31 juli 2013

De Leesmarathon… woensdag-verslag

leesmarathonHoi allemaal, weer een update van mijn activiteiten tijdens deze leesmarathon!

Vandaag viel het mee met de inzendingen bij mijn winactie. Ik hoop dat jullie die niet vergeten zijn, want mijn winactie loopt tot maandag 12u hé! Natuurlijk ben ik zelf ook aan de lees gegaan.

Vandaag een kinderboek. Een gemoedelijk kinderboek: Heksenhei van Mariëtte Aerts. Een leuk boek en afwisselend qua spanning en gemoedelijkheid. Maar goed, daar kom ik later nog uitgebreid op terug!

Ik had vanmiddag visite en moest even weg, dus ik had bewust voor wat simpels gekozen. Morgen lees ik Paaseitjes zoeken in het AMC van Anne Tel. Die staat al klaar op mijn e-reader. Die wou ik eerst vandaag lezen, maar die heb ik verplaatst naar morgen. En heel stiekem bedenk ik me al wat ik vrijdag wil gaan lezen. Dan is het heel erg warm en ik weet van mezelf dat ik op zomerdagen heel lang kan lezen. En ik heb het boek Joyland van Stephen King hier liggen. Ik wil al heel lang iets van Stephen King lezen. Ik heb ooit Carrie gelezen, maar verder kwam ik er niet meer aan toe. Hebben jullie eigenlijk tips wat betreft de boeken van Stephen King?

Weet je, ik lees ze niet vaak, maar stiekem ben ik fan van techno-thrillers… Of van die Amerikaanse thrillers die zo lekker over the edge gaan, zoals die van Michael Crichton. Steeds neem ik me voor om zulke boeken vaker te lezen, maar het komt er eigenlijk nooit van.

Geef hier je reactie

Wellicht ook interessant voor je: