De Leesmarathon… woensdag-verslag

leesmarathonHoi allemaal, weer een update van mijn activiteiten tijdens deze leesmarathon!

Vandaag viel het mee met de inzendingen bij mijn winactie. Ik hoop dat jullie die niet vergeten zijn, want mijn winactie loopt tot maandag 12u hé! Natuurlijk ben ik zelf ook aan de lees gegaan.

Vandaag een kinderboek. Een gemoedelijk kinderboek: Heksenhei van Mariëtte Aerts. Een leuk boek en afwisselend qua spanning en gemoedelijkheid. Maar goed, daar kom ik later nog uitgebreid op terug!

Ik had vanmiddag visite en moest even weg, dus ik had bewust voor wat simpels gekozen. Morgen lees ik Paaseitjes zoeken in het AMC van Anne Tel. Die staat al klaar op mijn e-reader. Die wou ik eerst vandaag lezen, maar die heb ik verplaatst naar morgen. En heel stiekem bedenk ik me al wat ik vrijdag wil gaan lezen. Dan is het heel erg warm en ik weet van mezelf dat ik op zomerdagen heel lang kan lezen. En ik heb het boek Joyland van Stephen King hier liggen. Ik wil al heel lang iets van Stephen King lezen. Ik heb ooit Carrie gelezen, maar verder kwam ik er niet meer aan toe. Hebben jullie eigenlijk tips wat betreft de boeken van Stephen King?

Weet je, ik lees ze niet vaak, maar stiekem ben ik fan van techno-thrillers… Of van die Amerikaanse thrillers die zo lekker over the edge gaan, zoals die van Michael Crichton. Steeds neem ik me voor om zulke boeken vaker te lezen, maar het komt er eigenlijk nooit van.


Reageer op: De Leesmarathon… woensdag-verslag

Geef hier je reactie
Credits

Met dank aan:

In de eerste plaats mijn lezers, welke ik wil bedanken voor hun trouwe bezoeken, complimenten en leuke reacties.

Uitgeverijen en auteurs voor het vertrouwen en het regelmatig beschikbaar stellen van leesexemplaren, zonder boeken was er geen leesdame.nl


En voor het technische deel:

Design, hosting en onderhoud aangeboden door: RS-Internet

Blogging platform: Wordpress

Search Engine Optimization plugin: Yoast

Web Performance Optimization plugin: W3 total cache

Credits sluiten

Disclaimer

Alle boeken zijn door mij zelf gekocht, tenzij ze door een uitgever of auteur voor recensie beschikbaar zijn gesteld wat op geen enkele manier mijn mening over het boek beïnvloed.

Indien een boek als een recensie-exemplaar verkregen is, zal dit altijd worden vermeld. Wanneer enige inhoud wordt gesponsord door een bedrijf, zal dit ook altijd duidelijk worden aangegeven.

Ik ben altijd helemaal eerlijk, ongeacht of het boek wat ik bespreek beschikbaar gesteld is of zelf gekocht. Mijn blog is gebaseerd op verstrekken van eerlijke beoordelingen. Alle meningen zijn van mij persoonlijk. Hou daarbij rekening dat wat voor mij een fijne leeservaring is dat niet voor iedereen hoeft te gelden. Het is niet mijn doel anderen op welke wijze dan ook te overtuigen of beïnvloeden. Ik deel uitsluitend mijn persoonlijke ervaring met boeken en wil daarmee lezers voorzien van de kans om hun eigen geïnformeerde beslissingen te nemen.

Ik besteed veel zorg aan de creatie van deze website, maar kan de correctheid van de informatie niet garanderen. De gebruiker moet zich er van bewust zijn dat de informatie kan veranderen zonder dat hij daarvan vooraf op de hoogte wordt gebracht. Leesdame.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van de site of voor het gebruik dat hiervan wordt gemaakt.

Alle in mijn blog gebruikte afbeeldingen zijn eigendom van mijzelf of hun respectievelijke eigenaars. Mocht u bezwaar willen maken tegen de publicatie van een afbeelding of de inhoud op dit blog, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen via het contactformulier.

De volledig website is het exclusieve eigendom van Leesdame.nl. Onbevoegd kopiëren, reproduceren, opnieuw publiceren, posten of dupliceren van het materiaal op mijn blog is verboden zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van mijzelf. Het is niet toegestaan enig deel van dit blog te reproduceren, verkopen of te wijzigen. Het staat U vrij te linken naar dit blog en om de inhoud ervan op een respectvolle manier te bespreken. Wanneer u een citaat uit mijn blog gebruikt, vermeld dan aub de naam van, en een link naar, mijn blog. Bent u geïnteresseerd in het verkrijgen van toestemming om gedeelten van de blog te kopiëren, neem dan contact met mij op via het contactformulier.

Ik ben niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en/ of websites waarnaar wordt verwezen.

Helaas kan ik niet fulltime aan mijn blog werken, het leven heeft meer verplichtingen. Ondanks dat ik erg blij ben met leesverzoeken en bijdrages van PR agentschappen, uitgevers en auteurs vraag ik ook om begrip dat deze soms iets langer duren dan verwacht. Ik ben U niet vergeten, ik verwerk het zo snel mogelijk.

Ik wil U bij voorbaat bedanken voor uw samenwerking en begrip :)

Leesdame
Disclaimer sluiten