De Liebster Award

liebster awardDe Liebster Award
Ik ben genomineerd voor de Liebster Award. Okay, toegegeven, even dacht ik dat ik was genomineerd met mijn blog zelf voor een prijs… maar nee, het is een soort “ketting-blogpost”… Ik vind het trouwens ontzettend lief dat Suzanne van ‘Wat lees ik nu!’ mij heeft genomineerd, dank je wel nog daarvoor Suzanne!

De Liebster Award is dus een soort ketting-blog… Je vertelt feitjes over jezelf, geeft antwoorden op wat vragen en je bedenkt zelf nieuwe vragen voor de bloggers die na jou komen.

Dit allemaal om mede-bloggers beter te leren kennen. Klik verder als je nieuwsgierig bent naar mijn feitjes, antwoorden en vragen… enjoy it!

Allereerst de officiële regels van de Liebster Award
1. List 11 facts about yourself
Geef 11 feitjes over jezelf
2. Answer the 11 questions the blogger who nominated you left
Geef antwoord op de 11 vragen die zijn gesteld door de blogger die jou heeft genomineerd
3. Ask 11 new questions for those you nominate
Verzin 11 nieuwe vragen voor de bloggers die jij nomineert
4. Choose 11 bloggers with less than 200 followers to nominate
Kies 11 bloggers uit, met minder dan 200 volgers op hun blog
5. Go to each bloggers page and let them know about the award
Bezoek al die 11 bloggers en laat hun weten dat ze uitgekozen zijn
6. Thank the person who nominated you and link back to their blogacts about yours
Bedank de persoon die jou heeft genomineerd en zet ook een link naar haar of zijn blog in je blogspost.e

Daar gaan we en ik begin met de 11 facts about me 🙂
Ik blog er bijna nooit over, maar ik heb een voorliefde voor techno-thrillers
Ik hou van boeken die ‘over the edge’ gaan
Oude series van vroeger vind ik heerlijk om te volgen op tv
Ik heb een zwak voor Nederlandse films
Vroeger las ik als kind Jip en Janneke helemaal stuk
Ik schrijf zelf ook korte verhalen, exclusief voor een specifieke site
’s Morgens check ik hier eerst de nieuwste comments
Bij het lezen van thrillers drink ik standaard zwarte koffie (met suiker dan)
Naast boekenblogs, ben ik verslaafd aan beautyblogs
Ik draag Chanel als parfum
Ik ben fan van Claudia de Breij

De vragen van Suzanne voor mij, inclusief mijn antwoorden:

1. Wat is je lievelings boek
Dingen die niemand weet van Alessandro D’Avenia
2. Wat is je lievelings eten
Lasagne
3. Wat is je sterrenbeeld
Stier
4. Wat dacht je toen je dit zag?
Ah, dan weet ik wat ik morgen kan plaatsen, haha
5. Welke kleur shirt draag je
Grijs-zwart
6. Je lievelings kleur
Paars
7. E-book or paper book
Ebooks
8. Lievelings winkel
Etos
9. Facebook of twitter?
Allebei, maar als ik écht moet kiezen: Twitter
10. Welke sport doe je?
Snellezen 😛
11. Wat ga je nu doen?
De nieuwe vragen verzinnen

De vragen die ik opgesteld heb voor de volgende deelnemers:

Waarom begon je met bloggen?
Lees je altijd voor het slapengaan?
Hoe laat ga je meestal naar bed?
En hoe laat sta je op?
Op welk moment van de dag ben je bezig met je blog?
Waar koop jij het liefst jouw kleding?
Honden of katten?
Welke parfum draag je?
Blog je over 5 jaar nog steeds?
Nooit meer lezen, of nooit meer film kijken?
Wat is jouw mening over de Liebster Award?

En dan nu, de mensen die ik nomineer:

Nu ga ik een beetje afwijken van de regels, want ja, ik doe nu eenmaal graag de dingen wat anders 😉 Maar goed, een ander punt is: alle mensen die ik wil nomineren, zijn al genomineerd… En ik wil ook niemand verplichten, dus doe ik het even iets anders… ben je (boek)blogger en wil je ook graag meedoen? Laat mij dat even weten door een reactie hieronder achter te laten, dan zet ik een link naar jouw blog hier in deze post. Ik hoop dat jij dan ook een link achterlaat naar mijn blog in jouw Liebster Award blogpost 🙂 Op deze manier kom ik misschien dan toch aan elf bloggers 😉


2 reacties

Reageer op: De Liebster AwardCredits

Met dank aan:

In de eerste plaats mijn lezers, welke ik wil bedanken voor hun trouwe bezoeken, complimenten en leuke reacties.

Uitgeverijen en auteurs voor het vertrouwen en het regelmatig beschikbaar stellen van leesexemplaren, zonder boeken was er geen leesdame.nl


En voor het technische deel:

Design, hosting en onderhoud aangeboden door: RS-Internet

Blogging platform: Wordpress

Search Engine Optimization plugin: Yoast

Web Performance Optimization plugin: W3 total cache

Credits sluiten

Disclaimer

Alle boeken zijn door mij zelf gekocht, tenzij ze door een uitgever of auteur voor recensie beschikbaar zijn gesteld wat op geen enkele manier mijn mening over het boek beïnvloed.

Indien een boek als een recensie-exemplaar verkregen is, zal dit altijd worden vermeld. Wanneer enige inhoud wordt gesponsord door een bedrijf, zal dit ook altijd duidelijk worden aangegeven.

Ik ben altijd helemaal eerlijk, ongeacht of het boek wat ik bespreek beschikbaar gesteld is of zelf gekocht. Mijn blog is gebaseerd op verstrekken van eerlijke beoordelingen. Alle meningen zijn van mij persoonlijk. Hou daarbij rekening dat wat voor mij een fijne leeservaring is dat niet voor iedereen hoeft te gelden. Het is niet mijn doel anderen op welke wijze dan ook te overtuigen of beïnvloeden. Ik deel uitsluitend mijn persoonlijke ervaring met boeken en wil daarmee lezers voorzien van de kans om hun eigen geïnformeerde beslissingen te nemen.

Ik besteed veel zorg aan de creatie van deze website, maar kan de correctheid van de informatie niet garanderen. De gebruiker moet zich er van bewust zijn dat de informatie kan veranderen zonder dat hij daarvan vooraf op de hoogte wordt gebracht. Leesdame.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van de site of voor het gebruik dat hiervan wordt gemaakt.

Alle in mijn blog gebruikte afbeeldingen zijn eigendom van mijzelf of hun respectievelijke eigenaars. Mocht u bezwaar willen maken tegen de publicatie van een afbeelding of de inhoud op dit blog, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen via het contactformulier.

De volledig website is het exclusieve eigendom van Leesdame.nl. Onbevoegd kopiëren, reproduceren, opnieuw publiceren, posten of dupliceren van het materiaal op mijn blog is verboden zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van mijzelf. Het is niet toegestaan enig deel van dit blog te reproduceren, verkopen of te wijzigen. Het staat U vrij te linken naar dit blog en om de inhoud ervan op een respectvolle manier te bespreken. Wanneer u een citaat uit mijn blog gebruikt, vermeld dan aub de naam van, en een link naar, mijn blog. Bent u geïnteresseerd in het verkrijgen van toestemming om gedeelten van de blog te kopiëren, neem dan contact met mij op via het contactformulier.

Ik ben niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en/ of websites waarnaar wordt verwezen.

Helaas kan ik niet fulltime aan mijn blog werken, het leven heeft meer verplichtingen. Ondanks dat ik erg blij ben met leesverzoeken en bijdrages van PR agentschappen, uitgevers en auteurs vraag ik ook om begrip dat deze soms iets langer duren dan verwacht. Ik ben U niet vergeten, ik verwerk het zo snel mogelijk.

Ik wil U bij voorbaat bedanken voor uw samenwerking en begrip :)

Leesdame
Disclaimer sluiten