19 december 2023

Hopeloos verliefd in het kersthotel van Denise Meijer

Tijd voor de volgende kerstroman: ‘Hopeloos verliefd in het kersthotel’. Het nieuwe boek van Denise Meijer waarin een bijzonder (kerst)hotel een grote rol speelt.

Daphne heeft een oersaaie baan en een rijke vriend. Ben is netjes, bepalend, gedecideerd en vaak ook afkeurend. Hij is erg succesvol in zijn werk en daardoor wonen ze in een riant appartement. Daphne is niet echt gelukkig. Haar leven krijgt meer kleur als haar oud-werkgever haar een aanbod doet…

Lees de hele blogpost …

3 december 2023

Mailen met Denise Meijer

Vandaag kletsen we met Denise Meijer. Een auteur met een duidelijke voorliefde voor feelgood! Daar gaan we diep op in en natuurlijk kletsen we ook nog even over kerst.

Wat is het geheim van een goede kerstnovelle? Hoe hou je het evenwicht tussen drama en feelgood? En is het feelgoodgenre met haar tijd meegegaan? Ik was hier heel nieuwsgierig naar en Denise Meijer was meteen enthousiast met uitgebreid antwoord geven! Laten we gauw beginnen!

Lees de hele blogpost …

19 december 2022

Een kalkoen, een kat en een kaassoufflé van Denise Meijer

Een kalkoen, een kat en een kaassoufflé cover

Dit is een heerlijk herkenbaar kerstverhaal. Geen dik boek, maar een korte novelle en ebook-only.

De ouders van Astrid kunnen dit jaar wegens een verbouwing het kerstdiner niet regelen bij hun thuis. Dit jaar zal Astrid alles regelen bij haar thuis. Maar ondertussen stapelt het werk op kantoor op en hoopt ze op promotie. Ook komt haar broer Gerben logeren en kerst sluipt steeds dichterbij. Maar ook op die dag zelf gaat er van alles mis. Van een ongenode gast, tot een weggelopen kat… Hoe houdt Astrid haar hoofd koel?

Lees de hele blogpost …