 augustus, 2013 om 20:04
  theonlymrsJo zegt:

  Het stelt niet veel voor wat ik tijdens de leesmarathon heb gepresteerd, maar toch dan maar even mijn melding dat ik op dinsdag in 1 dag Afgunst heb gelezen van Saskia Noort. Natuurlijk een enorme prestatie, want dit boekje telt maar liefst 97 pagina’s :). En zaterdag heb ik Eerst een huis van Cathelijn Schilder gelezen, dat zijn (volgens goodreads, want ik las het via de app vakantiebieb.nl op mijn telefoon) 175 pagina’s. Ik ga er nog over bloggen in mijn onregelmatige, simpele boekenblog van dobbinga.wordpress.com, maar wanner dat precies gaat gebeuren, weet ik nog niet.

  Ikhartje(0) deze reactie

  theonlymrsJo Beantwoorden

 • 5 augustus, 2013 om 20:20
  westmus zegt:

  Hallo,

  Even om te laten weten dat het mij gelukt is om Zeven boeken te lezen op evenveel dagen. Had geen doel voor ogen maar na een paar dagen had ik door dat het toch een mooi doel was dus ben ik maar doorgegaan.
  Dag 1 Tijdrovers Tanja de Jonge paperback 160 pagina’s

  Dag 2 De teruggekeerden Jason Mott paperback 383 pagina’s

  Dag 3 De extase van Floor Renee van Amstel e-book 182 pagina’s (pb 256)

  Dag 4 Paaseitjes zoeken in het AMC Anne Tel e-book 167 pagina’s (pb 235)

  Dag 5 Dodenweg van Olga Hoekstra e-book 285 pagina’s (pb 354)

  Dag 6 Zomernacht van Kristin Hannah e-book 322 pagina’s (pb 432)

  Dag 7 Dan maak je maar zin in van Barbara Stock paperback 128 pagina’s
  Mijn avonturen zijn na te lezen op http://houvanboeken.blogspot.be/

  Ikhartje(0) deze reactie

  westmus Beantwoorden

Reageer op: De Leesmarathon is begonnen! + Winactie!

Geef hier je reactie
Credits

Met dank aan:

In de eerste plaats mijn lezers, welke ik wil bedanken voor hun trouwe bezoeken, complimenten en leuke reacties.

Uitgeverijen en auteurs voor het vertrouwen en het regelmatig beschikbaar stellen van leesexemplaren, zonder boeken was er geen leesdame.nl


En voor het technische deel:

Design, hosting en onderhoud aangeboden door: RS-Internet

Blogging platform: Wordpress

Search Engine Optimization plugin: Yoast

Web Performance Optimization plugin: W3 total cache

Credits sluiten

Disclaimer

Alle boeken zijn door mij zelf gekocht, tenzij ze door een uitgever of auteur voor recensie beschikbaar zijn gesteld wat op geen enkele manier mijn mening over het boek beïnvloed.

Indien een boek als een recensie-exemplaar verkregen is, zal dit altijd worden vermeld. Wanneer enige inhoud wordt gesponsord door een bedrijf, zal dit ook altijd duidelijk worden aangegeven.

Ik ben altijd helemaal eerlijk, ongeacht of het boek wat ik bespreek beschikbaar gesteld is of zelf gekocht. Mijn blog is gebaseerd op verstrekken van eerlijke beoordelingen. Alle meningen zijn van mij persoonlijk. Hou daarbij rekening dat wat voor mij een fijne leeservaring is dat niet voor iedereen hoeft te gelden. Het is niet mijn doel anderen op welke wijze dan ook te overtuigen of beïnvloeden. Ik deel uitsluitend mijn persoonlijke ervaring met boeken en wil daarmee lezers voorzien van de kans om hun eigen geïnformeerde beslissingen te nemen.

Ik besteed veel zorg aan de creatie van deze website, maar kan de correctheid van de informatie niet garanderen. De gebruiker moet zich er van bewust zijn dat de informatie kan veranderen zonder dat hij daarvan vooraf op de hoogte wordt gebracht. Leesdame.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van de site of voor het gebruik dat hiervan wordt gemaakt.

Alle in mijn blog gebruikte afbeeldingen zijn eigendom van mijzelf of hun respectievelijke eigenaars. Mocht u bezwaar willen maken tegen de publicatie van een afbeelding of de inhoud op dit blog, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen via het contactformulier.

De volledig website is het exclusieve eigendom van Leesdame.nl. Onbevoegd kopiëren, reproduceren, opnieuw publiceren, posten of dupliceren van het materiaal op mijn blog is verboden zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van mijzelf. Het is niet toegestaan enig deel van dit blog te reproduceren, verkopen of te wijzigen. Het staat U vrij te linken naar dit blog en om de inhoud ervan op een respectvolle manier te bespreken. Wanneer u een citaat uit mijn blog gebruikt, vermeld dan aub de naam van, en een link naar, mijn blog. Bent u geïnteresseerd in het verkrijgen van toestemming om gedeelten van de blog te kopiëren, neem dan contact met mij op via het contactformulier.

Ik ben niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en/ of websites waarnaar wordt verwezen.

Helaas kan ik niet fulltime aan mijn blog werken, het leven heeft meer verplichtingen. Ondanks dat ik erg blij ben met leesverzoeken en bijdrages van PR agentschappen, uitgevers en auteurs vraag ik ook om begrip dat deze soms iets langer duren dan verwacht. Ik ben U niet vergeten, ik verwerk het zo snel mogelijk.

Ik wil U bij voorbaat bedanken voor uw samenwerking en begrip :)

Leesdame
Disclaimer sluiten