30 december 2013

De uitdaging: Ik lees Nederlands!

ik lees nederlands cover Ik schreef al dat ik graag Nederlandse boeken lees en dat ik dat in 2014 ook wil blijven doen. Dus besloot ik op de valreep mezelf vandaag in te schrijven bij de uitdaging: ‘Ik lees Nederlands!‘ Waarom ook niet en met bloggers/lezers onder elkaar wat doen is en blijft altijd leuk!

Deze uitdaging is dit jaar georganiseerd door Judith en voor 2014 organiseert Inge van Inge Leest deze uitdaging. Het is de bedoeling dat je voor jezelf een doel kiest. Ik ga voor 40 Nederlandse boeken. Moet een eitje zijn denk ik, want ik lees toch grotendeels Nederlands. Iedereen kan en mag meedoen aan de challenge!

Je hoeft ook niet per se een blog te hebben. Het kan ook als je een account op Goodreads of Dizzie hebt bijvoorbeeld. Dat maakt niet zoveel uit. Maar het is natuurlijk wel leuk als mensen ergens kunnen lezen wat jij van het boek vond.

Op de site bij Inge worden alle Nederlandse boeken bijgehouden van alle deelnemers. Met deze uitdaging worden lezers gemotiveerd om vaker een Nederlandse schrijver te lezen. En ik ben sowieso al fan van Nederlands werk, dus ik sta daar ook helemaal achter.

Meer info over deze uitdaging kun je terugvinden op Inge leest en daar kun je ook jezelf inschrijven. Wie van jullie doet mee?

7 reacties

 • 30 december, 2013 om 21:01
  Inge zegt:

  Zo leuk dat jij ook meedoet Leesdame!

  hartje(2)


  Inge
  Beantwoorden

 • 2 januari, 2014 om 22:39
  theonlymrsjo zegt:

  Ik heb in 2013 meegedaan via Judith en mijn doelstelling met gemak gehaald. En ik blijf heus wel Nederlands lezen, maar dit jaar “op eigen houtje”. Ben wel benieuwd naar alle blogs etc bij Inge. Veel plezier met deze uitdaging!

  hartje(2)


  theonlymrsjo
  Beantwoorden

 • 7 januari, 2014 om 22:43
  Sandra6719 zegt:

  Yes ik doe ook mee, heb mij gisteren opgegeven en vandaag wat boeken bij de bieb gehaald. ik ga voor 15 boeken van Nederlandse schrijvers dit jaar (zullen er wel meer worden). Leuk!!

  hartje(2)


  Sandra6719
  Beantwoorden

 • 11 januari, 2014 om 19:02
  Mieke zegt:

  Mijn voorkeur gaat ook uit naar Nederlandse boeken, dus doe ik ook mee met de challenge Nederland leest…ik ga voor 40 boeken. Ik waardeer jou prachtige site met de mooie heldere kleur! Helemaal toppie! Ik kom in het vervolg wat vaker bij je neuzen…Ik wens je veel succes met de uitdaging!

  hartje(2)


  Mieke
  Beantwoorden

  • 11 januari, 2014 om 20:02
   Leesdame zegt:

   Dank je wel lieve Mieke. Ik ben blij om je hier tegen te komen!
   Die 40 boeken heb jij in een paar maanden we voor elkaar gok ik zo 😉

   hartje(2)


   Leesdame
   Beantwoorden

Geef hier je reactie

Wellicht ook interessant voor je: